reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
Ja tez sie witam po spacerze i przed obiadkiem.Babka ziemniaczana własnie dochodzi do siebie:-)
Zuzia mi tez puchna dłonie i stopy.Rozmawialam o tym z ginką i powiedziala ze to normalne na tym etapie ale na wszelki wypadek mam na nastepna wizyte zrobić badanie na kwas moczowy...cokolwiek to znaczy.
CO do Tatinka to patrzylam gdzie sie udzielal i u nas na forum pisal jako tata kwierttniowego dzieciaczka,ale potem ucichl.Coś mi sie wydaje ze to troll.Ale ignoruje to.

Cześć dziewczyny! Jednak wczoraj już nie wróciłam, ale pracowałam do późna - przygotowywałam materiały na przyszły tydzień do pracy.
Dzisiaj udało mi się nadrobić, bo w weekendy mniej piszecie.:-)
Idę robić obiadek. Mam nadzieję, że wrócę wieczorkiem. Miłej reszty niedzieli!

Witajcie kochaniutkie:-)

Ja jakos teraz znalazlam czas na napisanie:tak:
Wczoraj mialam jeszcze zagladnac ale nie dalam rady,tak mnie zab zaczal bolec:-(mysalam juz ze nie wytrzymam z tego wszystkiego to mnie glowa rozbolala i lezalam nieruchomo prawie:baffled:

Dzisiaj tez nie za dobrze sie czuje...zoladek mnie bardzo boli a wczesniej cos czulam ze zab znowu zaczyna(narazie mnie nie boli i mam nadzieje ze tak pozostanie) no i musze do dentysty isc:baffled::-:)dry:

Gabi widzisz wszystko jest ok...jeszcze troche i tak jak tu dziewczyny mowily bedziemy miec swoje skarby obok siebie:tak:

malutka ja tez nie wiem czy bardziej sie ciesze z tego,ze jest marzec czy bardziej smutna jestem...niektore rzeczy mnie przerazaja:-( nie mowiac juz o tym,ze jak narazie nie mam nawet polowy rzeczy dla maluszka i nawet nie zaczelam prac:-(

eh...no to narazie Was zostawiam:-)

Buziaki

a ja dzisiaj zarobiona jestem jak niewiem co:dry: od rana cos robie, na szczescie z pawerem za skora:-D hi hi chyba wizja tego, ze szpital juz na mnie czeka takiej sily mi dala:tak:
nio, ale chce jak najwiecej porobic, co by mezusia nie zostawiac ze wszystkim samego.. tak wiec u nas niedziela "gospodarcza" dzisiaj;-) juz dzisiaj puscilam 3 pralke, poprasowalam wszystkie synusiowe rzeczy prawie do konca (nio jeszcze te co sie susza, ale to juz jutro zrobie), nio i wyszorowalam lodowke:tak: zaraz biore sie za obiadek, bo pasuje sie pozywic troche, ale najpierw sekundke odsapne, bo zadyszka mnie juz zlapala:-D hi hi
u nas dzisiaj na obiadek beda kotleciki z frytkami;-) tak mi sie frytek chce, ze szkoda gadac:szok: nio a najlepsze, ze nie takich mrozonych, tylko wlasnorecznie zrobionych:-D hi hi wsumie mozna by pojsc na latwizne, nio ale przed szpitalna dieta musze sobie troche dogodzic..
ania_g21 jesli nic nie pomylilam to ty pisalas eska do szczesliwej:confused: jak cos odpisze to daj znac:tak: ja sprobuje moze napisac do niej wieczorem.. wczoraj myslalam co tam u nich i wogule, ale stwierdzilam, ze narazie niech sobie odsapnie troche i nie bede jej glowy zawracac:tak:a jesli chodzi o to badanie na kwas moczowy, to robi sie go wlasnie po to, zeby sprawdzic czy nie "odklada" sie wlasnie w nogach czy rekach.. tzn niebardzo wiem jak to napisac tak po medycznemu, ale moj tata ma problem z dna moczanowa i wlasnie robi te badania, bo ten kwas wlasnie moze powodowac opuchlizne z tego co pamietam..a ja jak zwykle jesli chce zablysnac medyczna wiedza to musze to zakrecic:-D hi hi

