_Tatinek_ skad u Ciebie taka wnikliwosc? wyczuwam tutaj bardzo mocno zranione ego, ego czlowieka porzuconego, niechcianego, nie potrafacego znalezc zrozumienia. To nie ta grupa wsparcia. To grupa wsparcia dla kobiet, ktore szczesliwie zostaly obdarowane najwiekszym Darem. Poszukaj innego forum, i powodzenia w zyciu - moze jednak ktos kiedys Cie pokocha....a Ty pokochasz kogos, ZDROWA miloscia.
reklama
Hej,Aga to witaj w klubie leżących,damy radę
Kainkas,to super,że ten lekarz potwierdził to co Wam pisałam;-) o dokładnościach pomiaru.Także prosze się nie martwić już
Wszystkich pozdrawiam i życze spokoju.
Bo dziewczyny,mamy już MARZEC !!!!! Dla mnie to cud,aż mam łzy w oczach jak patrze w kalendarz.Jak zaczynałam leżakowanie to miałam do przeleżenia cały listopad,grudzień,styczeń,luty,marzec.
Buziaki.Miłego dnia.
Kainkas,to super,że ten lekarz potwierdził to co Wam pisałam;-) o dokładnościach pomiaru.Także prosze się nie martwić już
Bo dziewczyny,mamy już MARZEC !!!!! Dla mnie to cud,aż mam łzy w oczach jak patrze w kalendarz.Jak zaczynałam leżakowanie to miałam do przeleżenia cały listopad,grudzień,styczeń,luty,marzec.
Buziaki.Miłego dnia.
Madzia_Singh
Kochana PYCHOTKA
pieknie powiedziane_Tatinek_ skad u Ciebie taka wnikliwosc? wyczuwam tutaj bardzo mocno zranione ego, ego czlowieka porzuconego, niechcianego, nie potrafacego znalezc zrozumienia. To nie ta grupa wsparcia. To grupa wsparcia dla kobiet, ktore szczesliwie zostaly obdarowane najwiekszym Darem. Poszukaj innego forum, i powodzenia w zyciu - moze jednak ktos kiedys Cie pokocha....a Ty pokochasz kogos, ZDROWA miloscia.
nie wiem kim jestes ale zejdz tlumoku ze mnie... z innych dziewczyn....
a moze zal o cos ci dupe sciska....
jak to mojh maz powiedzial na to co piszesz
"pendi lan mother chot"
O to prywatna wiadomość jaką dostałem od Pani madzia_Sighn
Otóż ja na nikogo nie wsiadłem i uważam, że to wy a na pewno już w/w Pani na mnie wskoczyła. To co mówi, myśli twój mąż to jest jego i twoja sprawa to nie moj problem bo to ty mieszkasz i żyjesz z chamem. A to że Ciebie to rybka już chyba nikt Ci nie wierzy bo cały czas mi odpisujesz i sie bardzo bulwersujesz. Widać jaka wściekłość przez ciebie przemawia, a może twoj mąz przyznał mi racje? Myślę, że własie tak bylo i stąd cała ta wsciekłość. A co do przebytych Twoich ciąż pozostaje mi tylko współczuć nie tyle co tobie co twojemu mężowi. Słyszałaś kiedyś o antykoncepcji? Wbrew temu co myślisz to nic nie boli. A może znasz pojęcie rozklapiocha?
a moze zal o cos ci dupe sciska....
jak to mojh maz powiedzial na to co piszesz
"pendi lan mother chot"
O to prywatna wiadomość jaką dostałem od Pani madzia_Sighn
Otóż ja na nikogo nie wsiadłem i uważam, że to wy a na pewno już w/w Pani na mnie wskoczyła. To co mówi, myśli twój mąż to jest jego i twoja sprawa to nie moj problem bo to ty mieszkasz i żyjesz z chamem. A to że Ciebie to rybka już chyba nikt Ci nie wierzy bo cały czas mi odpisujesz i sie bardzo bulwersujesz. Widać jaka wściekłość przez ciebie przemawia, a może twoj mąz przyznał mi racje? Myślę, że własie tak bylo i stąd cała ta wsciekłość. A co do przebytych Twoich ciąż pozostaje mi tylko współczuć nie tyle co tobie co twojemu mężowi. Słyszałaś kiedyś o antykoncepcji? Wbrew temu co myślisz to nic nie boli. A może znasz pojęcie rozklapiocha?
witam kochane!!
chciałam sie tylko przywitam i uciekam bo kurcze wszytsko mnie goni od wczoraj później wszytsko poczytam i widze tylko że jakaś osobą sie tu wpierdziela...
nie dajcie sie sprowokować nie wiem o co chodzi ale nawet nie odpisujcie po co?
zmykam i miłego dnia życze
buźka
wpadne wieczorkiem;-)
chciałam sie tylko przywitam i uciekam bo kurcze wszytsko mnie goni od wczoraj później wszytsko poczytam i widze tylko że jakaś osobą sie tu wpierdziela...
nie dajcie sie sprowokować nie wiem o co chodzi ale nawet nie odpisujcie po co?
zmykam i miłego dnia życze
buźka
wpadne wieczorkiem;-)
Spaczyna
Karolka mama Lolka Igorka
Ja też dziewczynki na razie znikam na obiadek do teściow, wpadnę wieczorkiem, miłego dnia wszystkim brzuchatkom.
Madzia_Singh
Kochana PYCHOTKA
Nio kochaniutkie
My z miśkiem uciekamy na ostatnie zakupki dla Simran...Będziemy wieczorkiem...
Życzę wam udanego dnia...
Ściskam i do wieczorka...
My z miśkiem uciekamy na ostatnie zakupki dla Simran...Będziemy wieczorkiem...
Życzę wam udanego dnia...
Ściskam i do wieczorka...
Madzia_Singh
Kochana PYCHOTKA
A ni emówiłyśmy ze wszystko bedzie ok?? Mówiłysmy....Hej,Aga to witaj w klubie leżących,damy radę
Buziaki.Miłego dnia.
Dziewczyny jeszcze kilka tygodni sie pomęczymy i niuńki beda z nami
reklama
didi
Fanka BB :)
Problem Trola zglosilam do szefostwa.. ...
milej niedzieli zycze
zmykam roic obiadek..
milej niedzieli zycze
zmykam roic obiadek..
Podziel się: