reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Hejka kwietniówki!!!!

Powiem Wam ,że wielkim wyzwaniem jest nieobecność na BB chociażby jeden dzień i potem nadrobienie tego. No ale mi się udało :-)

Wczoraj od rana prasowałam, chyba ze 3 godziny, potem pojechaliśmy z moim W. do centrum, po wiertła :tak: ale ja oczywiście po cichaczu liczyłam żeby wykorzystać ten wypad i coś małemu kupić. :tak: No i się udało.... kupiłam mu pościel do łóżeczka, parę pajacyków, bluzę a więc zadowolona wróciłam , że hej :rofl2::rofl2:

Potem szybki prysznic i pojechaliśmy do znajomych na kolację, i niby po 21 wyszliśmy od nich, ale że to 100km to byliśmy po 22 w domu. I taka byłam padnięta podróżą, że tylko wyrko mi się marzyło. ;-)

No a dziś od rana herbatka i BB. Ale będę niedługo do kościoła się zbierać, bo dawno nie byłam :zawstydzona/y: s tu w Hadze mamy tylko msze na 9.30 więc często jest problem z wstaniem a pozniej to już lipa ,bo trzeba jechać gdzieś do innego miasta, ale nie ważne. :rofl2:

Szczesliwa skarbie , zmartwiłam się Tobą strasznie:-(, trzymam kciuki jak najmocniej potrafię i cieszę się, że jesteś już z córcią pod dobrą opieką :tak:

Malutka i kanikas

jak się tutaj robi suwaczek?

Zuziunia witaj!!!!!!
Tu masz link jak wstawić suwaczek
https://www.babyboom.pl/forum/testy-f43/jak-wstawic-suwaczek-78/

Czesc Kobiety.
Po kilku karczemnych awanturach w koncu mam neta i telefon:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: kurde, tydzien czasu...nie ma najmniejszych szans, zebym nadrobila, co sie na forum dzialo...ostatnie 24H byly dla mnie niezwykle obfitujace w ciekawe wydarzenia. O godz. 1,30 w nocy, z piatku na sobote, dzwoni mi komora. Kuzynka mojego M, lat 20 termin porodu na 7.03. I pyta, co robie. A co ja moge robic o tej porze...i informuje mnie, ze ma skurcze co 10 minut. A oni sa bez auta. Po kilku probach obudzenia mojego M olalam, wsiadlam w moje seicento, zlamalam chyba wszystkie przepisy, jakie tylko sie dalo zlamac, ale godzine pozniej Mlody byl juz na swiecie:-) na szczescie zdazylismy dojechac i na szczescie jej M sie jednak zebral w sobie, bo mnie na porodowke jakos nie chcieli wpuscic:dry: ciekawe dlaczego:dry:;-)

Skukanka no wróciłaś...... super że masz neta....:-)
aaa i chciałam powiedzieć , że powrót w wielkim stylu, poprostu bohaterka z ciebie i nie ujmując nic twojemu seicento :rofl2::rofl2: hehehe no właśnie ciekawe czemu na tą porodówkę cię nie wpuścili..... :confused::-D

Oki kochane idę powoli budzić mężulka!!!!!

reklama
hejka:rofl2:
witam się z wami :-D
i w sumie to uciekam zrobić się na bóstwo bo tak w pidżamie to nie fajnie w niedziele:rofl2:
Super pogoda się robi:-)

dzien dobry kwietnioweczki:-)
ja o dziwo juz nie spie;-) w nocy spac nie moglam bo brzuch mi sie strasznie napinal i mnie bolal, a teraz obudzilo mnie sloneczko i czuje sie wyspana.. dziwi mnie to troszke, bo zazwyczaj po nieprzespanej nocce spie troche dluzej:tak: ale moze to i dobrze, bo mamy dzisiaj mase rzeczy do zrobienia przed tym moim szpitalem..
zaraz chyba obudze mezusia, bo ladny dzien sie zapowiada i moze wsrod tych wszystkich zajec znajdziemy jakas chwilke na spacerek;-)
skunkanka milo cie znowu widziec:-):tak: narobilas nam troche stracha swoja nieobecnoscia, wsumie sie zastanawialam co sie z toba dzieje dopoki nie napisalas, ze neta brak.. nio i powiem ci, ze podziwiam cie z ta jazda na porodowke:tak:dobrze, ze mandatu nie dostalas zadnego;-) a jesli chodzi o rwe kulszowa to wspolczuje bardzo.. wiem co to cholerstwo znaczy, sama przez to niedawno przechodzilam.. trzymaj sie kochana:tak:
kurcze ciekawe co tam u szczesliwej:confused: zadnych wiesci nie ma, miejmy nadzieje, ze wszystko wporzadku:tak:
ide robic kawke, budzic mezusia, a wam zycze udanej niedzieli:-):tak: korzystajcie dziewczynki ze slonka, bo pogoda super sie zapowiada, przynajmniej u nas;-):-)

