reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

3mam kciuki za wyniki:tak:
ranny ptaszek twoj synus, moja Julke to wlasnie bylam obudzic na sniadanko, przyzwyczajam ja do spania po 12h nie dluzej bo potem chodzi taka oklapla jak zadlugo spi:-Dz wielkim trudek ale wlasnie weszla do pokoju i pyta sie gdzie buleczka:-D
moja J tez po cycku to 3-4h spala, mam nadzieje ze ten maly rozbojnik tez tak bedzie a nie caly dzien przy cycu na zadanie.

reklama
Witam, dziś już lepiej z humorkiem. Wyniki wyszły ok oprócz dużej ilości bakterii. Muszę zapytać mojego gina czy to coś poważnego.Zaraz poczytam w necie o co z tym chodzi. A może na formum znajdę kogoś z okolic Jeleniej, Lubania województwo dolnośląskie? Tak się zastanawiam nad szpitalem i na necie nie mogę znaleść żadnych dobrych lub złych opini.PS. Czy wy macie w okresie ciąży ( głupie) sny, mi codziennie się śnią przerażające i głupuie rzeczy, nie wiem od czego to zależy?
Pozdrawiam i życzę przyjemnego dnia.

I znowu walczę żeby doczytać... ech jak mi się wczoraj usnęło to aż miło tylko, że zaległości sobie narobiłam... Pozostałe wątki na szczęście dość szybko się nadrabia :D
Pozdrawiam z rana. Ja już po kefirku i soczku malinowym... teraz myślę o czymś konkretniejszym tylko na nic nie mam ochoty. No nic jak otworzę lodówkę to zobaczymy.

Czy wy macie w okresie ciąży ( głupie) sny, mi codziennie się śnią przerażające i głupuie rzeczy, nie wiem od czego to zależy?
Pozdrawiam i życzę przyjemnego dnia.

ja niemam glupich snow, ale czytalam kiedys ze to powoduje podswiadomosc strach przed porodem i wychowaniem dziecka, niewiem ile w tym prawdy bo ja sie cholernie boje jak to bedzie z 2 dzieci, boje sie ze znowu beda chcieli mnie kroic i takie tam, a sny mam slodziutkie

Hejka,
u mnie z nocki na nockę coraz gorzej, strasznie bolą mnie biodra i nie mogę dłużej przeleżeć na jednym boku niż 1 godz, więc całą noc się budziłam i zmieniałam boki z jednego na drugi, szkoda że są tylko dwa;-):baffled: Tym sposobem wogóle się nie wyspałam.

Niuni dla Ciebie zaległe życzenia urodzinowe, wszystkiejgo naj naj, łatwego porodu i zdrówka dla Ciebie i Twoich dzieciaczków :)

Malutka no dziś faktycznie masz dzień załatwiania pewnie, trzymam kciuki oby wszystko dobrze udało się zorganizować. A od jutra kciuki mocno zaciśnięte za Twoje badania i obyś po tych 4 dniach wróciła do domku i do nas oczywiście:tak:

Kamile gratuluję wczorajszej udanej wizyty :)

Gabi trzymam kciuki za Twoje dzisiejsze badanie :)

Ma_dunia wytrwałości w leżeniu z ta króciutką szyjką:tak: Już niedługo :)

Ja dziś jednak spakuję torbę do szpitala, bo z dnia na dzień coraz gorzej się czuję, oprócz skurczów boki i pachwiny bolą, czasem brzuch tak dziwnie, pewnie to nic nie znaczy ale lepiej być gotowym. Mam tylko problem, bo tyle tych rzeczy jest do spakowania, że nie wiem jak się zmieszcze w swoją torbę:szok:

miłego dnia

a jeszcze co do spania to ja nie umiem na prawym boku, jest mi wtedy strasznie niewygodnie, już wole na wznak. A jak się czasem przebudzę w nocy i troche się powiercę, to zaczynaja skrzypić deski w narożniku, mam wrażenie, że za niedługo pękną i nie będziemy mieli na czym spać, na prawdę moja strona czuję że niedługo się zapadnie :zawstydzona/y:

Jejku na wznak to wogóle nie mogę spać, nie dośc że nie mogę wtedy oddychać to jeszcze czuję jak mnie ciężar mojego brzucha wgniata w materac :)

A co do snów to mi rzeczywiście czasem dziwne rzeczy sie śnią. Dzisiaj na przyklad miałam sen z bohaterami Brzyduli. Normalnie jakbym z nimi w serialu grala:-D

reklama
Hejka,
u mnie z nocki na nockę coraz gorzej, strasznie bolą mnie biodra i nie mogę dłużej przeleżeć na jednym boku niż 1 godz, więc całą noc się budziłam i zmieniałam boki z jednego na drugi, szkoda że są tylko dwa;-):baffled: Tym sposobem wogóle się nie wyspałam.
kochana to nie jestes sama z bolem bokow...mam to samo. czaami w nocy to tak bola ze Raj musi mnie masowac....wtedy przechodzi i moge pospac ale po godzinie znowu...

Do góry