reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

diabliczka współczuje ci bardzo z tym remontem, sama dobrze wiem co to znaczy.
niedawno skonczylismy, a sprzątamy do teraz i konca nie widac.
i tez tak na styk, bo skonczylismy 14 marca a ja miałam byc 16 w szpitalu, o tyle jednak dobrze ze w ostatniej chcwili lekarz przełożył o dwa tygodnie, wiec spokojnie posprzątalismy, przygotowalismy i można rodzic, oby tylko gin sie zlitował ;D

nenuis byłoby fajnie miec ten sam termin cc, pisałbyśmy smski - chodisz juz? jesz? masz bobasa?itp... trzymaj kciuki to moze sie uda.

reklama
strasznie duzo cc mamy naprawde, ciekawe co u mnie chyba sn bo niby co??? zobaczymy mi tam rybka jak.
zwlekam sie z wyrka i pszenosze sie do kuchni na jakies sniadanko i herbatke

a mnie znow korci na blond:-) od ok roku zmienilam na braz i jest mi w tym kolorze nawet ok ale w sumie jestem natur blondynka wiec zawsze lepiej mi bedzie w jasnym kolrze.
Klucha moje dziecko nie ma najmniejszych nawet szanas zeby byc rude wiec spoko

Witam sie z rana:)
Nenius fajnie sie masz ze juz w poniedzialek bedziesz tulila synka:)

Aha nie martw sie ja we wtorek ide tez do nowej fryzjerki i tez na balejaz a uwierz mi nie kazda fryzjerka potrafi wyczarowac blond bez odcienia rudeggo lub zolci wiec tez mam pietra tym bardziej ze jak mi sknoci to musze tak wytrzymac 2 miesiace zeby w polsce poprawic

Oj laski ja mialam kiedys dola i zaczelam narzekac ze mam juz dosyc tej ciazy wszystko mnie boli itd a pozniej ugryzlam sie w jezyk bo wiem ile dziewczyn chcialoby to wszystko poczuc niektore starja sie latami o dzidzie
pamietam jak ja stracilam swoje malenstwo i widok kobiety w ciazy wywolywal u mnie placz :( dlatego teraz jestem bardzo wdzieczna Bogu ze tak szybko pozwolil nam sie znowu cieszyc malenstwem a ze wiem ze dla niego kazdy dzien w moim brzuszku jest jak najbardziej korzystny to nie bede go pospieszac sam bedzie wiedzial kiedy wyjsc:)
pozdrawiam zycze milego dzionka i udanych wizyt:)

Dzięki dziewczyny za wszystkie odpowiedzi :-), niezawodne jesteście.

Famme - fajny pomysł z tymi smsami :-), tylko dlaczego ja Cie nie widze na liście kontaktów?

Ostatnia edycja:
ja w cc najbardziej boje sie tego ze wszystko bede czaic bo nie sadze zeby zapodali mi glupiego jasia.Boje sie ze sie porusze albo w ogole zerwe z lozka,no nie wiem mam tysiace obaw
a w ogole to moze zlozymy taki watek gdzie dziewczyny ktore rodzily juz poopisuja swoje porody,co?

Cześc dziewczyny!
jak poczytałam wczoraj o Waszym zmęczeniu ciążą, planowanych cesarkach i związanych z nimi obawach, to czułam się tak dziwnie,że ja sie niczym nie martwię.
No to się doczekałam - od rana Mały się nie rusza, a próbowałam już wszystkiego - jedzenia slodkiego, leżenia na boku, uciskania brzuszka, ciepłego prysznica i ... NIC. :szok: po prostu nic :no:
jak długo Wasze maluchy potrafią się nie ruszać? napiszcie, ze pare godzin to nic nienormalnego, bo tu zeświruję.

reklama
Cześc dziewczyny!
jak poczytałam wczoraj o Waszym zmęczeniu ciążą, planowanych cesarkach i związanych z nimi obawach, to czułam się tak dziwnie,że ja sie niczym nie martwię.
No to się doczekałam - od rana Mały się nie rusza, a próbowałam już wszystkiego - jedzenia slodkiego, leżenia na boku, uciskania brzuszka, ciepłego prysznica i ... NIC. :szok: po prostu nic :no:
jak długo Wasze maluchy potrafią się nie ruszać? napiszcie, ze pare godzin to nic nienormalnego, bo tu zeświruję.

pewnie dzieciątko śpi ale może dla pewności przejedź się na ktg?

Do góry