reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Ale sie Wam piwa chce:-)
Och, och, a ja mam w domu rycerza w lsniacej zbroi:baffled: M pojechal na zakupy, mial sobie kupic balsam do ciala i kupil....dove z opalaczem i drobniutkim brokacikiem:baffled::baffled: znow sirotka moja nie zauwazyl dopisku na etykiecie:-)

reklama
Ale sie Wam piwa chce:-)
Och, och, a ja mam w domu rycerza w lsniacej zbroi:baffled: M pojechal na zakupy, mial sobie kupic balsam do ciala i kupil....dove z opalaczem i drobniutkim brokacikiem:baffled::baffled: znow sirotka moja nie zauwazyl dopisku na etykiecie:-)

No tak to jest własnie jak sie faceta na zakupy wyśle:-D I co oni by bez nas zrobili

Witam sie znowu

Ja jakos nie mialam weny do pisania przez dzien:baffled: Czytalam Was ale nie moglam nic z siebie wydusic:baffled:

Z mezem sie dalej nie odzywam,a raczej jeszcze bardziej sie z nim poklocilam:dry:
Juz mam tego dosc wszystkiego:zawstydzona/y: a juz myslalam ze bedzie ok i nie bedziemy sie klocic,jednak sie przeliczylam:dry:

Dzisiaj sobie poprasowalam czesc ubranek Dominika,posciel do lozeczka i baldachim.Wypralam reszte ubranek i narazie sie susza.Mam nadzieje,ze do jutra wyschna i bede mogla skonczyc jak narazie prasowanie.

Juz raczej do Was nie zagladne dzisiaj ale jutro rano napewno tak(jesli tylko nie pojade rodzic,bo co chwile mi sie wydaje,ze mam jakies objawy porodu):baffled::dry:

Nie wiem co komu odpisac wiec tak ogolnie zycze Wszystkim spokojnej nocy i slodkich snow:tak:

Buziaki i dobranoc

Skunkanka moj m. przez okolo tygodnia uzywal kiedys mojej maseczki do twarzy jako kremu i pokapowal sie dopiero wtedy kiedy mu sie buzia popsula
nie wspominajac juz o uzywaniu samoopalacza jako kremu do rak:rofl2:

Moj M to kiedys zamiast szamponu kupil odzywke co lepsza myl nia wlosy i w koncu kiedys mnie sie spytal czemu ten szapon sie nie pieni no to mu wyjasnilam:)
witaj marza:)

witam kochane!!

ja tylko sie przywitać wpadłam

znowu mnie meczy choroba cały czas leże w łóżku i nic nie przechodzi:baffled: już nie moge:crazy: a poza tym córcia tak mi sie pcha do wyjścia że niekiedy ledwo chodze mam nadzieje że wytrzymam jeszcze z trzy tygodnie

niewiem kiedy nadrobie czytanie ale cieżko to widze

kochaniutki życze zdrowia wszytskim i mam nadzieje że w dwupakach jesteście

dobranoc

reklama
dzieki dziewczyny za powitanie!!a wiec:to moja pierwsza ciaza,prawdopodobnie ma byc coreczka Julcia,termin z miesiaczki mam na 10 kwietnia a z usg na 3 kwietnia.przytylo mi sie 19 kg....teraz mam ogromny apetyt...szczegolnie na lody...ciaza ogolnie super,oprocz nekajacych mnie kamieni w nerce!bol przeokropny.pozdrawiam Was mamuski!

Do góry