reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Ech, mam wyrzuty sumienia - ostatnie dni tak smacznie przegadałyśmy o obiadkach i deserkach, a dzisiaj wystrzeliłam z tą wagą... Sorry dziewczyny :sorry:
Ale też myślę o zbliżającym się lecie, a nawet wcześniej - 30 maja mam komunię swojej chrześnicy i chyba będę jakieś ubranie kupować tuż przed... Bo chcę od razu mieć ciuch na chrzciny, które chcemy zrobić w pierwszy weekend czerwca.

Dzięki za rady co do stroju poszpitalnego, też wemę spodnie ciążowe, a na górę to zależy jaka pogoda będzie.

reklama
ja mam w czerwcu wesele - koło 20, i chciałabym się zmieścić w jedną z sukienek które mam, ciekawe czy uda mi się wcisnąć:baffled:, a chrzciny też w czerwcu myśleliśmy.

Czesc babki,
witam się już po śniadaniu i popijam gorącą czekoladę.. to tak w temacie kilogramów;-)
U mnie nocka o dziwo spokojna, bo oprócz wstawania na siku nie było żadnych bóli ani skurczy.

Widzę, że wczorajsze wizyty udane... gratuluję! Coraz więzej z Was wie już kiedy przytuli dzieciątko, a ja dalej w nieświadomości i oczekiwaniu...buuuu
Żadnego czopa nie ma, brzuch wysoko cały czas, chociaż ja jestem dosyć krótka (159cm) to może on nie bardzo ma gdzie się obniżyc, bo zajmuje mi i tak całą powierzchnię poniżej biustu aż do mojej niewymownej ;) Mała cały czas fika więc chyba narazie nie zbiera sił na wyjście:sorry2:

Ja na wyjście ze szpitala dla Toli mam kombinezon polarkowy z podszewką, taki cieplejszy, pajacyk, koszulke, dwie czapeczki, skarpetki i ew. kocyk. A dla siebie na pewno ciążowe ciuchy każe przywieźć.

No, no Gabi... czyżby to milczenie oznaczało że już???

I szpitalne kwietniówki milczą... Viola, Aga, Malutka:confused:

Ja tez mam uszykowane rzeczy ciązowe na wyjście ze szpitala bo w moje sprzed ciąży jeszcze dłuuuugo się nie zmieszcze. Na plusie mam jakies 25 kg i trochę się łudzę ze część z tych kilogramów to zatrzymana woda bo strasznie puchne, no i jeszcze dzidzia do tego swoje waży i wody płodowe i łożysko- ale sie pocieszam co?? A na początku lipca idziemy na wesele i też trzeba będzie się w jakąś sukienkę wcisnąć:-(
Bardziej mnie martwi to jak ja sie pozbędę rozstępów z brzucha- wyglądaja okropnie:szok:

Życzę miłego dnia!!

hej,

ja na chwilę, bo do klubu malucha zaraz się wybieramy

smętnie mi i podle:-:)-:)-:)-(
wczoraj wieczorem ryczałam nie wiadomo o co, a dziś od rana mama miała do mnie wpaść i .... oczywiście zapomniała, że ma fryzjera - tak miała wpadać do mnie, zeby trochę pobawić z Maksem, żebym coś mogła w domu porobić czy odpocząć i co - w tym tygodniu znalazła 0 dni czasu:no:, a na emeryturze jest ....

Bardziej mnie martwi to jak ja sie pozbędę rozstępów z brzucha- wyglądaja okropnie:szok:

Ja mam to samo, myślałam, że ich nie bedzie, bo długo sie nie pojawiały,a pod koniec 8 miesiąca jak mi wywaliło to masakra:szok: Na poczatku tylko na dole a teraz to już prawie cały brzuch w paski... a przecież cały czas smarowałam:wściekła/y:Aż sie boje pomyśleć jak ja się latem w stroju pokażę, chyba tylko jednoczęściowy wchodzi w gre:-(

hej babki

Noc średnio przespana...:baffled: a od samiuśkiego rana okropny ból głowy buuuu:baffled:

ojjj cekawe co z Gabi, trzymamy za nią mocno kciukki

heja!!!

No z tymi rozstępami to jakaś masakra!!!!!!:szok::szok::szok:

Tak samo nie miałam ich bardzo długo, a teraz uuuuuuuu aż się boję patrzeć. :szok::szok:

Smaruje się , wklepuje kremy, chociaż wiem , że już to nic nie pomoże :wściekła/y::-:)-(
Trudno przeżyję jakoś,mam nadzieję, że mały mi to wynagrodzi :tak::tak:

dziewczynky nie czytalam tylko przejrzałam mniej więcej co napisałyscie po moim depresyjnym poście i ........WIELKIE DZIĘKI. Jakos mnie pocieszyłyscie
dzwoniłam do gabinetu mojego gina i juz jest.
Lecę pod prysznic, potem do niego , a potem po nową torebkę, żeby uczcic to co mi dzisiaj powie.......albo będe zła i torebka poprawi mi humor, albo bede zadowolona i z radosci sobie kupie:-):-):-):-):-):-):-)

odezwe sie potem

reklama
Cześć dziwczyny.To fakt ze gabi coś ucichła.Napisze o niej smska i zobaczymy czy sie odezwie.W razie co moge pod blok podjechac hihihihi;-);-)

Do góry