Kamile85
Fanka BB :)
O jak mało dzisiaj do czytania, a mnie nosi już, czekam na M. u mamusi i nie moge usiedzieć na miejscu, poszłabym na aerobic, o jakbym bardzo poszła, na step szczególnie ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale już zdążył wrócić i po mnie, i w wieliczce już jesteśmy od dobrej chwili, więc pierwsze co chwyciłam kompa i czytam co u was :-)m pojechał na mecz do krakowa i bedzie dopiero po 22
To ja dołożę coś do tych męskich anegdot.Mianowicie syn jak miałtakze2 latka "zauważył" że tata ma włosy na nogach i rękach i stwierdził że tata jest owłosiony jak...Dzik(no bez przesady!!!).Musieliśmy kupić mu osobne mydełko bo tym którego używał K nie chciał dotknąć żeby nie być"dzikiem".
A co do dzików to w "Poranku Kojota" jest taki tekst o guźcu takiej świni z Afryki. I moja córka co podpisuje pod obrazkiem dzika?? że to jest guziec-a na moje pytanie co to znaczy? odpowiedziła no jak nie wiesz-taka świnia z Afryki... nawet nie poprawiłam tego....