reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
Witam ponownie

w południe pospałam 2 godzinki i od razu mi lepiej było, ale teraz znowu mnie sendopada, chyba sobie drugą kawkę zrobię zaraz

Aniolek ja tez nie miałam robionego tego posiewu, nawet nie wiedziałam że coś takiego się robi. Córka moja nie chorowała to pozostaje tylko mi sie pocieszać że jak wtedy nie miałam tych paciorkowców to może i teraz też nie. A byłam juz na ostatniej wizycie więc badań juz nie zrobię

Skunkanka zgadzam sie z tobą, że co ma być to bedzie i kiedy ma być. Nie ma co na siłę przyspieszać, chociaż ja też juz bym chciała mieć synka po tej stronie brzuszka, ale widocznie tam w środku mu jeszcze dobrze

Ma Dunia bez obaw, porodu NIE DA SIĘ przegapić haha

Niuni nie załamuj się, jakoś sie ułoży i duuuuuużo zdrówka życzę

Didi ale masz super z tą pogodą, ja też chcę tak ciepło buuuuu

Ja mam łożysko II, tak mi powiedziała ginka w poniedziałek i na tym etapie ciąży to ok

Powiedzcie mi jeszcze jak to jest z tą wit S, bo szczerze to ja pierwsze słyszę i nie wiem po co ona?

A ja pije kawkę i wcinam torcik orzechowy z wiśniami, bo w sobotę były 60urodziny teścia i całe szczęscie jeszcze zostało..... pychaaaa:-):-)

a ja mam ochote na piwko z sokiem malinowym---zimniutkie takie;-) choc przyznam sie szczerze ze alkoholu w ustach nie mialam od sierpnia:tak: Pamietam jak bylam z psiapsolami na piwku pod koniec lipca i mi jakos ono dziwnie nie wchodzilo:sorry2:

co do wit. s to ja mam takie doswiadczenie, ze w pierwszej ciazy pomimo zazywania jej az za regolarnie i czesto, to urodzilam olka w 41 tygodniu ciazy i porod byl wywolywany:laugh2: ale nie powiem przyjemnie bylo;-)

reklama
bo to pewnie tak tylko na niby dziala ale laski mnie wystraszyly ze przed 36tyg to nie mozna :confused: wiec mamy szlaban
mimo ze czytalam ze jesli lekarz nie ma nic przeciwko to mozna sie sexowac do woli

Do góry