reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

reklama
witam dziewczyny!
Rany, nawet nie próbuję przeczytać wszystkiego (tylko z grubsza przejrzałam) co naskrobałyście tyle tego jest. 3 dni się nie odzywałam bo mnie jakieś przeziębienie dopadło i nie miałam ani siły ani weny. Dalej czuję się byle jak i sił mi brak.

Mam nadzieję ze u was w porządku i żadna sie nie rozpakowała jeszcze. Tak mi sie rzuciło w oczy że większość z was ma takiego powera do sprzątania że szok. Dziewczyny spokojnie!, to są ostatnie dni, czy tygodnie na odpoczynek i relaks, a wy po oknach skaczecie:szok:

Któras z was (sorry ale nie mogę jeszcze wszystkich spamiętać) pisała że ma zgagę. Ja tez mam od 3 m-ca i tak samo było w pierwszej ciązy. Ja sie nie cackam i cały czas Renie jem. Juz chyba kilkaset zjadłam bo te akurat można w ciąży. Gdyby nie to to bym już chyba spłonęła żywcem.

Na razie idę się położyć bo mnie rozbiera.... przeziębienie niestety. Później może jeszcze uda mi się do was zajrzeć.

I odpoczywać Mamuśki!!!!!

Któras z was (sorry ale nie mogę jeszcze wszystkich spamiętać) pisała że ma zgagę. Ja tez mam od 3 m-ca i tak samo było w pierwszej ciązy. Ja sie nie cackam i cały czas Renie jem. Juz chyba kilkaset zjadłam bo te akurat można w ciąży. Gdyby nie to to bym już chyba spłonęła żywcem.
Ja tez na przyjaciółce Rennie jadę, nawet gina pytałam i mówił że to nie żaden sposób nie wpływa, więc bez skrupułów ;-)
Kuruj się i wypoczywaj

A ja już mówię wsztskkim dobranoc!!! Coś śpiąca jestem dzisiaj:tak::tak: a jeszcze muszę męża zapedzić do łóżeczka...(składania dla maluszka)

czesc dziewczynki:-)
staralam sie was troche przez ten tydzien, dobrze ze internet w telefonie jest:)ale przyznam bylo ciezko.

ja juz po remoncie Juli pokojik sliczny, wczoraj moja mama z Tomkiem posprzatali i moglam dzis wrocic,
wzielam sie za kubusia na scianie jutro musze tylko twarze dorysowac:-)

czuje sie paskudnie wszystko boli, maz dal mi pozwolenie do porodu bo wszystko juz gotowe a niemoze patrzec jak ja sie mecze.

trzymajcie sie cieplutko, jutro postaram sie ponadrabiac choc troszke teraz lece sie kompac i spac

A mój M. pojechał malować nasz domek i skończyć nie może, a mieliśmy iść na kolację dzisiaj z okazji jego wczorajszych urodzin (które spędził z kumplem :baffled:) No i pójdziemy chyba o 23... :baffled:

Gabi gratuluję spacerku:-)
Aniolek trzymaj sie!!!

Mi niedziela straaaaaaasznie leniwie przeleciała. K już też prawie zdrowy - całe szczęście, bo już dłużej nie wtrzymam jej marudzenia...

Idę się relaksować w kąpieli;-)

Ostatnia edycja:
Witam Was znowu laseczki:-)

Ja wpadlam tylko powiedziec wszystkim dobranoc i zyczyc slodkich snow:tak:

Eh niedziela fajna...pogadalam z rodzinka przez skypea i poczulam sie chociaz przez chwile jakbym byla z nimi u mnie w domku:zawstydzona/y: ale ciesze sie,bo ich widzialam:tak:

Buziaki kochane:happy:

reklama
Do góry