reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
Dzięki dziewczyny. Mam 5 letnią córcię, a teraz czekam na Igora. Wkleiłam suwaczek, ale gdzies mi zniknął. Skończyłam 36 tydz. i już nie mogę doczekać sie małego, bo ciężko już.

Witaski

Asia100 witamy serdecznie!!

Gabi jak tam po wizycie bo czekam z niecierpliwością na relacje- przyznam szczerze!!!

Ja dziś jakaś max deprecha..nic mi się nie chce...wszystko mnie wqrza, nawet moja najsłodsza, najkochańsza córeczka wywołuje u mnie nerwa i juz dziś na nią krzyknęłam całkiem bez powodu/okropna matka!!! Ach, pije teraz lipe i może mi przejdzie podły humor... bosze jakw am zazdroszcze ze jużmacie 36 tydz na liczniku- ja jeszcze pod górkę z tymi tygodniami..

Frezja widziałam że u ciebie też Jgorek, ale pewnie pierwszy bedzie twój, bo widzę ze juz niedługo... No i ta twoja wczorajsza akcja, akurat wtedy was czytałam i siedziałam jak na szpilkach;-)
Na razie zmykam na obiad. Tym które jeszcze przed obiadkiem smacznego życzę:-)

no to babki mudlcie sie razem ze mna,:-( w koncu dojechal do mnie wozek i z przerazeniem po otwarciu pudla stwierdzilam ze jest zly kolor,:dry: wlazlam na stronke i z jeszcze wiekrzym przerazeniem stwierdzilam ze to ja poje***** numery i zamowilam zly kolor. :crazy:myslalam ze wozek ktory zmaowilam jest siwo, bezowo niebieski taki uniwersalny,(wstawialam fote) a ten co mam w domu jest identyko tylko zamiast niebieskiego jest roz.:crazy: wiec mudlcie sie ze mna abym urodzila babke:-D:-D:-D
nie moge sie przestac smiac z siebie. jak urodzi sie chlop to chyba farbkami malowac bedziemy, :tak: dobrze ze nie ma tego rozu duzo:dry:

asia100 witam cieplo

reklama
Do góry