reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Noo zrobiłam cos pożytecznego mam nadzieję. Wysłałam moim koleżankom dzieciatym na NK taka wiadomość:

Hej :)
Jako, iż mam dużo wolnego czasu, siedzę na forum BabyBoom na okrągło i czytam. Myślę, że ten temat może Cię zainteresować, wysyłam to tak dla przestrogi i bezpieczeństwa:

https://www.babyboom.pl/forum/album-rodzinny-f93/pedofilia-na-naszej-klasie-20889/

Pozdrawiam
Kamila.

Mam nadzieję, że da im to do myślenia.

reklama
Dzieki Frezja, dostalam :-D

hehe, umylam lazienke i zrobilam lazanki. moze to nie powala, ale bylam dzis na 9 godz spacerze :-)

Witam! No nie dziewczyny tylko 8 stron dzisiaj? ;-):-D

Hej,no mój czterolatek (prawie) wyspał sie o 5.30

moj olek dzisiaj o 4.15 zamek dla krolewicza koniecznie z mama budowal

Moja prawie trzylatka wstała dzisiaj jak zwykle o 10. :-);-)

Mój M. uczy niemieckiego. On jeszcze studiuje, więc tylko korki.
A mnie wychodzą tygodnie od piątku, według OM z 27 czerwca, a termin na BabyBoom wychodzi na 3 kwietnia. Ale Ginekolog wyznaczył 4 kwietnia :tak:

Pytałam dlatego, ze ja uczę angielskiego i tez mam w domu korki ;-)
Co do terminu to teraz mi pasuje. Ja miałam ostatnią @ 28 czerwca 2008 i termin wychodzi na 4 kwietnia, więc nowy tydzień zaczynam w sobotę.
Ale mój gin wpisał mi w karcie ciąży datę 5 kwietnia :tak:

juz pisze do Kluchy smska....

do Szczesliwej tez napisalam :)

didi a ja dalej nie mam listy kontaktów :-( Pisałam do Ciebie już jakiś czas temu maila z moimi danymi. Jak się rozpakuję - a może to być juz bardzo niedługo to nie mam was jak powiadomić :-( Wyślę Ci maila jeszcze raz.

Dzisiaj miałam jak zwykle pracowity dzień. W południe byłam u fryzjera - farbowanie + obcięcie oraz ostatnie małe zakupy - spożywcze i kosmetyki dla mnie do szpitala.
Wieczorkiem imprezka urodzinowa u mojego brata.
Mąż ululał się piwkiem i od 22 mam spokój - śpią razem z Anią.
Dziś bardzo szybko was nadrobiłam, więc może uda mi się wcześniej położyć.
Dobranoc! Życzę miłej niedzieli.

Hello laseczki!!!!

witam dziś znowu pierwsza hurraa :-D:-D:-D hih

Zaraz będę piła herbatkę i jadę na lotnisko po moją siostrę, przylatuje do mnie na tydzień , też jest w ciąży :tak::tak::tak: ( i uwielbia prasować :rofl2::rofl2::rofl2:;-);-)) tylko termin ma na 30 lipca. Więc moi rodzice w tym roku zostaną zaopatrzeni w 2 wnuków.

Poczytam was jak wrócę, bo wczoraj też nie miałam bardzo czasu............. bo: posprzątałam kuchnię do końca, umyłam okna, poprałam zasłony i poprasowałam, potem jescze na koniec lazienkę przeleciałam ( bo szorowałam już ją ostatnio) i o 22 zakończyłam te "igraszki ze szmatą" myciem podłogi :tak::tak::tak::tak:
Krocze nawala, ale jest tak czyściutko, że hohoho wstyd się przyznać ale dawno tak nie było.:baffled::szok::szok:

OKi lecę bo moj mnie pogania!!!!! Pozdrawiam

witam w sloneczna niedziele:-):tak:
ja jak zwykle juz nie spie, tylko platam sie po domu.. jakos dziwnie sie dzisiaj czuje:dry: takie jakies uczucie niepokoju we mnie siedzi.. moze to dlatego, ze cala noc snily mi sie pierdoly:dry::confused:
bylismy wczoraj u tej tesciowej i powiem wam dziewczynki, ze troche nieladnie sie zachowalam:zawstydzona/y: siedzialam, gadalam, wszystko bylo wporzadku, a tu nagle w pewnym momencie zebralo mnie na spanie i w ciagu 5 minut sie zebralismy do domu:szok: nie duzo braklo a w samochodzie bym usnela:szok:
nio i wczoraj brzuch mnie strasznie dziwnie bolal:dry: kurcze ja juz niewiem dziewczyny na co ja mam czekac.. wczoraj pare razy tak mnie "cos" zlapalo, ze powiedzialam do mezusia, ze podobno te skurcze przepowiadajace az tak bardzo mialy nie bolec, a mnie zabolalo jak cholera, wiec dziekuje mu za takie przyjemnosci:zawstydzona/y: chyba widzial, ze faktycznie musi mnie bolec i troche sie wystraszyl, bo stwierdzil, ze na wszelki w jedzie na stacje zatankowac samochod i dopompowac kola..
myslalam, ze dzisiaj beda juz jakies wiesci od dziewczyn.. didi nie odpisaly ci nic:confused:
zycze wszystkim milego i cieplutkiego dnia:-):tak:

reklama
hejka ja się grzecznie witam.:rofl2:
po wczorajszym sprzątaniu i spacerze nic mi nie jest :rofl2:
wstałam dzisiaj już o 7 rano bo Marlenka tak szybko wybiła mi spanie z głowy:angry:
w domu posprzątane, na obiad idziemy do tesciówki i przy okazji spacer a wiec dzień zapowiada się ok:rofl2:

Do góry