reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

:-):-):-):-):-)
a slyszalas jak ten pan powiedzial ze w ciazy musimy wciagac brzuch:-):-):-)
tylko facet moglby ''sprzedac''taka porade:-)

reklama
ja moze i bym wciagnela ale na chwile tylko i zaraz mam zadyszke:-( i dobrze ze sie okazalo ze nie szkodzi nam gazowana mineralna bo ja mam niezle schizy oststnio na taka wode

a propos tego jak sie do was zwaracja wasi m. mój mi mówi kula, jak gdzies idziemy a ja sie wloke to mi mowi no tocz sie kula tocz ;D

Mój mężulek nazywa mnie i synka "muminki" :-):-) wcześniej nazywał "bąbelki" ale już nie nazywa, bo mnie to wkurzało :rofl2::rofl2:

Malutka tylko tam powoli z załatwianiem tych spraw wszystkich :happy:...... ty to masz powera przed tym szpitalem:-p
A psiaki kochane... to teraz wiesz , ze rano oprócz kawki dla siebie i męża, jeszcze kawkę dla suni musisz robić hihihih :-D:-D:-D:-D

Witam dziewczynki:-)

U mnie piekny poranek...sloneczko swieci az chce sie zyc i czuje sie nadchodzaca wiosne.Niestety humor mam beznadziejny,az plakac mi sie chce:-(
Wczoraj poklocilam sie z mezem i sobie gdzies pojechal i wrocil po 22 do domu:baffled:A od rana sie nie odzywamy...teraz tez gdzies pojechal i nawet nie powiedzial gdzie:-:)zawstydzona/y: mam ochote sie spakowac i jechac juz do domu:zawstydzona/y:

Jeszcze moja babcia poszla do szpitala wczoraj bo ma miec operacje i wogole teraz to wszystko sie sypie:-:)-:)-(

malutka no to aparatki masz w domu:tak:nie slyszalam jeszcze o psach ktore kawe pija:-p

Gabi trzymam kciuki za wizyte,nie boje sie nic i nie stresuj bo to tylko dzieciatku szkodzi.A bedzie napewno wszystko ok.

aha no to powodzenia u kardiologa

ciekawe co u szczesliwej...trzymam kciuki zeby wszystko dobrze bylo!!!

co do bolacych bioder to cos o tym wiem:dry: jestem taka obolala jakbym niewiadomo co robila:baffled: ledwo chodze...jeszcze nad ranem obudzil mnie skurcz lewej lydki(pierwszy raz chyba w zyciu mialam cos takiego) myslalam ze nie wytrzymam!

Ja tez miewam koszmary...kiedys snilo mi sie ze rodzilam przez cc(mam nadzieje,ze ten sen sie nie spelni):baffled: no i mialam taka blizne z ktorej krew caly czas tryskala a mnie ona tak bolala ze myslalam ze umieram:baffled::baffled::baffled:

No nic ja jeszcze posiedze i moze cos popisze a jak nie to nie wiem co bede robila bo nie moge sobie miejsca znalezc taka zdenerwowana i przybita jestem:-(

Mimo wszystko zycze Wam wspanialego i cieplutkiego dnia:-)

I powodzenia na wizytach tym o ktorych zapomnialam:happy:

Buzka

:-):-):-):-):-)
a slyszalas jak ten pan powiedzial ze w ciazy musimy wciagac brzuch:-):-):-)
tylko facet moglby ''sprzedac''taka porade:-)

Taaak słyszalam to, i te babke co powiedziala, że je mniej mięsa, mój lekarz mi kazał jeśc mięcho na okrągło, bo ma żalazo :-D

A co do wciągania, ostatnio tak przed lusterkiem wciągałam sobie, bo mi sie obniżył brzuszek i ogladalam ile niżej jest, bo tak lepiej widać, ale na codzien? Ała, to boli :-p

reklama
mi tez powiedziala ze miecho jak najbardziej tak:tak: w sumie mi w to graj bo jestem wyjatkowo miesozerna
a w ogole to drazni mnie jak gwiazdy wypowiadaja sie o trudach macierzynstwa:wściekła/y: bo nie maja pojecia co gadaja

Do góry