reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
czesc kobietki

dzis w nocy kwietnioweczka jedna sie rozpakowala na e-mamie :-)

a ja mam wizyte dzis, na 20:00 dopiero.
zobaczymy co tam gin wymysli

modle sie o cc :-(
nie nadaje sie do porodu sn, panicznie się boję

Witam
Ja też zawsze na morfologię tylko na czczo. Ale po wynikach jak się dopadam do jedzenia to nie ma zmiłuj :zawstydzona/y:
Dzisiaj coś mnie skurcze za często łapią... Zawsze jak były to tylko wieczorem i to jeden czasem dwa, a dzisiaj od samego rana. Niby nie często bo tak co 45 minut ale ja już się wkurzam, że są :angry:

A ja zrobilam doswiadczenie - raz pojechalam na morfo calkowicie na czczo, ale to M mnie wiozl, bo bylam nietomna, a za drugim razem jakos tak odruchowo wypilam rano kawe - wyniki byly niemal identyczne...od tego czasu jezdze po kawie, bo inaczej musze byc dowieziona, bez kawy nie trybie zupelnie:baffled:
Zadziwia mnie jedna rzecz - cisnienie mam 108/70 a czuje sie, jakbym miala moje sprzed ciazy normalne, czyli 70/40....mama mnie wlasnie uswiadomila, ze idzie zmiana pogody, wiec moze to dlatego, zawsze tak reagowalam:dry:
Malutka No!!!! ;-) Ale Ty jestes ruchliwa, co? nie usiedzisz:-) nie powiem, zazdroszcze...

Ja morfologie też zawsze na czczo robię, dzisiaj też byłam już z ranka.

Na obiadek właśnie gotuję krupnik.

Dziewczynki powodzenia na dzisiejszych wizytach!!!

witam babeczki ja tylko tak na chwilke doczytam kiedy indziej bo mi sie komp popsol i musze go dac do naprawy wiec u znajomej na chwilunie wlazlam zobaczyc co u was. pewnie jeszcze z tydz bede bez kontaktu z wami. dajcie mi tylko znac co to moze byc od dwoch dni brzuch mnie boli jak na okres co to moze byc

Siruna u mnie tez cisza w zakresie skurczy, ale niewatpliwie ma to zwiazek z fenoterolem:-p wczoraj bolalo mnie podbrzusze, ale dosc szybko dotarlo do mnie wszystko, co zjadlam i to raczej jelita byly:zawstydzona/y: po wizycie w kibelku rzeczywiscie przeszlo:-) A Junior mi sie napina we wszystkie strony, notorycznie cos kanciastego mam z lewej strony, kolanko, lokiec, pieta?...:happy:

reklama
Kurcze wyszły mi te głupie paciorkowce:wściekła/y: A to oznacza antybiotyk dla malucha jak się urodzi,czyli kroplówki i kilka dni dłużej w szpitalu:zawstydzona/y:

Do góry