reklama
Spaczyna
Karolka mama Lolka Igorka
Spaczyna...oby do wieczora albo do rana nic sie nie ruszylo u Ciebie ..przez to sprzatanko
no w sumie też mam taką nadzieję, niech nasz młody jeszcze chwilę posiedzi w brzuchu
ada1989
Mama Konradka :)
witam
jak zwykle po poludniu dopiero dotarlam do komputera:-)
zdazylam juz pojsc do sklepu po chlebek i paczusie ktore za chwile znikna
u mnie na obiadek tez pizza dzis, juz od dwoch dni o niej rozmyslalam oczywiscie sama mam zamiar zrobic ciasto, zobaczymy jak mi to wyjdzie:-)
maluszek siedzi dzisiaj podejrzanie cicho...
ide doczytac
jak zwykle po poludniu dopiero dotarlam do komputera:-)
zdazylam juz pojsc do sklepu po chlebek i paczusie ktore za chwile znikna
u mnie na obiadek tez pizza dzis, juz od dwoch dni o niej rozmyslalam oczywiscie sama mam zamiar zrobic ciasto, zobaczymy jak mi to wyjdzie:-)
maluszek siedzi dzisiaj podejrzanie cicho...
ide doczytac
malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
widze, ze dzisiaj wszystkie na pizze wzielo hi hi ja mam ochote na cos dobrego, ale niebardzo jeszcze wiem co na obiadek byly placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym, a teraz tak siedze i kombinuje;-)
nerwy na psice dalej mam i pewnie szybko mi nieprzejdzie teraz musimy kupic mezusiowi na predkosci nowy telefon, bo przeciez nie mozemy byc bez kontaktu
nio nic, ide sie polozyc, wlacze jakis filmik i moze sie odstresuje
nerwy na psice dalej mam i pewnie szybko mi nieprzejdzie teraz musimy kupic mezusiowi na predkosci nowy telefon, bo przeciez nie mozemy byc bez kontaktu
nio nic, ide sie polozyc, wlacze jakis filmik i moze sie odstresuje
zuziunia
Fanka BB :)
ale sobie pospałam, aż się człowiek inaczej czuje
zjadłam obiadek (kasza+gulasz) i lulu
......i mnie olśniło: od dłuższego czasu chciałam miec juz swoją niunie obok, żeby było po wszystkim.
Dopiero teraz zdałam sobie sprawe, że trzeba zacząć cieszyc sie końcówką ciąży, odpoczywać, spać, najadać sie smakołyków, wykorzystywać innych do pomocy
Dobra lecę po młodego do szkoły
zjadłam obiadek (kasza+gulasz) i lulu
......i mnie olśniło: od dłuższego czasu chciałam miec juz swoją niunie obok, żeby było po wszystkim.
Dopiero teraz zdałam sobie sprawe, że trzeba zacząć cieszyc sie końcówką ciąży, odpoczywać, spać, najadać sie smakołyków, wykorzystywać innych do pomocy
Dobra lecę po młodego do szkoły
didi
Zeżarłam miskę lodów idę po jeszcze
taaalody tez mam w planach w zamrazalniku mam 2,5 l lodow truskawkowo smietankowych..hehehe
Asia100
marzec'04, kwiecień'09
Witam Kwietniówki!:-)
Czytam was juz od jakiegos czasu i postanowiłam zrobić coś więcej, więc jestem. Mam nadzieję że mnie przyjmiecie do swego super-babskiego grona.
Czytam was juz od jakiegos czasu i postanowiłam zrobić coś więcej, więc jestem. Mam nadzieję że mnie przyjmiecie do swego super-babskiego grona.
reklama
didi
Witam Kwietniówki!:-)
witaj serdecznie..napisznam cos o sobie .. no i o malenstwu ktoe nosisz pod serduszkiem..czy to chlopiec a moze mala kobietka :
Podziel się: