reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Czesc Kobiełki:-) nawet nie wiecie, jak mi Was brakowalo:zawstydzona/y:
Jazda rzeczywiscie byla, za dwa tygodnie rozpada sie nastepna kuzynka mojego M, zobaczymy, czy tez przypadkiem nie skorzystaja z moich uslug...a szybki porod mam nadzieje nie mial niec wspolnego z moja jazda:zawstydzona/y::zawstydzona/y: powiem Wam szczerze, najlepsza byla reakcja jej M - niby twardziel, ale panikowal strasznie, mowie do laski "oddychaj, powoli, wdech nosem, wydech ustami" a ten sie mnie pyta z panika w oczach, czy ja do niego...potem na porodowce, jak wzieli dziewczyne na badania, zapytal sie mnie ze wszystkimi odcieniami zieleni na swej kraglej twarzy, czy bedzie musial przecinac pepowine i powiedzial, ze nikt go do tego nie zmusi..ubaw z niego mialam nieziemski...;-)

Wiecie co, mam nadzieje Was nadrobic, juz mi coraz mniej zostalo...

Na razie czekam na M, zeby wrocil z tego pepkowego, jak te debile jednak wczoraj sparring zrobily, to ja im taki sparring zrobie, ze beda sie zbierac z ziemi dopiero jak snieg sie roztopi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zdrowka i spokojnego dnia wszystkim zycze!!!!!

reklama
Cześć dziewczyny,ja też wpadlam powiedziec dzien dobry.U nas słonko ale jak narazie nie mam na nic ochoty.M na szkoleniu z psem,pewnie okolo 12:30 sie pojawi z powrotem,ja musze obrac ziemniaki a on bedzie robił babkę ziemniaczana.Spać mi sie chce niemiłosiernie bo M mnie obudził o 8:30,dla mnie to noc.:zawstydzona/y:
Skunkanka fajnie że jestes z powrotem.NIeźle sie ubawilam czytajac o twojej nocnej podróży...mamt bohaterkę:-)
Aga to będziemy mileli maleństwo w naszym kwietnowym gronie :-)
Trzymam kciuki zeby wszystko poszlo jak najlepiej.Pisalam do szczesliwej wczoraj smska wieczorem ale cisza narazie...mam nadzieje ze wszystko u nich ok.

Tatinek..jesli forum BB to dla Ciebie jakis problem to po co tu zagladasz...???? wszystkie jestesmy dorosle i wiemy co robimy...a uzaleznienie od forum i koiet nam podobnych jest mniej strasznie niz picie codziennie piwska czy innych takich uzywek..bynajmiej niewarjujemy jak juz nam do glowy udezy tak jak w niektorych meskich przypadkach procnty

Cześć brzuchatki.Witam z więzienia (ptaszki za oknem tak pięknie świergolą,ech).Idę loknąć co tam u Was.Miłego dzionka.Pa.

Dziś włączyłem forum babyboom i zobaczyłem adnotacje prawdopodobnie od aministratora portalu, która brzmi "Od dawna nie zaglądałeś na nasze forum internetowe, być moze ktoś potrzebuje Twojej pomocy" To co napiszę to na pewno nie będzie pomoc ale może chociaż dobra rada. Na pewno to co napiszę może się nie spodobać większości przyszłych i obecnych mamuś. Zapomniałem się przywitać więc czynię to teraz. Witam wszystkie miłe Panie, które większość czasu spędzają przed internetem dokładniej mówiąc na babyboom. Wiem, że siła internetu jest niesamowita, ale czy warto siedzieć przed nim dzień po dniu, jak zauważyłem to niektóre Panie również noc w noc.
Przeglądając forum kwietniówek moim oczom ukazała się magiczna cyfra ponad tysiąca stron napisanych tematów. O czym piszecie? Tak naprawdę piszecie o niczym. Piszecie o tym, na co macie ochotę (zjeść lub zrobić), o waszych wypróżnieniach ( naprawdę nie wiem po co??!!) problemach związanych z ciążą. Przeglądając forum natknąłem sie na wypowiedź pewnej sympatycznej Pani, która jeszcze nie urodziła ale już zastanawia się do którego przedszkola posłać swoje dziecko, i oczywiście nie mogła zapomnieć o wielkim problemie wyboru szkoły podstawowej, na koniec stwierdza, że o liceum jeszcze nie myśli bo na to jest "za wcześnie". Dlaczego postanowiłem o tym napisać?
po to stworzone jest forum zeby dzielic sie wszytskim i pomagac nawzajem sobie...
Zaczynam się martwić co dzieję się z waszymi mężczyznami kiedy Wy miłe Panie spędzacie tyle czasu przed internetem?Oczywiście, że to nie moja sprawa i nawet nie chcę Wam mówić ile ciekawych rzeczy może zrobić w tym czasie facet, którego żona jest zakochana w kimś lub bardziej tutaj pasującym czymś czym jest forum internetowe babyboom.
na twoim miejcu bym sie nie martwila o naszych mezczyzn. Nasi mezczyzni pracuja...pozatym jak widac sa bardzo kochani i wspieraja nas i nawet o dziwo dla ciebie siedza na babyboom razem z nami..
Tak na koniec już mam jedną maleńką prośbę do tych Pań, które czytają to forum, lub piszą na nim. Nie wierzcie w to co piszą inne kobiety, one nie są lekarzami i nie mają dyplomów które świadczyłyby o skończonych studiach medycznych.
tylko pamietaj ze wiele z nich sa poraz drugi albo trzeci matkami
Skłonie się ku jeszcze jednej prośbie, poczytajcie sobie miłe Panie o uzależnieniu spowodowanym internetem. teraz kiedy jesteście w ciąży macie baaaardzo dużo czasu na to żeby przed niem siedzieć godzinami. Ale co będzie później kiedy zostaniecie już mamami swoich maleństw. Zabraknie czasu na pisanie na forach, trzeba będzie zajmować się dzidziusiem. A swoją drogą ciekawy jestem o czym wtedy będziecie pisać? Może o wypróżnianiu się waszych dzieci? Taki pomysł na kolejny temat.
a co cie interesuje o czym bedziemy pisaly...tak o kupach naszych dzieci...pasuje???

P.S.
Pilnuj kretynie siebie a nie nas OK i kij ci w oko

Ostatnia edycja:
reklama
Potraficie tylko obrażać innych a nie umiecie prowadzić ciekawego dialogu. Zachowujecie się podobnie jak jakaś sekta. Zadziwia mnie wasze postępowanie, Was mam, które są już 2 i 3 raz matkami. Brawo za przykład mama_sighn Bardzo dobrych rad udzielacie "moze do administratora żeby bloknął". Oto dowód na to co internet może zrobić z człowiekiem.
najpierw proponuje zebys nauczyl sie czytać dopiero potem pisz...
ja tez uwazam ze udzielamy dobrych rad...
jesli chodzi o obraze to trzeba bylo si enie odzywac mlokosie i nie obrazac i zwracac uwagi nam
mother chot, sali kutija (dziewczynki napisalam w jezyku męza zeby nie pisac na forum brzydko)
ale jestes jebniety....tak to moja 58 ciaza

dziewczyny ja to dzis od rana mam bojowe nastawienie wiec mi to rybka co ten troll pisze...

Ostatnia edycja:
Do góry