reklama
aha83
kwietniówka '09
Meza ciuchy sa najlepsze, zwlaszcza koszule polecam:-)
Aaaa zapomnialam - ktoras z Was pisala o sprzedazy autka, ale ja sie zaprzyjaznilam z tym Niemcem co wszystko chowa, zwlaszcza w ciazy, z tym.....Alzheimerem i nie pamietam, ktora z Was:-) a chcialam sie zapytac, jak poszlo i jak samopoczucie...
Skunkanka to gosiaczek sprzedawała swoją furę.... ale czy tranzakcja dobiegła końca to nie wiem, bo chyba nie pisała
Hej,no jest Gabi,jest,bo już mnie sąsiadka smsami ściga
Gabi dobrze że się odezwałaś hihi i że jeszcze w dwupaczku sobie pomykasz
Dziewczyny , które nie mają rozstępów..........Proszę nas nie dołować!!!! Apel w imieniu "rozstąpionych tu i ówdzie "
Adusia ale Tobie fajnie :-):-):-) Jeszcze raz gratulacje i powodzenia w roli mamusi!!!!
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
Meza ciuchy sa najlepsze, zwlaszcza koszule polecam:-)
Aaaa zapomnialam - ktoras z Was pisala o sprzedazy autka, ale ja sie zaprzyjaznilam z tym Niemcem co wszystko chowa, zwlaszcza w ciazy, z tym.....Alzheimerem i nie pamietam, ktora z Was:-) a chcialam sie zapytac, jak poszlo i jak samopoczucie...
To chyba o moje autko chodzi, był facet, oglądał, podobało mu się bardzo, cena troszkę mniej i ma się odezwać do niedzieli, więc czekamy, ale wczoraj dzwonił następny klient i jesteśmy umówieni na niedzielę na oglądanie, także jeszcze mam moje pieścidełko i nie wyobrażam sobie go sprzedać, to autko mam od nowego, specjalnie dla mnie było produkowane, wnętrze w kolorze nadwozia, bardzo kobiecy i przytulny w środku, no i nigdy mnie nie zawiódł a sprzedać go musimy ze względu na pogorszenie się naszej sytuacji materialnej. Na szczęście jest jeszcze autko męża którym ja będę jeździła jak sprzedamy moje, a mąż ma jeszcze samochód firmowy. Tylko że ja nie lubię Jego auta bo jest wielkie.
sylwiakk303
Fanka BB :)
Witam
Wlasnie wrocilam ze sklepu i wcielam buleczke z makrela chyba malemu smakowalo bo az podskakuje
Skunka fajnie sie masz zee juz mniej wiecej znasz termin w sumie to lepiej miec cc z tego wzgledu ze znasz czas i godzine a tak to zyjesz w niepewnosci
Ada1989 nie martw sie dzidzia moze sie obrocic w kazdej chwili dla pocieszenia moj tez jeszcze nie obrocony
A ja sie pochwale ze tez jak narazie nie mam rozstepow i mam nadzieje ze juz sie nie pojawia
pozdrawiam i zycze milego dzionka
Wlasnie wrocilam ze sklepu i wcielam buleczke z makrela chyba malemu smakowalo bo az podskakuje
Skunka fajnie sie masz zee juz mniej wiecej znasz termin w sumie to lepiej miec cc z tego wzgledu ze znasz czas i godzine a tak to zyjesz w niepewnosci
Ada1989 nie martw sie dzidzia moze sie obrocic w kazdej chwili dla pocieszenia moj tez jeszcze nie obrocony
A ja sie pochwale ze tez jak narazie nie mam rozstepow i mam nadzieje ze juz sie nie pojawia
pozdrawiam i zycze milego dzionka
malea jak tam z twoim czopem???
coś tam wyszło, ale czy to już wszystko to nie mam pojęcia :-) w każdym razie wersja, że w ciągu kilku godzin coś się zacznie dziać u mnie się nie sprawdziła ;-) wydaje mi się, że jeszcze sobie poczekam :-) fajnie, że coś się wreszcie ruszyło, bo już marudziłam, że przedporodowych objawów brak ;-)
suwaczek mi wcięło ;-) ale teraz to już dam radę na palcach te dni odliczać
Dzień dobry wszystkim brzuchatkom i już szczęśliwym mamusiom!
