reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Witaski,

Wszystkie które mają dziś wizyty- powodzenia i czekamy na wieści!

Niuni4 kochana, daj znac jak tak z miejscami na patologii-i zdecydowałaś sie jednak iść?? Na Żelazną, wiem ze tam z patologiato ciężko sie dostać.. I w ogóle zazdrosze kosmetyczki..buuuu ja dopiero za tydzień wybieram się do fryzjera... A na porodówce to koniecznie musimy się spotkać :)

Madzia singh to powodzenia na izbie przyjęć. Trzymam kciuki aby wszytsko było dobrze- daj później znać nam co i jak.

Co do przytycia to ja mam już 20kg na plusie a jeszcze miesiąc ciązowania przede mną.. :( Nic tylko ryczeć!!! Ale w pierwszej ciąży dokładnie było to samo i udało się zrzucić- moze nie było lekko ale przez rok zrzuciłam wszystko z nawiązką i..i zaszłam znowu w ciąże :)

reklama
a ja dzis spotkalam swojego bylego... myslalam ze on zawalu dostanie jak mnie zobaczyl. bo przeciesz jak sie rozstalismy o wrocilam do londynu, a dzieki niemu poznalam swojego kochanego i muj ex nie wiedzial do teraz ze jestem w ciazy i ze wrocilam do irlandii. ups

a ja jade dzis na izbe bo jakas jestem niespokojna, miejsca nie moge sobie znalezc, brzuch przez noc opadl jeszcze bardziej, bola uda, pachwiny i cale krocze...mala leniwie sie rusza i mam dusznosci jakies (takie uderzenia goraca) i dziwnie mokro
Ja czuje sie drugi dzien jakos dziwnie.Co zjem to zaraz kupke lece,a w jesc tez mi sie zabardzo niechce.:-(
i ja dołączam do grona "dziwnie się czujących" :tak: mam podobne dolegliwości jak ania + poddenerwowanie i uczucie, że mi straaasznie zimno (przy czym się okropnie pocę) ;-)
a obiecałam sobie, że nie będę sobie niczego wkręcać i masz ci los :-p

powodzenia Madziu :-)

witam kochane a ja znowu podazam po lody...ech musze jeszcze parasolke do wozka kupic

O kurcze nie kupiłam parasolki - wogóle o niej zapomniałam :baffled:

a ja jade dzis na izbe bo jakas jestem niespokojna, miejsca nie moge sobie znalezc, brzuch przez noc opadl jeszcze bardziej, bola uda, pachwiny i cale krocze...mala leniwie sie rusza i mam dusznosci jakies (takie uderzenia goraca) i dziwnie mokro[/quote]
Jeśli czujesz niepokój to faktycznie lepiej sprawdzić co i jak... nam z takimi objawiami kazali się do szpitala zgłaszać

niestety było tyle stronek do przeczytania, że nie wiem co jeszcze i komu powinnam odpisać... do poniedziałku dwupaczki bo zaraz mąż wraca i w weekend nie będę miała dostępu do kompa na dłuższe czytanie...

Hmm,może tatusiowi też takie punkty powinnam wprowadzić:-p
uważam że to świetny pomysł:tak:
witam sie z wami, niestety nie poczytam co u was bo olek chory:-( pisalam wczoraj, ze sie mi nie podoba jego kaszel i okazalo sie, ze w nocy mial goraczke, cala noc nie spalam, dzisiaj z rana do lekarza i co zapalenie oskrzeli:szok:, i znowu goraczka39,9:szok: teraz z m. lezy, co jest nie lada wyczynem u mojego syna on lezy tylko jak spi i tez tylkiem zarzuca we wszystkie strony:szok: a teraz biedny nieprzytomny
uciekam tzrymajcie sie dwupaczki
oj współczuję Ci bardzo, trzymaj się

i ja dołączam do grona "dziwnie się czujących" :tak: mam podobne dolegliwości jak ania + poddenerwowanie i uczucie, że mi straaasznie zimno (przy czym się okropnie pocę) ;-)
a obiecałam sobie, że nie będę sobie niczego wkręcać i masz ci los :-)
ja też tak mam czasem, ale od dawna i u mnie niestety nie ma to nic wspólnego z porodem

No to u mnie sytuacja wygląda tak:
-to była moja ostatnia wiz u gina prywatnie, teraz mam za tydzien przyjsc do niego do szpitala i juz tam przychodzic
-zuzia waży tylko 3 kilo i on narazie nie widzi powodu zeby ustalać cesarke, bo dziecko jest małe i moje spojenie może da sobie radę
- rozwarcie tylko na jeden palec i to on jak mówił na siłe wpychał
-zrobił lekki masaż szyjki , taki że prawie nie czułam
- gin nie wie kiedy urodze ale ma nadzieje ze jak najszybciej ( on by chcial już- taki jakbym ja nie chciała:wściekła/y:)
- główka nadal odskakuje
-no i mam liczyc ruchy, w razie czego mam dzwonic do niego o każdej porze i jechac do szpitala

kurde a j a myślałam ze już nie długo , a ja chyaba nigdy nie urodzę:no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no: grrrrr
jestem taka zła że bez kija lepiej nie podchodzić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

kochane ja melduję, że wyruszam za godzinke na Poznań, odezwę się późnym wieczorem w sobotę, bądź dopiero w niedzielę.

Trzymam za was mocno kciukasy!!!

reklama
Do góry