oj dziewczynki, ale dzis napisalysci.. ledwo nadrobilam, ale niebardzo pamietam co komu mialam odpisac
didi dzieki za liste
Margaret80 gratuluje udanej wizyty

infekcje wyleczysz napewno szybko;-) mi tez gin ostatnio kazal lykac urosept, bo cos mu sie nie spodobalo..
malagosiak.p nio ja tez bym sie wkurzyla jakby mnie moj gin tak potraktowal.. dobrze, ze chodziaz drugi gin tak dobrze cie potraktowal i wytlumaczyl co i jak
kainkas nic sie nie martw;-) moj synus tez wazy okolo 2 kg w 35 tyg..
nio i juz dalej niepamietam co komu mialam napisac

mnie dzisiaj dzionek minal tak sobie.. znowu bylismy na obiadku z mezusiem i dzis cala jego firma pewnie bedzie gadala o naszym wypadzie na miasto i o tym co jego zona potrafi zjesc

hi hi mezus spotkal kolege i ten sie do nas dosiadl

nio a ja jadlam pierogi z serem, rodzynkami i smietanka, a do tego surowke z kapusty kiszonej

koles sie tak na mnie patrzyl jakbym z kosmosu przyleciala

hi hi
bylismy tez u tesciowej na wizycie.. chciala ze mna w przyszlym tygodniu isc na dzidziusiowe zakupy, bo pare fajnych rzeczy upatrzyla i chce nam kupic, ale woli, zebym sama zdecydowala co i jakie chcemy.. nio tylko ona nie wiedziala jeszcze, ze do szpitala ide

nio i sie zaczelo.. odrazu wyskoczyla z tekstem, ze w takim razie ona bedzie codziennie przychodzila do nas, wychodzila z psami i z nudow cos posprzata

znajac ja pewnie wiekszej paniki nasieje i wogule jak wyjde ze szpitala to sie naslucham.. wiem jak wyglada mieszkanie jak nas nie ma pare godzin w domu.. wiec jak mezus wyjdzie o 5.30 do pracy a ona przyjdzie nawet o 10 to bedzie juz niezla demolka

ja juz sie przyzwyczailam do tego, ale ona nagada sie jak niewiem co.. zobaczymy jak to bedzie wszystko wygladalo, ale troche sie tego obawiam