reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Przez to, że dziś się wyspałam normalnie jakiegoś pałera mam :tak::tak::tak:
Posprzątałam cały dom, zrobiłam pranie, poukładałam w szafkach i już 3 razy w sklepie byłam, a jeszcze do marketu na duże zakupy jadę i siła jest :-D:-D:-D
No ale nie mogę przesadzać, bo wieczorem będzie mnie wszytsko bolało, więc po powrocie z marketu ODPOCZNEK

Ada i Szczesiwa - 100 lat, 100 lat :-D:-);-):laugh2:

reklama
adusia ja tez kupilam "Ciezarowka przez 9 miesiecy" i uwazam ze super ksiazka:tak: dwa tyg temu kupilam "Pierwszy rok zycia dziecka" ale jeszcze nie zebralam sie do czytania:-p

adusia ja tez kupilam "Ciezarowka przez 9 miesiecy" i uwazam ze super ksiazka:tak: dwa tyg temu kupilam "Pierwszy rok zycia dziecka" ale jeszcze nie zebralam sie do czytania:-p

To była jedna z niewielu książek(tak ogólnie a nie tylko ciążowych)na których wyłam ze śmiechu płacząc przy tym...mój ślubny przyglądał się temu z dziwną miną:-):-)

A przypomniało mi się.W ciąży z m to oglądałam serię programów T.Hogg i się zachwycałam.Ale jak już się urodził to stwierdziłam,że baba ma ciut nierówno pod deklem:-p
No,ale każdemu co innego pasi;-)

Gabi nie widziałam tych programów,wiesz teoria teorią ale praktyka bywa inna a w tej książce jest kilka naprawdę fajnych rad ale znalazłm też kilka które były mi nie w smak.Zobaczymy pożyjemy co z tego wyjdzie:tak::tak:

Ada,Szczęśliwa-Wszystkiego dobrego!!!!
Sirunia, co do wizyt to faktycznie późno masz- dopiero za miesiąc prawie, ja miałam 27 lutego, teraz mam 18 marca ( z zastępca mojego gina który jest na urlopie : / ) i tez 31 marca wizyta z usg

reklama
Do góry