reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Boj sie Boga z takimi przejezyczeniami:baffled::-D jaki czerwiec??:-D a w sumie zazdroszcze Ci kondycji...

chodziło mi o 27 czerwca 2008, kiedy miałam ostatnią miesiączkę ;-)

Kamile85..no wiesz...uwazaj kochana bo pojedziesz lada chwila po takich ekscesach ..a slyszalam i sprawdzone ze przed porodem czuje sie bardzo dobrze nc nie doleka i jest sie jak nowka...

O Boże Didi, ja dzisiaj to czuję jakbym w ciąży nie była, siły mam za dwóch i mogłabym iść na wesele jakieś nawet. A maluszek taki ładnie aktywny, może to mi dodaje takiej siły? Hmm, a toaletka też dzisiaj odwiedzona już 2-krotnie...:baffled: Jeszcze się zasiedziałam w wannie z gazetą... :sorry2: Jeeej, a jak mały chce tatusiowi zrobić prezent na urodziny...? Boże, ja muszę wreszcie spakować tę torbę!! :szok:Jak tylko wrócę od mamusi do M. to zaraz się za to zabieram...

reklama
gabi mnie tez cos na placze bierze. moj m. znowu stwierdzil, ze zaczyna sie i porod juz bliziutko bo zaczynam te swoje lamenty:baffled: a ja naprawde nie wiem dlaczego placze:zawstydzona/y: dziecko mnie dzisiaj od rana rozbraja i nogi mi w d**** wchodza, a ja mnielam lezec z tym spojeniem, ktore rowniez mnie do placzu doprowadza:-( jeszcze 6 tygodni, a ja ledwo chodze, nie mowiac o przekrecaniu sie w nocy, a moj szanowny m. wspolsprawca calego tego zamieszania, pyta w nocy, czy pomoc mi sie przetoczyc, normalnie k****** zabawny jest:wściekła/y:

Ja po wczorajszym daremnym dniu dziś miałam przypływ energii :-)
Więc wysprzątałam chałpę na błysk, pomyłam okna bo pogoda piękna, umyłam podłogi i poodkurzałam. Ubrałam nawet łóżeczko dla małego i przykryłam folią żeby się nie zakurzyło- męzowi zostanie tylko zawieszenie baldachimu :tak: Potem jeszcze pomogłam M auto umyć.
Taki miałam dziś powerowy dzień :szok: jeszcze jakiś seksik by się przydał by w nocy na porodówce się znaleźć :tak::-p

A ja zafarbowalam sobie wlosy i w ogole zrobilam sobie dzien dla urody:-) wystraszylam niechcacy babcie...przyszla zobaczyc, czy zyje, i tak na mnie jakos dziwnie patrzy...pyta sie, czy sie dobrze czuje, bo jakas taka sna na twarzy jestem:baffled: a ja zapomnialam, ze mam maseczke, ktora jest jasnoniebieska i daje efekt truposza:baffled::-)
Kusi mnie zeby se tipsy machnac, bo nie moge na moje lapy i odrastajace paznokcie patrzec...ale pozniej przy Juniorze nie bedzie czasu, zeby pojedyncze nadlamane pazury kleic...no nic jakos wytrzymam z tymi serdelkami bez fasonu...

Frezja,Koga niezłe jesteście:szok::rofl2:
Frezja,Ty to spoko możesz rodzić.Ja przed samym porodem też miałam przypływ energii i dobrego samopoczucia.
Ja powera nie mam:dry: Brzuch mi wręcz wisi.
Ja tam jeszcze kilka dni bym chciała w dwupaku pobyć.Jakos się zebrać,przygotowac i takie tam.:baffled:

Kusi mnie zeby se tipsy machnac, bo nie moge na moje lapy i odrastajace paznokcie patrzec...ale pozniej przy Juniorze nie bedzie czasu, zeby pojedyncze nadlamane pazury kleic...no nic jakos wytrzymam z tymi serdelkami bez fasonu...

