reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

witam :-)

Gabi nie martw się, najważniejsze że wiadomo co to i jak z tym walczyć, ja tez mam paciorkowca, u mnie bytuje streptococcus agalactiae, i jutro idę na wizytę do mojego gina, także ciekawa jestem co mi powie, tzn. już mówił, ze jak wyjdzie że go mam to dzidzia i ja dostaniemy antybiotyk. U mnie wzrost mierny, a u ciebie jak to wygląda? Pisałaś że już przerabiałaś zarażenie dziecka tym czymś, a było szczepione zaraz po porodzie? Się zastanawiem czy cc zmniejsza ryzyko zakażenia dziecka? no ale ja bym wolała sn.

reklama
Faaajny ten fotel, ja narazie nie wiem, gdzie będę karmić, jak okaże się, że miejsca brak, to kupię sobie jakiś fotel, ale tańszy ;-)

Jasny szlag, zapodziałam gdzieś pudełeczko z próbkami dla dzidziusia, które miałam uszykowane do szpitala. I szukam go teraz, a torbę pakuję już 2 godziny :baffled: Gdzie moje próbki?? No gdzie ja się pytam??!! :-p

Dzisiaj coś mnie skurcze za często łapią... Zawsze jak były to tylko wieczorem i to jeden czasem dwa, a dzisiaj od samego rana. Niby nie często bo tak co 45 minut ale ja już się wkurzam, że są :angry:

no i chyba zaczyna cos sie dziac..:tak:
Asiek daj znac jak bdziesz jechala do szpitala niewazne ktora godzina ..chyba ze wycisza sie skurczybyczki ;-)

witam babeczki ja tylko tak na chwilke doczytam kiedy indziej bo mi sie komp popsol i musze go dac do naprawy wiec u znajomej na chwilunie wlazlam zobaczyc co u was. pewnie jeszcze z tydz bede bez kontaktu z wami. dajcie mi tylko znac co to moze byc od dwoch dni brzuch mnie boli jak na okres co to moze byc
ja tez mam tak ...ale hmm...mowia ze takie bole to tez moze byc oznaka porodu..bo niewszystkie czuja skurcze :tak:
No i po obiadku, jeszcze pozmywać trzeba. oczywiście po jedzonku zaraz był kibelek, wydaje mi się, że organizm się sam lewatywuje przed porodem :-)
tak tak..Ty tez daj znac jak bedziesz wybierala sie na porodowke :-D

Ja po dłuższym wypoczynku efekt bez zmian jak chodzę to skurcze się wzmagają jak jestem spokojna to kurczę się co10 minut i nie wiem może wieczorem coś się wyklaruje a jak nie to w nocy pojedziemy i chociaż może w szpitalu coś powiedzą ale mają 2 wyjścia albo mnie potną albo wypuszczą do domu...

no chyba cos sie wyklaruje jak co 10 min kurczysz sie..

wiec czekamy na wiesci od skurczykowych dziewczyn ....piszcie koniecznie zanim wyjdziecie z domku

Widze,ze cos tu leniwie sie u nas zrobilo;-)
Ja jak wczesniej pisalam sily nadal nie mam na nic.Nawet na zakupy maz sam pojechal a ja sobie siedze i z braciszkiem gadam:-)

dziewczyny trzymajcie sie i nie dajcie skurczybykom za wygrana!!!:tak:
jesli cos sie bedzie dzialo to rowniez przylaczam sie do prosby didi zebyscie daly znac co i jak:tak:

Dziewczynki mam prosbe do Was weszlybyscie w tego linka ktorego wkleilam do mojego postu?Moj brat mnie prosil zebym porozsylala to na gg ale ze nie mam duzo osob to tutaj wkleilam:-) trzeba tylko wejsc i wyjsc,bo on przez cos takiego sobie kase zarabia chyba z tego co mi mowil:happy:Z gory dziekuje:tak:
A.W.Surveys The New Survey Experience

Ja juz chyba nie wejde dzisiaj a jesli nawet to nie wiem czy wene bede miala na pisanie:baffled:

Jutro na wizyte i juz zaczelam sie stresowac:dry:

No wiec dobrej i przespanej nocki Wam zycze kochane moje:tak:
Bez skurczy i dolegliwosci ciazowych:happy:

Buziaki

Uff, pakowanie torby jest mega trudne, za dużo trzeba zmieścić.
Melduję, że nadal nie znalazłam tych próbek dziecięcych, za to poprasowałam to, co trzeba wziąć do szpitala. Dziewczyny powiedzcie mi, czy skurcze czuje się w brzuchu czy pochwie? Bo ja coś czuję tam niżej właśnie no ale może się szyjka przygotowuje czy coś? A może to ja jestem jakaś nienormalna? :confused:

reklama
Do góry