reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

a ja mam ochote na piwko z sokiem malinowym---zimniutkie takie;-) choc przyznam sie szczerze ze alkoholu w ustach nie mialam od sierpnia:tak: Pamietam jak bylam z psiapsolami na piwku pod koniec lipca i mi jakos ono dziwnie nie wchodzilo:sorry2:

Ja też o piwku marzę mhmmmm
Zawsze lubiłam ale jak będę karmić piersię to też nieprędko się napiję
Ale musze się przyznać że czasem jak mąż piwkuje to ze 2 łyczki mu podpiję:-D

reklama
bluebell ja przed koncem ciazy to sie tak rozszalalam, ze m. myslalam, ze mi zejdzie i bylo to napewno przed 36 tygodniem, cien sie z niego zrobil, byla wit. o karzdej porze dnia i nocy, na mnie nie zadzialala, ale u kazdej moze byc inaczej;-)

a wiesz ze ja nawet nie lubie zapachu piwa teraz:confused: jak myje np kufel po piwie m. to czuje ze mi ten zapach jakos przeszkadza
a jak sie karmi to slyszalam ze mozna odciagnac mleczko i sie napic alkoholu,czy to prawda?

a wiesz ze ja nawet nie lubie zapachu piwa teraz:confused: jak myje np kufel po piwie m. to czuje ze mi ten zapach jakos przeszkadza
a jak sie karmi to slyszalam ze mozna odciagnac mleczko i sie napic alkoholu,czy to prawda?

Albo nakarmić, trochę odciągnąć na później i szybciutko się napić. Myślę że jedno piwko w takiej sytuacji to spoko:tak:

ja jak karmilam olka to zdazylo mi sie siorbnac tak z pol piwka od czasu do czas, i nigdy nie karmilam go odciaganym wczesniej mlekiem tylko tym alkoholowym. a wogole to po piwku mialam przyplyw pokarmu, ze moglam zlobek wykarmic:-D
a i olek teraz smak piwa lubi bardzo:tak:

Chociaż z tym odciąganiem to wiesz Bluebell może być różnie. Moja córka w ogóle nie uznawała butelki ani smoczka, pluła i za Chiny się nie dało, tylko cyc wchodził w grę

bluebell odciągnąć to przede wszystkim trzeba po alkoholu i wylać - wtedy to nawet więcej można się napić;-):-p:-D a w zasadzie do woli:-D

wlasnie szykuje sie do dentysty, trzeba zeby podleczyc bo czasu coraz mniej
a jutrzejszy wyjazd do warszawy mnie przeraza, szczegolnie w ta pogode. i zaczynam sie martwic o wyniki olka i wizyte w tym Instytucie

reklama
ja slyszalam ze mozna napic sie pol szklanki piwa dziennie i wtedy pokarm leci jak woda z kranu:-) tylko nie wiem czy trzeba odciagnac po napiciu sie czy nie trzeba

Do góry