Skubanka, lepiej się z tipsami i innymi bajerami na paznokciach wstrzymaj. Jak nie daj Boże, odpukać, odpukać, przydarzyłaby Ci się CC - a tego do końca nigdy nie wiadomo, to ważne, by na paznokciach nic nie było. Przed każdym zabiegiem operacyjnym tak jest, że anestezjolog m.in. po kolorach paznokci, czy np. nie sinieją, ocenia często stan pacjenta. Ja mam CC i mam mieć niepomalowane niczym paznokcie.
No, nie mówię już o podejściu praktycznym przy pierwszych tyg. "obchodzenia się" z maluchem nim nabierzemy wprawy.

witam kochaniutkie!!!

oj ten katar mnie tak meczy że w nocy nic nie spie już nie wydalam,

jak zaczełam sprzątac po 14 to dopiero skonczyłam padam z nóg i spac mi sie chce bo sama siedze m pojechał na mecz do krakowa i bedzie dopiero po 22:eek:

a moja córcia już chyba chce wyjsc bo tak sie wypina i wierci, moja skóra chyba tego nie wytrzyma:-D

zmykam musze jeszcze pranie powiesić

buzaczki dla wszystkich

Frezja, zupełnie mnie rozwaliłaś swoją listą :szok:
ja tyle to moze przez ostatni miesiąc zrobiłam, a i tego nie jestem pewna.
Jakby Ci dziewczyno jeszcze tego powera zbywało, to podeślij mi trochę ;-)

Viola ja raczej w tym momencie mysle o wzgledach praktycznych, w sensie te wzgledy wlasnie mnie powstrzymuja. CC bede miala, to juz wiem, ale prz ostatnich trzech operacjach mialam tipsy i nikt sie nie zorientowal. Ze anestezjolog sprawdza, to wiem, lacznie z paznokciami u nog. A tipsy nie musza miec wzorkow, ostatnie jakie mialam byly zwykle, bez niczego, tylko je lakierem traktowalam. A to, ze mnie kusi, nie znaczy, ze zrobie;-) przecwiczenie ukladu do passo doble tez mnie kusi, ale nie ma szans z dyskopatia:-)

reklama
Hej dziewczynki

Ja już w domu i po obiedzie.Teraz dopadlam chyba na dluzej kompa bo moj maz cos robi z ojcem swoim w ich komputerze i caly czas mnie przegania z naszego,bo jakies programy sciaga:baffled:
Zakupy się udaly ale z tego co widze to jeszcze pewnie kilka razy będziemy musieli się przejechac i podokupywac,bo nie wszystko zakupiliśmy.:confused:
Boze jak mnie wszystko boli!Kroku to nie czuje…nawet z krzesła wstac nie mogę:dry::baffled: eh…alez maraton sobie urządziłam:-)

Niuni bardzo się ciesze,ze wszystko się udalo no i ze zdrzemnąć się jakos moglas…bo naprawde to cos nie do pomyslenia,żebyś caly czas na krzesle siedziała!!!

Skunkanka fajna bajka!!!:-)

Hehe super macie z tymi swoimi synkami:tak: ciekawe jaki mój będzie…

adusia,didi hehe ale się uśmiałam:-):-):-)

Gabi dasz rade jeszcze troche…a didi ma racje może jak się wyplaczesz to lzej Ci będzie…;-)

Osa ja tez ostatnio bardzo często placze a mój m mowi, ze już z tym przeginam…no ale co ja mam zrobic jak po prostu mi się zbiera i tyle…a on jeszcze bardziej mnie wkurza!!!

Jesli bedziecie wiedzialy co u szczesliwej to dawajcie znac odrazu:happy:

Ja po tych dzisiejszych zakupach to na nic siely nie mam:baffled::dry:
Za chwile ide sie wykapac a pozniej posegreguje sobie ubranka dzidziu zebym wiedziala ile czego mam.No a pozniej moze jeszcze wpadne do Was:tak:

Buziaki

Do góry