reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Witajcie laski

Magloska super ze zobaczyla Cie ta 2 ginka i powiedziala co i jak i posprawdzala a ze w warunkach ze tak powiem polowych to juz malo wazne ..najwaznijsze ze zobaczyla

dziewczyny ktore maja problemy z znalezieniem odpowiedniej pzoycji do spania z powodu dusznosci .a probowalyscie na pol siedzaco??:confused:

u mnie dzisiaj w planach tez dzien leniuchowania ...
dzisiaj moj P jedzie z Bukowiny T. do Bydgoszczy..wiec koniec smigania na nartach...jedzie do mamusi :sorry2: a w srode wraca juz do mnie na wyspe..hehe..skonczyly mu sie dni samowolki i odpoczynku :-D:-D a ja z necierpliwoscia czekam na oscypki:-D:-D

reklama
jestem po wizycie u gina...
martwiłam sie o szyjkę -że sie skraca bo musiałam leżec
ale dzis okazało się,że moja córcia ma pepowine wokół szyji i zamykaja mnie w szpitalu jade popołudniu, jestem zaryczana i boje sie

jestem po wizycie u gina...
martwiłam sie o szyjkę -że sie skraca bo musiałam leżec
ale dzis okazało się,że moja córcia ma pepowine wokół szyji i zamykaja mnie w szpitalu jade popołudniu, jestem zaryczana i boje sie

wiem co czujesz....:-( ja tez sie strasznie boje o moja hanie, cal noc spac nie moglam....juz mam dosyc tej ciazy i ciaglych klopotów, tak bardzo bym chciala zeby mala byla juz z nami cala i zdrowa:zawstydzona/y: i tego zycze Wam i sobie, zebysmy sie mogly cieszyc naszymi dzieciaczkami:dry:

a poki co potrzeba duzo siły, dobrze ze jest BB, bo chociaz sie wygadac mozna, bo z rodzinka to nie moge, od razu rycze i tyle:confused:

dzwoniłam mamie powiedziec cały czas ryczałam....masz racje łatwiej napisac niż mówic o tym....łzy same lecą

Szczęśliwa- wiem że łatwo pisać i móić ale staraj się nie denerwować, dla dzidzi, dużo jest takich przypadków że dziecko ma pępowinę wokół szyjki zawiniętą, bardzo dobrze że idziesz do szpitala, będziecie pod obserwacją i nic złego się nie stanie, zobaczysz. Powodzenia kochana i głowka do góry, będzie dobrze.

Też tak myślę, poza tym dzidzia jest już na tyle duża, że spokojnie da sobie radę poza brzuchem mamy. Ale wg mnie w szpitalu będą małą monitorować codziennie i nie można się za bardzo stresować. Jak już pisałyśmy tu wiele razy S T R E S najbardziej szkodzi dziecku. Szczęśliwa, głowa zatem do góry, będzie dobrze.

Szczesliwa-tak mi przykro:-( -dobrze ze jedziesz do szpitala tam sie wami dobrze zajma-to lepsze niz siedzenie w domu:zawstydzona/y:
badz dobrej mysli
didi uwielllllbbbiammmm oscypki,kocham je po prostu i tez wcinam bo sa u nas w realu ale to nie to samo co te z gor..ehh zazdroszcze ci, tylko ze suszy po nich jak cholera

Czesc dziewczyny,ja juz wczoraj napislam takie dlugiego posta i mi go wyrzuciło :crazy:
Ja troszke lepiej sie czuje jeszcze katar mam i nos zatkany.Mam konkretnego lenia i nic mi sie nie chce.

reklama
ania ja tez dzis nic nie robie---bunt bunt bunt!!! wiedzialam ze tak bedzei wiec posprzatalam domek w czwartek:tak: a teraz tylko lezec i pachniec

Do góry