aha83
kwietniówka '09
Hejka kwietniówki!!!!
Powiem Wam ,że wielkim wyzwaniem jest nieobecność na BB chociażby jeden dzień i potem nadrobienie tego. No ale mi się udało :-)
Wczoraj od rana prasowałam, chyba ze 3 godziny, potem pojechaliśmy z moim W. do centrum, po wiertła ale ja oczywiście po cichaczu liczyłam żeby wykorzystać ten wypad i coś małemu kupić. No i się udało.... kupiłam mu pościel do łóżeczka, parę pajacyków, bluzę a więc zadowolona wróciłam , że hej
Potem szybki prysznic i pojechaliśmy do znajomych na kolację, i niby po 21 wyszliśmy od nich, ale że to 100km to byliśmy po 22 w domu. I taka byłam padnięta podróżą, że tylko wyrko mi się marzyło. ;-)
No a dziś od rana herbatka i BB. Ale będę niedługo do kościoła się zbierać, bo dawno nie byłam s tu w Hadze mamy tylko msze na 9.30 więc często jest problem z wstaniem a pozniej to już lipa ,bo trzeba jechać gdzieś do innego miasta, ale nie ważne.
Szczesliwa skarbie , zmartwiłam się Tobą strasznie:-(, trzymam kciuki jak najmocniej potrafię i cieszę się, że jesteś już z córcią pod dobrą opieką
Malutka i kanikas
Zuziunia witaj!!!!!!
Tu masz link jak wstawić suwaczek
https://www.babyboom.pl/forum/testy-f43/jak-wstawic-suwaczek-78/
Skukanka no wróciłaś...... super że masz neta....:-)
aaa i chciałam powiedzieć , że powrót w wielkim stylu, poprostu bohaterka z ciebie i nie ujmując nic twojemu seicento hehehe no właśnie ciekawe czemu na tą porodówkę cię nie wpuścili.....
Oki kochane idę powoli budzić mężulka!!!!!
Powiem Wam ,że wielkim wyzwaniem jest nieobecność na BB chociażby jeden dzień i potem nadrobienie tego. No ale mi się udało :-)
Wczoraj od rana prasowałam, chyba ze 3 godziny, potem pojechaliśmy z moim W. do centrum, po wiertła ale ja oczywiście po cichaczu liczyłam żeby wykorzystać ten wypad i coś małemu kupić. No i się udało.... kupiłam mu pościel do łóżeczka, parę pajacyków, bluzę a więc zadowolona wróciłam , że hej
Potem szybki prysznic i pojechaliśmy do znajomych na kolację, i niby po 21 wyszliśmy od nich, ale że to 100km to byliśmy po 22 w domu. I taka byłam padnięta podróżą, że tylko wyrko mi się marzyło. ;-)
No a dziś od rana herbatka i BB. Ale będę niedługo do kościoła się zbierać, bo dawno nie byłam s tu w Hadze mamy tylko msze na 9.30 więc często jest problem z wstaniem a pozniej to już lipa ,bo trzeba jechać gdzieś do innego miasta, ale nie ważne.
Szczesliwa skarbie , zmartwiłam się Tobą strasznie:-(, trzymam kciuki jak najmocniej potrafię i cieszę się, że jesteś już z córcią pod dobrą opieką
Malutka i kanikas
jak się tutaj robi suwaczek?
Zuziunia witaj!!!!!!
Tu masz link jak wstawić suwaczek
https://www.babyboom.pl/forum/testy-f43/jak-wstawic-suwaczek-78/
Czesc Kobiety.
Po kilku karczemnych awanturach w koncu mam neta i telefon kurde, tydzien czasu...nie ma najmniejszych szans, zebym nadrobila, co sie na forum dzialo...ostatnie 24H byly dla mnie niezwykle obfitujace w ciekawe wydarzenia. O godz. 1,30 w nocy, z piatku na sobote, dzwoni mi komora. Kuzynka mojego M, lat 20 termin porodu na 7.03. I pyta, co robie. A co ja moge robic o tej porze...i informuje mnie, ze ma skurcze co 10 minut. A oni sa bez auta. Po kilku probach obudzenia mojego M olalam, wsiadlam w moje seicento, zlamalam chyba wszystkie przepisy, jakie tylko sie dalo zlamac, ale godzine pozniej Mlody byl juz na swiecie:-) na szczescie zdazylismy dojechac i na szczescie jej M sie jednak zebral w sobie, bo mnie na porodowke jakos nie chcieli wpuscic ciekawe dlaczego;-)
Skukanka no wróciłaś...... super że masz neta....:-)
aaa i chciałam powiedzieć , że powrót w wielkim stylu, poprostu bohaterka z ciebie i nie ujmując nic twojemu seicento hehehe no właśnie ciekawe czemu na tą porodówkę cię nie wpuścili.....
Oki kochane idę powoli budzić mężulka!!!!!