hej laseczki brzuchate:-)

czytalam ale niepamietam co komu chcialam napisac:zawstydzona/y::-(
wiec:
ciesze sie ze wszystkich dobrych wiesci:tak:
dziewczyny ktore maja troche wiecej zmartwien niemartwcie sie pamietajcie ze to zle wplywa na dzidzie bedzie dobrze, pamietajcie tez ze co lekarz powie macie to robic bo oni chca dobrze dla was, dbajcie o siebie:-):tak:

zwlaszcza szczesliwa niemartw sie kochana, corka kuzynki tezbyla owinieta pepowina i mimo wszystko Karolinka urodzila sie silami natury i wszystko bylo dobrze, lekarze zadbaja o was.

ja jestem jakas nie do zycia dzis niby skurczy brak, bardzo sie ciesze chociaz podejzewam cisze przed burza, zato od wczoraj mnie muli, dostalam rozstroju zoladka i jakasz przymulona wogole jestem spalam do 12:szok: T z Jula nawet mnie nie budzili.:-)

zjadlam obiadek i obijam sie dalej, moi rodzice zabrali mala na spacer i do ojca siostry, mezus oglada cos w drugim pokoju na dvd a ja niewiem co ze soba zrobic, w sumie to nic mi sie niechce.

milutkiej niedzieli:tak:

Malutka tak to ja do szczesliwe pisalam,ale nie odezwala sie jeszcze.Myśle ze moze chce sie tam jakos ogarnac i narazie nie bede jej przeszkadzac.Jak nabierze sily to napewno sie odezwie.Napewno dam znac co i jak,ty tez chyba z tego co czytalam idziesz do szpitala...takze tz dawaj znac co i jak :tak:
Ja zaraz bede wcinac babeczke ziemniaczana...mniam mniam.Po tym spacerku jestem glodna jak wilk hihiihhi.:rofl:

ja mialam teraz robione badania: kwas moczanowy, elektrolity i jeszcze cos ale niemoge rozszyfrowac tych szlaczkow na kopi skierowania, to wszystko pod katem zatrucia ciazowego bo zaczelam puchnac, ale odkad jem jabka w duzych ilosciach i nieuzywam soli jest lepiej w ciagu tyg. schudlam kilogram, dzwonilam do przychodni do poloznej a ona powiedziala ze jesli zchodzi opuchlizna to spadek tego kil. niejest zly a rzeczywiscie nogi wygladaja troche lepiej:tak:

Witam się, wpadam tylko na chwilkę bo dzis mimo tego ze leżę w łóżku to i tak czasu brak..

Okropnie sieczuje- mam straszne parcie na pęcherz- aż taki dziwny ból-ucisk czuje prawie ciągle...nawet myślałam juz kiedyś jak to miałam ze to moze zapalenie pęcherza ale wyniki moczy mam sliczne- zero bakterii nic nie wyszło.. Nie wiem nie wiem..może to szyjka nie pęcherz...no uciska jak nie wiem co i to jeste straszne uczucie ;(

reklama
Małagosia,ja ma tak samo:zawstydzona/y: i jeszcze mnie skurcze nawiedzają.We wtorek do gina,spóbuje nie urodzić do tego czasu:sorry:
Malutka,,hahaha widzisz ile pożytku z tego pójścia do szpitala;-)
Szczęśliwa sie pewnie odezwie sama.Jak ja leżałam na patologii,to mnie baaardzo wkurzały smsy,telefony i odwiedziny:baffled: Zresztą teraz też mi się nie chce z nikim gadać,gg za często nie właczam,bo tam za raz głupie pytania jak sie czuje,będzie dobrze i takie tam.I tak jak ktoś nie jest w ciąży,albo był bez najmniejszych problemów,albo w ogóle nie był to nie zrozumie.:zawstydzona/y:
Buziaki.Pa.

Do góry