reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

hello

wcinam lody

małgosiak dobrze klucha napisała -ja też bym nie zapłaciła...ma mnie obsłuzyc jak trzeba i koniec kropka

Didi dostałam maila z kontaktami-dzięki

reklama
sdf
i jestem ponownie

sie wystraszyłam dzisiaj bo przed 15 poszłam z psem na spacer i jak wróciłam to patrze drzwi otwarte:dry: ale pomyślałam że nie zamkłam i biore sie szybko za naleśniki i słysze jak ktoś po pokoju chodzi to ja juz zawał na miejscu i z tej kuchni nie wychodze wbiłam sie miedzy lodówke a umywalke i cisza a tu ktoś idzie ja w strachu a tu mój super świetny mężuś chciał mi niespodzianke zrobić, ale go okrzyczałam a ja podobno byłam blada jak sciana:-D bardzo on jest zabawny śmieszne to było:dry:....

jak już ochłonełam to mi powiedział że dzisiaj popuchnieta jestem i brzuch mi sie obniżył:confused: mam nadziej ze mu sie tylko zdaje bo jeszcze za wczesnie na mnie i nie mam zamiaru sie teraz brać!!!

kainkas ja sie zabardzo na tym nie znam ja zadnych takich wymiarów nie mam robionych bo mówi mi ze wszytsko jest dobrze i książkowo także tego sie trzymam, a że córcia mało waży to jeszcze ma troche zeby ciałka nabrać , ja sie urodziłam i miałam 2140 to też do kolosów nie należałam bedzie ok!!

małgosiak ja to bym sie rozłożyła na kozetce i ma mnie zbadać!!!! a jak coś sie dzieje to oni mówią że pacjentka sie nie zgłaszała idioci ale są tacy też

kurcze lodzika bym sobie też zjadła ale trzeba do sklepu iść

Ale jestem wsciekla - naprodukowalam posta na pol strony juz 3krotnie a tu ciagle jakis blad i od nowa musze zaczynac :wściekła/y:
Didi dzieki za liste.
Malgosiak-a ktory to gin? Zioło z Babka Medica? Ale bym tam dym zrobila !!!!:szok: ze Cie tak potraktował......
ewelin_m moj niestety tez ma takie pomysly....tylko ubic gada :-)
kainkas - Nie stresuj sie, na pewno pomyłka. Dlatego chodze tylko do mojego zaufanego ginekologa na USG - zanim cos chlapnie ozorem to robi 3-krotny pomiar kazdego odcinka i dopiero srednia wylicza. I to ma sens, bo pomiar jest wiarygodny. W inne nie wierze... Nie wolno na zapas sie stresowac bo dzidzi tylko zaszkodzi a nic nie zmieni !!
Margaret80 - gratuluje wizyty, dobrze ze wszystko ok, a z infekcja szybko sobie na pewno dasz rade - pij duzo herbaty z zurawinki :))
Didi - no i widzisz....nie trzeba bylo sie martwic :) A teraz w razie potrzeby przynajmniej pod reka cisnieniomierz bedzie ;-)

Hej laski,coś mnie trafia z tym bb dziś.
Udało mi się dojść,że najszybciej działa w ten sposób,że klikamy na szybką odpowiedź,wysyłamy posta z głupim komunikatem,potem go trzeba edytować,skasować ten komunikat i napisać co się chce.
Ale jednak wymiękam.Pozdrawiam.Do jutra.papa.

reklama
Hej laski,coś mnie trafia z tym bb dziś.
Udało mi się dojść,że najszybciej działa w ten sposób,że klikamy na szybką odpowiedź,wysyłamy posta z głupim komunikatem,potem go trzeba edytować,skasować ten komunikat i napisać co się chce.
Ale jednak wymiękam.Pozdrawiam.Do jutra.papa.
Tez na to wpadlam ale meczace jest takie pisanie wiec chyba na dzisiaj pasuje....Jutro szkola rodzenia i wyjazd do mojego ojca na weekend wiec niestety mnie nie bedzie :-( Bede miala za to co w poniedzialek nadrabiac. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i do uslyszenia :-)

Do góry