reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

witajcie, ja rowniez mamd zien wewnetrzny, pranie, sprzatanie:szok:, ale dom musze doprowadzic do kultury dzisiaj, bo jutro przygotowania do imprezy olka od samego rana, a dzisiaj idziemy na urodziny znajomych corki. tesciowa wziela olka na spacer, wiec moge chwilke was nadrobic:tak:
dziewczyny od kilku dni swedzi mnie brzuch, ok to normalne, rozciaga sie i swedzi, ale od wczoraj zaczelo swedziec mnie wszystko, mam takie napady, ze swedza mnie rece, nogi, twarz i zaczynam sie niepokoic
chyba zadzwonie do gina, zeby sie nie okazalo, ze mi sie cos przyplatalo

reklama
Czesc Laseczki;-)
Melduje ze zyje, ale od soboty nie mamy neta, bo jakies łosie poprzecinały kable w pieciu szafach, co oznacza, ze jedno duze osiedle plus nasze pare domkow w lesie jest bez telefonu i bez neostrady:wściekła/y::wściekła/y: szlag mnie trafia, bo Was w zyciu nie nadrobie, a juz pomijam, ze z nudow gram w jakies durne gry:wściekła/y: teraz jestem u rodzicow, wiec korzystam z okazji, zeby sie odmeldowac.
Bejbisek w porzadku, dzisiaj bylismy u gina, rosnie prawidlowo, wyniki w normie, o CC bedziemy decydowac za miesiac, bo termin jednak na razie na 17 kwietnia (ja sie zastrzele), wyniki wszystkie jak u zdrowego konia, a wlasciwie klaczy, junior nadal jest Wojtusiem, wiec gra.
Mam nadzieje, ze u Was tez wszystko w porzo, mam nadzieje, ze mnie dzisiaj albo jutro juz polacza ze swiatem, to poczytam, co u Was:-)

Pozdrawiam cieplutko Brzuchatki!!!!

Spaczyna niewiem jak teraz ale ja po macierzynskim za Julke normalnie po uplywie chyba 18 tyg.(bo tyle wynosil) normalnie do pracy wrocilam, a byly swieta, nowy rok, i z tego co pamietam to niebyly one liczone osobno.

bo ja myślałam, bo to chyba od niedawna tak jest, że jak święto przypada na dzień wolny od pracy to pracodwaca musi wyznaczyć jakiś inny dzień wolny w tygodniu za to święto, o ile niczego nie pokręciłam :zawstydzona/y: i myślałam, że jak święta wypadają w weekend to sobie je pozbieram (z tych co wcześniej wymeniłam dwa wypadają w weeked, no ale to zawsze dwa dni więcej), ale skoro tak nie jest, musze się dopytać kadrowej

Jestem znowu ale na chwilke bo musze obiadek robic.:-)

didi ja rowniez dostalam liste,dziekuje bardzo:happy:

A ja cos jestem taka oslabiona,glowa mnie pobolewa i nic mi sie nie chce dzisiaj:-(
Teraz gadam z braciszkiem i nawet od kompa nie chce mi sie odejsc zeby obiad zrobic no ale trzeba...

No to ja juz sie zbieram,zagladne pozniej zeby nadrobic co opuszcze...mam nadzieje ze nie bedzie tego duzo:tak:

Milego dnia Wam zycze kochane:-)
Buzka

ada dobrze ze wszystko sie wyjasnilo i ze wyrownanie dostaniesz.
skunkanka dobrze ze wszystko z dzidzia dobrze a durni od neostrady powybijac chyba trzeba

reklama
Hej,no chciałam Was doczytać,ale jakoś mi nie idzie,a tyle tego,sory:zawstydzona/y:
Gdzieś tylko zauważyłam,że ktoś się o ciśnienie pytał.Niebezpieczne jest jak się utrzymuje 140/70.Niżej jest ok.
Ja w ciąży ( i teraz i wcześniej) mam maks.90/60:dry: i to jak się zdenerwuję,bo często ciśnieniomierz nie wykrywa.Ja sobie mierzę od początku ciąży co dzień i zapisuje ginowi na kartce.Mój gin twierdzi,że tak łatwiej zauważyć jakby się coś działo,bo takie mierzenie na wizycie to często niewiarygodne i za duże odstępy czasu..
Buziaki.

Do góry