reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
a ja mam ochote na piwko z sokiem malinowym---zimniutkie takie;-) choc przyznam sie szczerze ze alkoholu w ustach nie mialam od sierpnia:tak: Pamietam jak bylam z psiapsolami na piwku pod koniec lipca i mi jakos ono dziwnie nie wchodzilo:sorry2:
oooo, widzę że nie tylko mnie naszło dzisiaj na browarka - tylko że ja dałam upust potrzebie i wychłeptałam szklaneczkę po czym zagryzłam ją czekoladką ;-) mąż popatrzył na mnie ja na wariatkę, ale to nic.

ja jak karmilam olka to zdazylo mi sie siorbnac tak z pol piwka od czasu do czas, i nigdy nie karmilam go odciaganym wczesniej mlekiem tylko tym alkoholowym. a wogole to po piwku mialam przyplyw pokarmu, ze moglam zlobek wykarmic:-D
a i olek teraz smak piwa lubi bardzo:tak:
Mnie też się zdarzało, jak karmiłam i też nie odciągałam(zresztą odciąganie zaraz po wypiciu nic nie da, bo do pokarmu przenosi się wszystko co zjemy w ok 2 godziny) a że człowiek się rozluźnia po dawce trochę to i produkcja się zwiększa ;-)

Witam nowe kwietniowe mamusie.

Ja nadal nie wiem co będziemy robić z moimi paciorkowcami, bo piguła od mojego gina nie może się do niego dobić, ale że dzisiaj siętrochę uspokoiłam to mi powiedziała, że najprawdopodobniej dostanę antybiotyk teraz (przed porodem) i że dopiero dość niedawno robią to badanie obligatoryjnie, ale to pewnie też zależy od rejonu albo szpitala.

Poleżałam sobie w wannie przed chwilką i zrobiło mi się tak błogo, że chyba się zdrzemłam :-) a teraz lece do łóżeczka. Dobranoc.

cześć marza :-) no właśnie nie martw się wagą, wszystko zrzucimy w swoim czasie, u nas też jak miałaby być dziewczynka to chcieliśmy dać Julka na imię, ale jest chłopak :-) Karol.

dziusia już do łóżka :szok:, słodkich snów, jak dla mnie to dużo za wcześnie, potem w nocy bym nie spała.

kurcze! ale mam agresora! Pani ze sklepu z wózkami twierdzi, że się pomyliła i mojego koloru już nie produkują!!! Co lepsze znalazłam ten kolor na allegro i Pan twierdzi, że będzie na koniec tygodnia:wściekła/y::szok::wściekła/y:
Ktoś mnie kłamie!!! Zwariuje chyba...

hmm nadii, to zamów z allegro, chybaże już daliście zaliczkę... to zarządzaj zwrotu, w końcu to ona nie wywiązała się z umowy, dodatkowo wprowadzając w błąd mówiąc że Twój kolor będzie.

No to ja tez sie dołącze do dyskusji piwkowych bo teżlubie.
W zupełnosci zgadzam sie z Dzisia.Na szkole rodzenia pani z poradni laktacyjnej powiedziala nam ze po alkoholu jest wiecej pokarmu bo czlowiek sie rozluźnia i wtedy niczym niezestresownym produkuje mleko.Gdybyś bez akoholu sie tak zrelaksowala to taka sama reakcja by byla.
Jezeli chcemy sie napic to najlepiej wczesniej sobie odciągnac a po to juz nie ma co bo to i tak wychodzi duzo pozniej.heheh ale sie zamotalam.

ja również idę spać. wzięłam prysznic,wygoliłam się ładnie na wszelki wypadek:-D i idę bo wszystko mnie boli i masakra...może samo przejdzie bo w sumie to chce jeszcze wytrwać z 5 dni..
dobranoc kobitki:-D

Skunkanka moj m. przez okolo tygodnia uzywal kiedys mojej maseczki do twarzy jako kremu i pokapowal sie dopiero wtedy kiedy mu sie buzia popsula
nie wspominajac juz o uzywaniu samoopalacza jako kremu do rak:rofl2:
Huhu moje szczescie sie kiedys zapytalo, czy nie mam jakiegos kremu, ktorego on moze uzyc. Mialam jakas probke z Clinique, wiec mu dalam. Posmarowal sie i jak nie zacznie wrzeszczec...no skad ja mialam wiedziec, ze swiezo sie ogolil, a ja mu dalam krem intensywnie zluszcajacy:baffled:
witam,mam na imie Marzena ,mam 29 lat,jestem w 37 tc,jestem z Polkowic
Witaj Kobiełko:-)
Moj M to kiedys zamiast szamponu kupil odzywke co lepsza myl nia wlosy i w koncu kiedys mnie sie spytal czemu ten szapon sie nie pieni no to mu wyjasnilam:)
witaj marza:)
kolejny gigant:-)
A ja wlasnie jestem w trakcie ogladania kolejnego filmu traktujacego poniekad o Bildenbergach...poogladac moge, wplywu nie mam..
Nadii no to faktycznie jedyne wyjscie zrobic tak, jak radzi Spaczyna.

hmm nadii, to zamów z allegro, chybaże już daliście zaliczkę... to zarządzaj zwrotu, w końcu to ona nie wywiązała się z umowy, dodatkowo wprowadzając w błąd mówiąc że Twój kolor będzie.

I tak chyba zrobie tylko, że zastanawia mnie jedno sklep, w którym miał być wózek to sklep firmowy producenta i skoro producent twierdzi, że ich nie produkuje już 2 lata to skąd ma je pan na allegro???

ehhh w sobote będę w Poznaniu to zajadę do producenta i się dowiem co i jak...

Lecę spać dobranoc

reklama
Do góry