sorki dziewczynki za tego wczesniejszego posta, ale sprawdzalam, czy da sie z komorki wejsc na bb i cos napisac;-)nio wiec widze, ze da sie to zrobic, ale zerzarlo mi prawie pol karty:-D hi hi niecale 10zl kosztowala taka zabawa;-)

hej dziewuszki:)
ja tez juz wstalam, po sniadanku jestem i zaraz musze skoczyc do sklepiku i cos na obiadek zrobic, bo M. po nocce śpi sobie. u nas zaczyna sloneczko wychodzic wiec polecam spacer i łapanie witaminy D:tak:- co by dzidzia rosla szybciej- wczoraj czytalam o braku tej witaminy u kobiet w ciazy zwlaszcza od pazdziernika do marca- a ja siedzac w domku na pewno mam jej braki:(;-)

a spalo mi sie wyjatkowo dobrze
:biggrin2:
u Szczęśliwej na pewno ok, wiecie jak to jest w szpitalu, poloza Cie i lezysz, czekasz nie wiadomo na co, a jeszcze w weekend to w szpitalu zupełnie nic się nie dzieje, na pewno pod KTG lezy i jej sie nic pisac pewno nie chce dopóki dalej bedzie sie martwiła o dzidzię... rozumiem ją:zawstydzona/y:

miłego dnia , biore sie za obiadek

pozdrawiam

siemanko laseczki

Skukanka witaj po powrocie ;-) no a na porodowke chyba Cie ne wpuscili bo balis ie ze beda obierac jednoczesnie 2 porody :-D

a ja dzisiaj jestem zombie..ncke mam nieprzespana obudzilam sie o 1 ..w jelitach gulgotalo i przelewalo sie mloda szalala na maxa , wiercila sie i prezyla...nie moglam spac do tego jakis dziwny bol w lewym poldupku mnie dopal i niemoglam spac na tym boku w ogole niemoglam spac w kazdej pozycji pozniej obudzil mnie jak juz zasnelam jakis dziwny bol w prawym kolanie i stanac na tej nodze niemoglam..rano jak juz maly mnie obudzil to mloda jeszcze szalala brzusio twardzy ale teraz o dziwo uspokoila sie troszke...

dzisiaj u mnie piekna pogoda chcialam na spacerek z mlodym ale nie mam sil na nic doslownie :-(

Witam Was wszystkie!!!!
Nie było mnie długo bo chociaż w poniedziałęk wróciłam ze szpitala to tak podle się czułam,że nie siadałam do neta:-(, załatwialiśmy leki, które kosztują 700 zł no i lekarz polecił inne więc potrfel uratowany;-). Dziś czuję się lepiej, ale po wczorajszej wizycie wiem jedno...mam leżeć :szok: bo mam rozwarcie 2 cm i za 2 tyg kiedy będzie pełny 37 tc ide na porodówkę. Lekarz odsunie fenoterol i powiedział,że dzień dwa i urodzę. Tak wiec moja kwietniowa Niunia wyrobi się jeszcze w marcu i na 30-te urodziny Taty będzie w domku.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

reklama
Witam Was wszystkie!!!!
Nie było mnie długo bo chociaż w poniedziałęk wróciłam ze szpitala to tak podle się czułam,że nie siadałam do neta:-(, załatwialiśmy leki, które kosztują 700 zł no i lekarz polecił inne więc potrfel uratowany;-). Dziś czuję się lepiej, ale po wczorajszej wizycie wiem jedno...mam leżeć :szok: bo mam rozwarcie 2 cm i za 2 tyg kiedy będzie pełny 37 tc ide na porodówkę. Lekarz odsunie fenoterol i powiedział,że dzień dwa i urodzę. Tak wiec moja kwietniowa Niunia wyrobi się jeszcze w marcu i na 30-te urodziny Taty będzie w domku.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
:szok::szok: szok..odpoczywaj w takim razie kochana ile sie da...tylko mozesz pila od tv podnosic i palcami operowac... :sorry2: bedzie wszystko ok..no i bedziesz miala niedlugo swoje malenstwo ..

Do góry