Ja dziś wzięłam się do roboty. Posprzątałam, zaprowadziłam Emi do przedszkola, zrobiłam zakupy, a teraz siedzę przed kompem z farbą na włosach i kawą w kubeczku .
Pisałyście tak o tych fryzjerach i kosmetyczkach, że nie mogłam się oprzeć, zważywszy na mega odrosty . Miła niespodzianka mnie spotkała, bo do farby w Rossmanie pani dała super szampon :-). Kupiłam też Białego Jelenia i podkłady ginekologiczne . Do szpitala jestem już przygotowana:-).
Gosiaczku, czy mogłabyś mi napisać co moge jeść, bo boję się tknąć wszystkiego. Fakt, że uwielbiam słodycze, ale teraz to wszedzie widzę cukier. Mogę mleko i ciemne pieczywo?
Ma_Lea - to z całą pewnością czop, u mnie w pierwszej ciąży zaczął schodzić na 1,5 tyg przed porodem. Gratuluję - znaczy, że to już niedługo
Ja dziś wzięłam się do roboty. Posprzątałam, zaprowadziłam Emi do przedszkola, zrobiłam zakupy, a teraz siedzę przed kompem z farbą na włosach i kawą w kubeczku .
Pisałyście tak o tych fryzjerach i kosmetyczkach, że nie mogłam się oprzeć, zważywszy na mega odrosty . Miła niespodzianka mnie spotkała, bo do farby w Rossmanie pani dała super szampon :-). Kupiłam też Białego Jelenia i podkłady ginekologiczne . Do szpitala jestem już przygotowana:-).
Gosiaczku, czy mogłabyś mi napisać co moge jeść, bo boję się tknąć wszystkiego. Fakt, że uwielbiam słodycze, ale teraz to wszedzie widzę cukier. Mogę mleko i ciemne pieczywo?
Ma_Lea - to z całą pewnością czop, u mnie w pierwszej ciąży zaczął schodzić na 1,5 tyg przed porodem. Gratuluję - znaczy, że to już niedługo
sylvii
Fanka BB :)
Frezja i Adusia witajcie z dzieciaczkami, ale wam fajnie:-)
Ja rano przeżyłam mały koszmar. O 6 rano obudziły mnie straszne kopniaki małego - jakby jakiś szatan w niego wstąpił, nigdy tak się nie ruszał - jak oszalały. Trwało to ok 2 min i nagle cisza. Pierwsze co mi przyszło do głowy, to że owinął się pępowiną i się udusił Ale uspokoiłam się i leżałam, dopiero po 2 godzinach zaczął się ruszać i się uspokoiłam, a już myslałam że zaraz pojadę do szpitala na ktg, ale na szczęście już wszysko ok.:-)
Ja rano przeżyłam mały koszmar. O 6 rano obudziły mnie straszne kopniaki małego - jakby jakiś szatan w niego wstąpił, nigdy tak się nie ruszał - jak oszalały. Trwało to ok 2 min i nagle cisza. Pierwsze co mi przyszło do głowy, to że owinął się pępowiną i się udusił Ale uspokoiłam się i leżałam, dopiero po 2 godzinach zaczął się ruszać i się uspokoiłam, a już myslałam że zaraz pojadę do szpitala na ktg, ale na szczęście już wszysko ok.:-)
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
Szwedka, ja jem w sumie wszystko, ze słodyczy nie zrezygnowałam całkiem tylko ograniczyłam ich spożycie, po mleku i ciemnym pieczywie mam cukier w normie z tym że zjadam mniejsze porcje wszystkiego ale za to częściej, średnio jem co 2,5-3 godziny jakiś posiłek. Mierzę cukier 4x dziennie- na czczo i po głównych posiłkach. Z owoców polecam grapefruity, świetnie obniżają cukier, polecam po sytym posiłku mało dietetycznym np obiedzie ze smażonym mięskiem i dość tłustym, wtedy grapefruit świetnie obniża cukier.
Jaki miałaś wynik po obciążeniu glukozą?? Czemu tak późno Ci to wykryto??
Jaki miałaś wynik po obciążeniu glukozą?? Czemu tak późno Ci to wykryto??
reklama
Podziel się: