skunkanka ja tez juz od wczoraj marudze mojemu o nowej torebce
i chyba dzis sobie jakas kupie bo i tak musze isc do miasta po zelazo
stwiedzilam ze golenie to juz jest wyczyn nie z tej ziemi bo walczylam z lusterkiem chyba z 20 min
Na temat golenia mnie sie nie chce mowic nawet, wlasnie wylazlam spod prysznica i teraz dodatkowo plecy mi napier... bo sie nawyginalam z tym spojeniem, wypadnietym dyskiem i w ogole, bol jak cholera, ale kurna bol niewazny - golenie zakonczone powodzeniem:-) A torebke tez se kupie. I to nie z allegro. Tylko nie wiem, jak ja to zrobie
ja mialam CC po probach SN..wiec wyglada to tak..polozna goli..zaklada cewnik i wio na sale operacyjna ..ja mialam znieczulenie ogolne bo na zoo niebylo czasu..wiec lezalam na stole jak ukrzyzowana...na jednej rece cisnieniomierz... na 2 na palcu jakas klamerka... nogi przykrecone jakims pretem..abym sie nie ruszyla.. a do gardla wsadzili mi rure do intubacji...
al z tego co wiem to przy zoo..wyglada tak ze saslaniaja Cie od piersi parawanem i mozesz sobie kawaly opwiadac itd...bedziesz czula lekkie szarpniecia przy wyjmowaniu dziecka i czyszczeniu..i to wszystko... ale poczatek jest taki sam...czyli cwenik i golenie
Kurcze, jakos mnie cc nie przeraza kompletnie, moze dlatego, ze yle dziwnych zabiegow juz mialam. Licze tylko na to, ze jednak dostane zzo, bo raczej wolalabym byc przytomna, ale nie wiem, jak to wyglada przy dyskopatii... Cewnik w jakiejkolwiek ranie to pryszcz, ja sie normalnego obawiam:-)
hej
skunkanka ja tez mam parcie na fryzjera i ide na pasemka bo nie mialam juz dluuuugo:-)
yyyyyyyy no kurde, ja bym tez chciala:-( ale nie wysiedze...
mmuj zabronil mi malowac wlosow bo dzidzia bedzie ruda to jest jedyny glopi przesad w ktory on wierzy i wez mu cos zrob. wiec w taki sposob mam odrosty b duuuze
sranie w banie. Ja farbuje co 6 tyg mniej wiecej:-) a jak mi sie rudzielec urodzi, to peszek:-) jakos sobie poradze:-)
a mnie znow korci na blond:-) od ok roku zmienilam na braz i jest mi w tym kolorze nawet ok ale w sumie jestem natur blondynka wiec zawsze lepiej mi bedzie w jasnym kolrze.
Klucha moje dziecko nie ma najmniejszych nawet szanas zeby byc rude wiec spoko
Kochana, ja w sumie szatynka jestem, dluuugo bylam czarna, teraz jestem bardzo jasny blond:-)
No i z niespodzianki nici, przeniesione na sobote, ale juz wiem, co to bedzie:-) brzuchata sesyjka u zaprzyjaznionego fotografa:-) mam nadzieje, ze ma nowego photoshopa
bo retusz potezny bedzie potrzebny