reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Ja też planuje w wojewodzkim bo tez mam ginke z tamtąd.Noi mam znajomą położna tam,mam nadzieje ze uda nam sie rodzic tam gdzie chcemy.Gabi a nad jeziorko na spacery to jak najbardziej:-) już nie moge sie doczekac.

reklama
Nareszcie skonczylam!:-)

Wczoraj pisalam i pisalam i posta juz mialam no i nagle mi go wcielo:baffled: pozniej probowalam odtworzyc to co napisalam i znowu go wcielo...wiec zamknelam bb i juz nie wchodzilam bo bardzo bylam wkurzona:wściekła/y:
Dzisiaj moj maz formatowal komputer od rana no i niedawno weszlam i musialam zaleglosci nadrobic.

Mnie tez na sprzatanie wzielo,bo w koncu sobota i troche sie zabrudzilo:happy: Niestety odkurzanie i zmywanie podlog zostawiam mezowi,zreszta on nie pozwoli mi tego robic wiec czekam i czekam na niego zeby wzial sie za to i nie moge sie doczekac:dry:

szczesliwa trzymam mocno kciuki,nic sie nie martw wkoncu tam bedziesz miala opieke fachowa i zajma sie Wami porzadnie!Obiecuje,ze pomodle sie dzisiaj za Ciebie i za Twoja dzidzie:tak:

dolaczam sie do adusi,jak ktoras bedzie wiedziala co i jak ze szczesliwa to piszcie:-)

Eh...nie wiem co jeszcze mialam napisac...zapomnialam juz:baffled:

Rowniez witam nowa kwietniowke.

a ja zrobiłam deser dla rodzinki:rofl2:
budyń waniliowy posypany starta czekolada i na to brzoskwinie z puszki:rofl2: mniam
Właśnie zjedliśmy:-D
Ja idę zaraz się kąpać bo pomimo ze w sumie nic nie robiłam to zmęczona jestem jak nie wiem co:rofl2:

Witam kwietnióweczki i te nowe też.
Szczęśliwa trzymam kciuki, będzie dobże.
Ja jestem padnięta cały dzień w szkole, niedawno wróciłam, kapiel no i oczywiście komp.Ale chyba długo nie posiedze bo coś plecy mnie łamią.Julka cały dzień mnie kopała,a glukoze mam w normie więc teraz tylko czekam aż ginekolog umówi się ze mną na ważenie dzidzi.Wizyet mam na 05.03.2009r.Pozdrawiam miłego wieczorka.

I ja się witam! Dzisiaj udało mi się trochę wcześniej. Może wpadnę jeszcze wieczorkiem, to chociaż nie będzie tyle nadrabiania.

A spie praktycznie na brzuchu, z poduszka tylka zeby go nie ugniatac za mocno bo inaczej nie umiem. Podziwiam wszystkie za spanie grzecznie na boczku,

To ja nie wiem jak Ty potrafisz jeszcze spać na brzuchu :szok: Ja śpię na boczkach, ale niestety budzę się za każdym razu przy przerzucaniu :-) Na szczęście od razu zasypiam z powrotem.

Szczęśliwa trzymam kciuki za Ciebie! Już niedługo.

Do wieczorka!

hej;-)
ja juz w troszke lepszym nastroju, bylam u lekarza ktory prowadzi ciaze mojej siostry ( ma termin na 30 kwiecien:biggrin2:) i powiedział ze takie roznice moga byc, pomiar usg ma blad na tym etapie ciazy +-21 dni :szok:i najwyzej przed porodem bede musiala polezec w szpitalu troszke a poki co jeszcze za 2 tyg zrobic kontrolne usg. Na razie Hania wazy 2060g. :nerd: Łożysko i przepływy ok wiec podobno nie ma sie czym martwić... Także widzisz Malutka, głowa do góry:tak: mam nadzieje ze wszystko sie dobrze ulozy:tak:

zjadlam kolacyjke i uciekam na filmik- "Zajście awaryjne"-taka ciążowa komedia mam nadzieje, że fajna:-p

miłego wieczorku

reklama
Kanikas już wczoraj pisalam do ciebie ale wcielo mi posta.Nie wiem dokładnie o co chodziło z twoim maleństwem...to ze za malo waży???
Mój w 33 tyg +5 dni tez za wiele nie wazyl bo 2 kg i tez sie martwilam czy wszystko wpożąku i ginka powiedziala ze to normalne noi nie da sie dokładnie zawzyc dzieciatka bo wszystkie usg nie sa dokladne co do grama.

Do góry