reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
Transmisja na żywo - 34. OSPPT Yapa 2009

moja kochana YAPA... tyle lat byłam wśród organizatorów a w tym roku mnie tam nawet nie ma
.
Jeśli ktoś lubi piosenkę turystyczną to zapraszam do oglądania...
Jeśli kojarzycie GOYę to też dzisiaj śpiewają... tzn Magdalena Wójcik (ja ją jeszcze z konkursy sprzed lat pamiętam)

Ostatnia edycja:
Ja dzisiaj moją psicę obrobiłam: najpierw golenie, następnie kąpanie. :tak: Na szczęście kooperowała ze mną (generalnie nie lubi żadnych zabiegów kosmatycznych wokół siebie :confused2:) i dosyć szybko poszło. Teraz lekko krzyż mnie boli, ale jestem zadowolona. :tak: To był ostatni gwizdek, z każdym dniem byłoby coraz ciężej się zabrać, a i psica miała już długie kudły i było jej już za gorąco. Teraz mam spokój ze strzyżeniem na jakieś 4-5 miesięcy, kąpanie niestety co miesiąc. :-p

Idę na kolację i na jakiś seans filmowy. Należy mi się... ;-)

Cześć kobietki, z lekkim opóźnieniem ale w końcu jestem :-)

Dziś odwiedziliśmy moich rodziców - imieniny mamy, więc większość rodzinki obecna, potem P. się wykruszył na meczyk, ten sam
m pojechał na mecz do krakowa i bedzie dopiero po 22:eek:
ale już zdążył wrócić i po mnie, i w wieliczce już jesteśmy od dobrej chwili, więc pierwsze co chwyciłam kompa i czytam co u was :-)

To ja dołożę coś do tych męskich anegdot.Mianowicie syn jak miałtakze2 latka "zauważył" że tata ma włosy na nogach i rękach i stwierdził że tata jest owłosiony jak...Dzik(no bez przesady!!!).Musieliśmy kupić mu osobne mydełko bo tym którego używał K nie chciał dotknąć żeby nie być"dzikiem":tak::tak:.

A co do dzików to w "Poranku Kojota" jest taki tekst o guźcu takiej świni z Afryki. I moja córka co podpisuje pod obrazkiem dzika?? że to jest guziec-a na moje pytanie co to znaczy? odpowiedziła no jak nie wiesz-taka świnia z Afryki... nawet nie poprawiłam tego....

Adusia slodkich:-) alez Ty wczesnie brykasz w bety... mojego M nie ma od rana, bo instaluje jakies kamery, taka przynajmniej jest wersja oficjalna:-)

To ja dołożę coś do tych męskich anegdot.Mianowicie syn jak miałtakze2 latka "zauważył" że tata ma włosy na nogach i rękach i stwierdził że tata jest owłosiony jak...Dzik(no bez przesady!!!).Musieliśmy kupić mu osobne mydełko bo tym którego używał K nie chciał dotknąć żeby nie być"dzikiem":tak::tak:.

A co do dzików to w "Poranku Kojota" jest taki tekst o guźcu takiej świni z Afryki. I moja córka co podpisuje pod obrazkiem dzika?? że to jest guziec-a na moje pytanie co to znaczy? odpowiedziła no jak nie wiesz-taka świnia z Afryki... nawet nie poprawiłam tego....

:-D:-D:-D:-D dzik jest naprawdę świetny:-D:-D:-D

hejka :rofl2:
ja dopiero wróciłam do domu.
Tak jak mówiłam od rana posprzątałam w domku a mój M umył wszystkie okna że aż się błyszczą:rofl2:
później pojechaliśmy do jego brata na wieś i tam było fajowo:rofl2: spacer i świeże powietrze zrobiły swoje i jestem teraz padnięta, ale przez cały dzień niezłego miałam pałera. Marlenka sie tak wymęczyła ze tylko obejrzała jedna bajke i juz od godzinki spi smacznie. Ja też juz wykompana :rofl2: przeczytała co u was i ide spać:rofl2:

reklama
Caro - to widzę, że dołączyłaś dziś do grona mamuś z powerem - my rozpoczęliśmy malowanie, upiekłam ciasto, ogarnęłam dom, a w południe też dłuuuuugi spacer:happy: - i mój Maks też padł;-)
zresztą odkąd jestem na zwolnieniu z nim w domu codziennie wieczorami jest totalnie wykończony:-D:-D:-D cóż matkę pomysły roznoszą ....

Do góry