reklama
didi
Fanka BB :)
ja mam jzu dosyc tych tanich lini lotniczych...moim rodzica juz 2 razy zmieniali godziny odlotu i wscieklam sie..bo z 11 z groszami byla najierw 18;30 na miejscu u mni 20;10 ok..dojada z Dublina bo jest autobus..ale 2 dni temu z 18:30 zmienili na 21-05 ..kur....a..na miejscu beda o 22:45 ostatni autobus odjezdza do mnie o 23;30 i jak maja niby zdazyc..przeciez nie beda biec.tymbardziej moja mama bo ma problemy z cisnieniem i ostatnio miala akcje bo baraardzo wskie myslala ze juz zawal..no i babcia bedzie tez... chyba oszaleli juz z tymi godzinami
Spaczyna
Karolka mama Lolka Igorka
didi, ja tez dostałam listę, dzięki :-)
klucha ale jaja, paranoja normalnie z tym funtem za kibel
się uśmiałam, ale głupich przykładów niestety nie brakuje.
klucha ale jaja, paranoja normalnie z tym funtem za kibel

witajcie,
dopiero teraz zaglądam, bo rano byłam w poradni diabetologicznej pokazać doktrowi moje pomiary z glukometra, widzialam go 3 sekundy a naczekałam w sumie 1,5h, ale ponieważ wyniki są w porządku to chyba ważniejsze było żeby się po prostu pokazać tak jak obiecalam, bo dużo kobiet jak widzi że wszystko się dobrze układa nie przychodzi na umówione wizyty i nawet nie dzwoni...
mój chłop wczoraj przez cały mecz siedział z nosem przed tv, wyzywał tych lechitów i dla mnie był nieobecny, jak coś do niego mówiłam to nawet mnie nie słyszał, ale mu odpuściłam,
jak przepowiada mój M. nasz młody będzie albo piłkarzem (z racji Lecha) albo żużlowcem (chyba prędzej zabierzemy go na mecz w Gorzowie)
dobra, znikam na weekend, bo jedziemy do rodzinki do Gorzowa
muszę się jeszcze spakować i przyszykować obiad
miłego weekendu
didi - dzięki za listę, wszystko gra!
dopiero teraz zaglądam, bo rano byłam w poradni diabetologicznej pokazać doktrowi moje pomiary z glukometra, widzialam go 3 sekundy a naczekałam w sumie 1,5h, ale ponieważ wyniki są w porządku to chyba ważniejsze było żeby się po prostu pokazać tak jak obiecalam, bo dużo kobiet jak widzi że wszystko się dobrze układa nie przychodzi na umówione wizyty i nawet nie dzwoni...
mój chłop wczoraj przez cały mecz siedział z nosem przed tv, wyzywał tych lechitów i dla mnie był nieobecny, jak coś do niego mówiłam to nawet mnie nie słyszał, ale mu odpuściłam,
jak przepowiada mój M. nasz młody będzie albo piłkarzem (z racji Lecha) albo żużlowcem (chyba prędzej zabierzemy go na mecz w Gorzowie)
dobra, znikam na weekend, bo jedziemy do rodzinki do Gorzowa
muszę się jeszcze spakować i przyszykować obiad
miłego weekendu
didi - dzięki za listę, wszystko gra!
didi a slyszalas ze ryanair wymyslil ze odprawe lotniskowa likfiduje??? odprawiasz sie tylko online i bilet kupisz tez online tylko. te kibelki to tez u nich.
raz czekalam na lotnisku 10 godz bo nie powiadomili mnie o zmianie lotu
didi
tak slyszalam..paranoja no a od kiedy maja to wprowadzic...bo te zmiany godzin to tez u nichdidi a slyszalas ze ryanair wymyslil ze odprawe lotniskowa likfiduje??? odprawiasz sie tylko online i bilet kupisz tez online tylko. te kibelki to tez u nich.
aha83
kwietniówka '09
Hejka laseczki!!!!
Ja dziś znów sprzątam, poprostu energia mnie rozpiera!!!!!:-):-):-)
Lodówka umyta, pranie wstawione, porządki w swojej szafie z ubraniami zrobilam i teraz stanę chyba poprasowć

Wow marcówki nie obijają się, jednym słowem
Ewelyn niech wszyscy idą w diabły, a ty się ciesz i bądź dumna z siebie.

Didi dzięki za listę.... dostałam
Idę włosy rozczesać, bo kąpałam się i tak siedzę przed kompem, bo z siostra gadałam ... a tu włosy prawie suche
nie lubię tego robić, bo to ciężka praca
szczególnie teraz w ciąży 
Ja dziś znów sprzątam, poprostu energia mnie rozpiera!!!!!:-):-):-)
Lodówka umyta, pranie wstawione, porządki w swojej szafie z ubraniami zrobilam i teraz stanę chyba poprasowć

Mniam , mniam ... ja cały czas mogłabym jeść lody i to mogłyby być tylko orzechowe. w towarzystwie pół litra lodów...

Kolejna marcóweczka rozpakowana.
Ten czas leci jak szalony- dobrze że ja gotowa jestem, jeszcze Aleks niech troszkę podrośnie i możemy rodzić.
Wow marcówki nie obijają się, jednym słowem

Ewelyn niech wszyscy idą w diabły, a ty się ciesz i bądź dumna z siebie.

Didi dzięki za listę.... dostałam

Idę włosy rozczesać, bo kąpałam się i tak siedzę przed kompem, bo z siostra gadałam ... a tu włosy prawie suche

didi
didi nie wiem dokladnie od kiedy ale jakos zaraz niedlugo. ja ostatnio latam aer lingusem leprzy i wygodniejsze
ja niestety Ryanairem bo tylko oni maja polaczenie do Bydgoszczy..ale jak tak dalej pojdzie bede wolala latac do blskiego miasta wlasnie aer lingusem...no szok co se dziejej
reklama
ada1989
Mama Konradka :)
hejka dziewczyny
ja wlasnie wcinam kanpeczki i pije kakao:-) wczesniej bylam w swojej pracy dowiedziec sie czemu dostaje za malo kasy no i juz wszystko wiem. Okazalo sie ze zaswiadczenie od lekarza ze jestem w ciazy, ktore dalam im miesiac temu zaginelo gdzies
i dlatego nie wyplacili mi naleznej mi wyplaty
jak to uslyszalam to rece i nogi mi opadly
na szczescie mam kopie tego listu w domu i mam im zaniesc i jeszcze zwroca mi niezaplacone pieniadze
i bardzo mnie przepraszali
burdel to maja tam niezly po prostu....
co do tanich linii lotniczych takich jak ryanair to na szczescie nie spotkalam sie jeszcze z zadnymi niemilymi niespodziankami z ich strony( i mam nadzieje ze nie spotkam);-) chociaz ta odprawa na lotnisku to dziwna teraz jest
ide doczytac bo dopiero co usiadlam przy komputerze:-)
ja wlasnie wcinam kanpeczki i pije kakao:-) wczesniej bylam w swojej pracy dowiedziec sie czemu dostaje za malo kasy no i juz wszystko wiem. Okazalo sie ze zaswiadczenie od lekarza ze jestem w ciazy, ktore dalam im miesiac temu zaginelo gdzies

co do tanich linii lotniczych takich jak ryanair to na szczescie nie spotkalam sie jeszcze z zadnymi niemilymi niespodziankami z ich strony( i mam nadzieje ze nie spotkam);-) chociaz ta odprawa na lotnisku to dziwna teraz jest

ide doczytac bo dopiero co usiadlam przy komputerze:-)
Podziel się: