reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
Hej,moje chłopaki komodę na przewijak robią.Ale schrzanili i za wysoka jest.
Może urosnę? Albo będe dziecko na obcasach przewijać:wściekła/y:
Jak będzie źle,to zmieni podobno,wrrr.
Pozdrawiam,bo nie czytałam jeszcze.
p.s.
Doczytałam,widzę,ze większość powera ma.
Tylko Diabliczka,Ty nie przeginaj,bo masz jeszcze czas,nie ryzykuj głupio !!!

Ostatnia edycja:
wczoraj m. calkiem serio zaproponowal mi masaz spojenia lonowego:sorry2: powiedzial ze to tez kosc wiec nie powinno byc problemu.Kazalam mu isc sie leczyc.
no nic ide robic kawke

Nie chcę być wścipska ale jak on zamierzał to zrobić??? Metodą wewnętrzną czy zewnętrzną:-D:-D:-D

Hej,moje chłopaki komodę na przewijak robią.Ale schrzanili i za wysoka jest.
Może urosnę? Albo będe dziecko na obcasach przewijać:wściekła/y:
Jak będzie ź,to zmieni podobno,wrrr.
Pozdrawiam,bo nie czytałam jeszcze.

Teraz niech ci zbiją taki mały zgrabny podeścik:tak::tak:

Kamile,tylko ja już się urodzi,to pamiętaj,żebys się nie denerwowała,że nie da pospać w weekend,tylko rozrabia od rana:-p

Hej Babki,
nie czytałam jeszcze co tam u Was ale dzisiaj jakoś nie mam siły.
W nocy cały czas miałam bóle jak na @,a od rana mdli mnie okropnie:baffled: Skurcze mam ale w miare słabe i nieregularne. Ogólnie kiepsko się czuje więc leze w wyrku i próbje nie zwymiotować.:baffled:
Widze, że od Szcześliwej nadal wieści brak:dry: i Klucha zamilkła...

Jak doczytam to odpisze ale nie koniecznie będzie to dziś.

pozdrowionka

reklama
hej kochane :-)

Ja już całkiem sprawna jestem, lekki katar i kaszel został, więc moge wyskoczyć z piżamy i ubrać sie jak człowiek ;-)

Miłego dnia życzę:-D

Do góry