reklama
Ja przed ciążą miałam 50 kg (tak od mniej więcej 12 lat tyle samo), wiec moje 60 kg w 34 tyg. mnie trochę przeraza :-):-) niby wiem, że tycie w ciąży jest normalne, ale w yciu tyle na wadze nie widziałam. A ostatnio coś mi się apetyt wzmógł :-)
Kochana ja mam w planie wbic sie w 36 dokladnie 30 maja na weselu:-) bo mam fajna kiecke i nie chce znowu inwestowac, a tez na wesele idziemy.licz ze 3 malenstwo lozysko wazy kolo 1, wody itp.
ja mam nadzieje ze szybko jestem glupia na tym punkcie i wiem ze zrobie wszystko (nie zabierajac nic dzidzi) aby na czerwcowym weselu byc rozmiar 36. ja mam na tym punkcie paranoje wiec sorki babki wybaczcie
Kamile kuchenka indukcyjna....aua....
Nesa ja cale zycie ok 51, przed ciaza dobilam do 55, bo zero ruchu po operacji, a teraz az sie boje na wage wchodzic ale co tam, poki co nie odmawiam sobie, dzisiaj na kolacje albo znowu salatka grecka (bo raz na jakis czas mnie bierze, to potem przez dwa dni moge jesc) albo lazanki. Zobaczymy, co M bedzie chcial, ale on dzisiaj dopiero o 22 ze scianki wraca, wiec chyba sobie zapodam juz cos teraz.
Ale jestem z siebie dumna - 14 stron wykresow z analizy ankiet kumpeli zrobilam:-):-)
Margaret80
1 kwietnia 2009 :)
Dziewczyny widzę, że przejścia z małżami mialyście co niektóre poważne. Podziwiam za wytrwałość.
madzia1989 współczuję sytuacji, ale tutaj chyba tak jak dziewczyny piszą decyzję musisz podjąć sama... cięzka sprawa ale mam nadzieję, ze podejmiesz właściwą dla Ciebie i dziecka, powodzenia!
Skunkanka co do odstawienia fenoterolu to się lepiej zorientuj, bo za długo to chyba też go brać nie można. Mój gin kazał odstawić 16 marca, a termin porodu mam na 9 kwietnia.
gosiaczek1973 no to się pewnie strachu najadłaś Ale dobrze, że wszystko w porządku i Synek rośnie zdrowo, duży chłopak z niego
diabliczka83 co do wagi po porodzie to oprócz tego że tylko ok.2-3kg to nasze Maleństwa to jeszcze parę kilo mamy w sobie w postaci wód płodowych, lożyska i powiększonej macicy. Gdzieś czytałam że przy porodzie można z miejsca od razu do10 kg nawet stracic więc miejmy nadzieję ze nie bedzie tak źle z tym powrotem do wagi z przed porodu
A widziałam ze pytałaś u wrocławskich mam o sklepy dzieciece. Ja jestem z Wrocka i powiem Ci że większość zakupów robiłam w hurtowni Bajka przy ul.Długosza, ale też polecam np nowy sklep Askot przy Braniborskiej. Tak z innej beczki to często bywam w Nysie bo tam mieszkają rodzice mojego M.
madzia1989 współczuję sytuacji, ale tutaj chyba tak jak dziewczyny piszą decyzję musisz podjąć sama... cięzka sprawa ale mam nadzieję, ze podejmiesz właściwą dla Ciebie i dziecka, powodzenia!
Skunkanka co do odstawienia fenoterolu to się lepiej zorientuj, bo za długo to chyba też go brać nie można. Mój gin kazał odstawić 16 marca, a termin porodu mam na 9 kwietnia.
gosiaczek1973 no to się pewnie strachu najadłaś Ale dobrze, że wszystko w porządku i Synek rośnie zdrowo, duży chłopak z niego
diabliczka83 co do wagi po porodzie to oprócz tego że tylko ok.2-3kg to nasze Maleństwa to jeszcze parę kilo mamy w sobie w postaci wód płodowych, lożyska i powiększonej macicy. Gdzieś czytałam że przy porodzie można z miejsca od razu do10 kg nawet stracic więc miejmy nadzieję ze nie bedzie tak źle z tym powrotem do wagi z przed porodu
A widziałam ze pytałaś u wrocławskich mam o sklepy dzieciece. Ja jestem z Wrocka i powiem Ci że większość zakupów robiłam w hurtowni Bajka przy ul.Długosza, ale też polecam np nowy sklep Askot przy Braniborskiej. Tak z innej beczki to często bywam w Nysie bo tam mieszkają rodzice mojego M.
ada1989
Mama Konradka :)
przed chwila wcielam kawalek arbuza i ide po wiecej:-)
co do wagi przed ciaza ok 74-75 a teraz ok 82 wiec jak na razie za duzo nie przytylam ale zobaczymy co bedzie pod koniec ciazy
co do wagi przed ciaza ok 74-75 a teraz ok 82 wiec jak na razie za duzo nie przytylam ale zobaczymy co bedzie pod koniec ciazy
didi
Fanka BB :)
ja na pierwszej wizycie mialam 74 kg..pozniej schudlam 8 kg..a teraz waze 76 kg
ale przed pierwsza ciaza wazylam 53 ..przytylam 24 kg..pozniej mimo iz karmilam ciezko bylo mi zrzucic te kg i ciagle mialam 14 kg na plusie wiec moze teraz sie uda i zgubie
ale przed pierwsza ciaza wazylam 53 ..przytylam 24 kg..pozniej mimo iz karmilam ciezko bylo mi zrzucic te kg i ciagle mialam 14 kg na plusie wiec moze teraz sie uda i zgubie
diabliczka83
Jestem Mamą!!!
Jaki ten świat mały Bardzo Ci dziękuję Margaret80 za namiary, jutro jadę, po badaniu USG będę miała trochę czasu, to zobaczę te sklepy.
Margaret kurcze no i znowu mnie chyba czeka wizyta u gina, a nie usmiecha mi sie to ni cholery...ja nie wiem...niby dobry gin...ja juz przestaje miec kompletnie zaufanie do ginow, co jeden mi sie trafial, to lepszy, to jest trzeci w tej ciazy Zaufanie mam tylko do mojego ortopedy i rehab:-) ale oni mi ciazy nie poprowadza...
reklama
u mnie wszyscy już śpią
Mój M po chorobie jakiś osłabiony i po pracy zaraz do wyrka poszedł Marlenka tez już zasnęła a wiec i ja zamykam laptop i idę do łózka poczytać książkę. Dzisiaj kupiłam sobie "język niemowląt" Tracy Hogg
Mam nadzieje ze się mi przyda podobno fajnie napisana i dobre rady są w tej książce
Dobranoc brzuchatki:-)
Mój M po chorobie jakiś osłabiony i po pracy zaraz do wyrka poszedł Marlenka tez już zasnęła a wiec i ja zamykam laptop i idę do łózka poczytać książkę. Dzisiaj kupiłam sobie "język niemowląt" Tracy Hogg
Mam nadzieje ze się mi przyda podobno fajnie napisana i dobre rady są w tej książce
Dobranoc brzuchatki:-)
Podziel się: