reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
witam dziewczyny!
Rany, nawet nie próbuję przeczytać wszystkiego (tylko z grubsza przejrzałam) co naskrobałyście tyle tego jest. 3 dni się nie odzywałam bo mnie jakieś przeziębienie dopadło i nie miałam ani siły ani weny. Dalej czuję się byle jak i sił mi brak.

Mam nadzieję ze u was w porządku i żadna sie nie rozpakowała jeszcze. Tak mi sie rzuciło w oczy że większość z was ma takiego powera do sprzątania że szok. Dziewczyny spokojnie!, to są ostatnie dni, czy tygodnie na odpoczynek i relaks, a wy po oknach skaczecie:szok:

Któras z was (sorry ale nie mogę jeszcze wszystkich spamiętać) pisała że ma zgagę. Ja tez mam od 3 m-ca i tak samo było w pierwszej ciązy. Ja sie nie cackam i cały czas Renie jem. Juz chyba kilkaset zjadłam bo te akurat można w ciąży. Gdyby nie to to bym już chyba spłonęła żywcem.

Na razie idę się położyć bo mnie rozbiera.... przeziębienie niestety. Później może jeszcze uda mi się do was zajrzeć.

I odpoczywać Mamuśki!!!!!

Któras z was (sorry ale nie mogę jeszcze wszystkich spamiętać) pisała że ma zgagę. Ja tez mam od 3 m-ca i tak samo było w pierwszej ciązy. Ja sie nie cackam i cały czas Renie jem. Juz chyba kilkaset zjadłam bo te akurat można w ciąży. Gdyby nie to to bym już chyba spłonęła żywcem.
Ja tez na przyjaciółce Rennie jadę, nawet gina pytałam i mówił że to nie żaden sposób nie wpływa, więc bez skrupułów ;-)
Kuruj się i wypoczywaj

A ja już mówię wsztskkim dobranoc!!! Coś śpiąca jestem dzisiaj:tak::tak: a jeszcze muszę męża zapedzić do łóżeczka...(składania dla maluszka)

czesc dziewczynki:-)
staralam sie was troche przez ten tydzien, dobrze ze internet w telefonie jest:)ale przyznam bylo ciezko.

ja juz po remoncie Juli pokojik sliczny, wczoraj moja mama z Tomkiem posprzatali i moglam dzis wrocic,
wzielam sie za kubusia na scianie jutro musze tylko twarze dorysowac:-)

czuje sie paskudnie wszystko boli, maz dal mi pozwolenie do porodu bo wszystko juz gotowe a niemoze patrzec jak ja sie mecze.

trzymajcie sie cieplutko, jutro postaram sie ponadrabiac choc troszke teraz lece sie kompac i spac

A mój M. pojechał malować nasz domek i skończyć nie może, a mieliśmy iść na kolację dzisiaj z okazji jego wczorajszych urodzin (które spędził z kumplem :baffled:) No i pójdziemy chyba o 23... :baffled:

Gabi gratuluję spacerku:-)
Aniolek trzymaj sie!!!

Mi niedziela straaaaaaasznie leniwie przeleciała. K już też prawie zdrowy - całe szczęście, bo już dłużej nie wtrzymam jej marudzenia...

Idę się relaksować w kąpieli;-)

Ostatnia edycja:
Witam Was znowu laseczki:-)

Ja wpadlam tylko powiedziec wszystkim dobranoc i zyczyc slodkich snow:tak:

Eh niedziela fajna...pogadalam z rodzinka przez skypea i poczulam sie chociaz przez chwile jakbym byla z nimi u mnie w domku:zawstydzona/y: ale ciesze sie,bo ich widzialam:tak:

Buziaki kochane:happy:

reklama
Do góry