reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

nio chwile mnie tu nie bylo, a widze, ze sie male zamieszanie zrobilo.. nio nic luzik dziewczyny, bez stresow:tak:
Aga to odpoczywaj teraz jak najwiecej, poki mozesz:tak:
Gabi nio juz niedlugo faktycznie:tak: tak jak pisala Madzia pewnie wszystkie napisza "a nie mowilam, ze bedzie dobrze";-)ja tez sie do tego przylaczam:tak: kochana juz nie dlugo, a bedziemy sie wszystkie dzielily przezyciami z przebytych porodow;-)
nio, a mnie maly stresik dopadl w zwiazku z tym, ze to juz marzec:dry: kurcze teraz to trzeba byc na wszystko przygotowanym:tak: nawet dzisiaj mowie cos do mezusia w stylu "jak ja nie zdarze to ty bedziesz musial.." a on patrzy taki zdziwiony i mowi mi, ze myslal, ze we mnie troche wiecej wiary w to, ze w szpitalu jednak mnie nie zatrzymaja.. nio niby wierze w to bardzo, ze juz za tydzien bede spowrotem w domu, ale jak mu to powiedzialam, niewiem za ile wroce do szpitala juz w "konkretnej" sprawie;-) ja juz sie nastawiam na wszystko.. przeciez moze byc tak, ze wroce do domu i zaraz trzeba bedzie sie na porodowke zbierac.. nie mowie, zebym chciala, ale i to trzeba wziasc pod uwage, patrzac np na marcowki, ktore sie w polowie lutego zaczely rozpakowac.. nio my w przyszlym tygodniu zaczynamy 36 tydz, wiec ja juz sie zaczynam troche bac i momentami panikowac:dry: a rozkminy jakie mnie nachodza ostatnio to szok:szok: dzisiaj np przeprowadzilam mezusiowi wyklad na temat tego jak bedziemy postepowac z wszystkimi "goscmi", ktorzy beda nas odwiedzac..
oj kurcze chyba zaczelam filozofowanie:-D hi hi wybaczcie dziewczynki, bo nie napisalam nic nowego, nic o czym zadna z was by niewiedziala;-)

reklama
czesc dziewczynki,
wpadlam sie tylko przywitac bo zaraz smigam do kolezanki.Poza tym o od wczoraj goscilam u siebie moja przyjaciolke ktora dzis od samego rana sprzatala mi mieszkanko:-D juz dawno tak nie blyszczalo.Piekna pogoda mnie jakos pozytywnie nastraja ;-);-);-)
zmykam i mam nadzieje ze u was tez swieci sloneczko,do wieczorka

nie wiem kim jestes ale zejdz tlumoku ze mnie... z innych dziewczyn....
a moze zal o cos ci dupe sciska....
jak to mojh maz powiedzial na to co piszesz
"pendi lan mother chot"

O to prywatna wiadomość jaką dostałem od Pani madzia_Sighn

umieszczanie treści na forum ogólnym wysyłanych między użytkownikami na PW jest naruszeniem regulaminu.
Tak samo jak używanie wulgaryzmów i obrażanie użytkowników ( nawet jeśli zostało się sprowokowanym.).

Witajcie w ten śliczny dzionek niedzielny :-)

malutka - ja już od piątku zaczęłam 36 tydzień. dzisiaj pakujemy z M. reklamówki do szpitala :-p

Gabi - taaa, to już marzec, można powiedzieć, że nasz czas dobiega końca :-)

Doczytam was obiecuję, teraz idziemy z M. na spacerek :-)

Buziaki papa!

Witajcie kwietniowki! Dawno mnie tu nie bylo, z powodu braku czasu, ale w kazdej wolnej chwili was podczytywalam. Mam nadzieje ze pozwolicie mi sie do was dolaczyc...
zycze milego dnia :-)

reklama
hejka dziewczynki!!!

bardzo wam dziękuję za miłe przywitanie:-) bardzo mi miło :-)
strasznie jesteście produktywne;-) od wczoraj tyle postów że ciężko nadążyć z czytaniem:szok: ale potem na spokojnie nadrobie.

Od kilku dni bardzo mi puchną ręce i stopy (od samego rana) -niepokoi mnie to trochę, a poza tym jest dość męczące

dobra zmykam teraz do kuchni brac się za obiadek a potem postaram się wkleic ten suwaczek

Do góry