reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

reklama
Transmisja na żywo - 34. OSPPT Yapa 2009

moja kochana YAPA... tyle lat byłam wśród organizatorów a w tym roku mnie tam nawet nie ma
.
Jeśli ktoś lubi piosenkę turystyczną to zapraszam do oglądania...
Jeśli kojarzycie GOYę to też dzisiaj śpiewają... tzn Magdalena Wójcik (ja ją jeszcze z konkursy sprzed lat pamiętam)

Ostatnia edycja:
Ja dzisiaj moją psicę obrobiłam: najpierw golenie, następnie kąpanie. :tak: Na szczęście kooperowała ze mną (generalnie nie lubi żadnych zabiegów kosmatycznych wokół siebie :confused2:) i dosyć szybko poszło. Teraz lekko krzyż mnie boli, ale jestem zadowolona. :tak: To był ostatni gwizdek, z każdym dniem byłoby coraz ciężej się zabrać, a i psica miała już długie kudły i było jej już za gorąco. Teraz mam spokój ze strzyżeniem na jakieś 4-5 miesięcy, kąpanie niestety co miesiąc. :-p

Idę na kolację i na jakiś seans filmowy. Należy mi się... ;-)

Cześć kobietki, z lekkim opóźnieniem ale w końcu jestem :-)

Dziś odwiedziliśmy moich rodziców - imieniny mamy, więc większość rodzinki obecna, potem P. się wykruszył na meczyk, ten sam
m pojechał na mecz do krakowa i bedzie dopiero po 22:eek:
ale już zdążył wrócić i po mnie, i w wieliczce już jesteśmy od dobrej chwili, więc pierwsze co chwyciłam kompa i czytam co u was :-)

To ja dołożę coś do tych męskich anegdot.Mianowicie syn jak miałtakze2 latka "zauważył" że tata ma włosy na nogach i rękach i stwierdził że tata jest owłosiony jak...Dzik(no bez przesady!!!).Musieliśmy kupić mu osobne mydełko bo tym którego używał K nie chciał dotknąć żeby nie być"dzikiem":tak::tak:.

A co do dzików to w "Poranku Kojota" jest taki tekst o guźcu takiej świni z Afryki. I moja córka co podpisuje pod obrazkiem dzika?? że to jest guziec-a na moje pytanie co to znaczy? odpowiedziła no jak nie wiesz-taka świnia z Afryki... nawet nie poprawiłam tego....

Adusia slodkich:-) alez Ty wczesnie brykasz w bety... mojego M nie ma od rana, bo instaluje jakies kamery, taka przynajmniej jest wersja oficjalna:-)

To ja dołożę coś do tych męskich anegdot.Mianowicie syn jak miałtakze2 latka "zauważył" że tata ma włosy na nogach i rękach i stwierdził że tata jest owłosiony jak...Dzik(no bez przesady!!!).Musieliśmy kupić mu osobne mydełko bo tym którego używał K nie chciał dotknąć żeby nie być"dzikiem":tak::tak:.

A co do dzików to w "Poranku Kojota" jest taki tekst o guźcu takiej świni z Afryki. I moja córka co podpisuje pod obrazkiem dzika?? że to jest guziec-a na moje pytanie co to znaczy? odpowiedziła no jak nie wiesz-taka świnia z Afryki... nawet nie poprawiłam tego....

:-D:-D:-D:-D dzik jest naprawdę świetny:-D:-D:-D

hejka :rofl2:
ja dopiero wróciłam do domu.
Tak jak mówiłam od rana posprzątałam w domku a mój M umył wszystkie okna że aż się błyszczą:rofl2:
później pojechaliśmy do jego brata na wieś i tam było fajowo:rofl2: spacer i świeże powietrze zrobiły swoje i jestem teraz padnięta, ale przez cały dzień niezłego miałam pałera. Marlenka sie tak wymęczyła ze tylko obejrzała jedna bajke i juz od godzinki spi smacznie. Ja też juz wykompana :rofl2: przeczytała co u was i ide spać:rofl2:

reklama
Caro - to widzę, że dołączyłaś dziś do grona mamuś z powerem - my rozpoczęliśmy malowanie, upiekłam ciasto, ogarnęłam dom, a w południe też dłuuuuugi spacer:happy: - i mój Maks też padł;-)
zresztą odkąd jestem na zwolnieniu z nim w domu codziennie wieczorami jest totalnie wykończony:-D:-D:-D cóż matkę pomysły roznoszą ....

Do góry