reklama
famme
Początkująca(y)
Dzięki dziewczyny za wszystkie odpowiedzi :-), niezawodne jesteście.
Famme - fajny pomysł z tymi smsami :-), tylko dlaczego ja Cie nie widze na liście kontaktów?
no bo własnie gapa ze mnie, ale juz pisałam do didi zeby uaktualniła, jak by coś to zawsze na pw moge podac. zobaczymy co mi dzisiaj gin powie.normalnie az mnie roznosi z niecierpliwości, juz bym chciała wiedziec co i jak.
a wy z nowu z jedzeniem szalejecie, ja to nawet nie pisze co bym zjadła, bo z tącukrzyca to moge jedynie pomarzyc o czymś dobrym ;/// a tu taaaaaaaaaaakie zachcianki, czasami to aż mam łzy w oczach jak mnie na coś dobrego najdzie, a jedyne co moge wtedy zrobic to wypic szklanke wody !! wrrrrrrrrrrrrrr
sylwiakk303
Fanka BB :)
Na grilla to i ja zawsze chetna trza tylko dorwac dobrego pana grillownika
A ja pozarlam 3 paczusie z bita smietana i dzemem z lidlowskiej zamrazalki pycha... Jeszcze mam ciasto z jablkami i lody zobaczymy co pierwsze pojdzie do mojego zoladka a na obiadek mizeria ziemniaczki z patelni i kurczaczek z piekarnika...
Skunka zazdroszcze Ci ze masz mame tak blisko i ze tak cie rozpieszcza no ale czego sie nie robi dla wnuka
a teraz ide sprzatac w lazience
A ja pozarlam 3 paczusie z bita smietana i dzemem z lidlowskiej zamrazalki pycha... Jeszcze mam ciasto z jablkami i lody zobaczymy co pierwsze pojdzie do mojego zoladka a na obiadek mizeria ziemniaczki z patelni i kurczaczek z piekarnika...
Skunka zazdroszcze Ci ze masz mame tak blisko i ze tak cie rozpieszcza no ale czego sie nie robi dla wnuka
a teraz ide sprzatac w lazience
reklama
aha83
kwietniówka '09
uuuuuuu grillowanie .........mniam mniam jedzonko
A ja właśnie wróciłam z apteki i kurcze zmokłam strasznie...deszcz leje ale to mało istotne... ważne, że doczłapałam się w ten deszcze do sklepu polskiego i zakupiłam PTASIE MLECZKO na ktore miałam smaka już od dłuższego czasu
mniam,mniam waniliowe
Teraz właże pod koc, włącze sobie jakiś filmik i ptasie mleczko idzie w ruch :-):-):-)
A ja właśnie wróciłam z apteki i kurcze zmokłam strasznie...deszcz leje ale to mało istotne... ważne, że doczłapałam się w ten deszcze do sklepu polskiego i zakupiłam PTASIE MLECZKO na ktore miałam smaka już od dłuższego czasu
mniam,mniam waniliowe
Teraz właże pod koc, włącze sobie jakiś filmik i ptasie mleczko idzie w ruch :-):-):-)
Podziel się: