malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
witam:-)
ja dzisiaj pospalam jak stara
dopiero teraz wstalam wsumie i to dlatego, ze telefon mnie obudzil;-) zreszta ostatnio mam wogule jakies jaja ze spaniem
najchetniej to bym do poludnia spala, bo inaczej czuje sie nie wyspana.. inna sprawa, ze w nocy nie moge spac.. nio a teraz czuje sie troszke rozbita i poki co nic mi sie niechce.. a mam w planach prasowanie wczorajszego pranka mlodego i niewiem czy mi natchnienie przyjdzie..
didi ja tez mysle,ze nie ma co panikowac z tym cisnieniem.. tym bardziej, ze lekarz mowi, ze jest ok.. cisnienie moglo ci skoczyc wlasnie od spacerku do lekarza.. mi zawsze przed mierzeniem cisnienia kaza siedziec z 15 min, zeby uspokoic oddech i cisnienie po marszu;-)
szczesliwa ale masz dobra niunie
dba o twoj prosty kregoslup
hi hi
ewelyn_m oj widze, ze masz nieciekawie z ta rodzinka, ale niedajcie sie;-) napewno wymyslicie jakies sensowne rozwiazanie
jak to sie mowi z rodzina dobrze sie wychodzi tylko na zdjeciu.. i cos w tym musi byc.. widzisz ty masz taki problem z babcia, a u mnie jest odwrotnie
ja ze swoja wcale nie rozmawiam i nie mam takiego zamiaru wcale.. ale to ona zachowala sie nie fair, wiec ja nie mam zadnych wyrzutow.. jak sie dowiedziala o rozwodzie rodzicow i o tym, ze mimo wszystko rozmawiam z moim tata to przyszla do mnie do pracy z mina srajacego kota i rzucila kartke o wymeldowanie z jej mieszkania (a bylam tam zameldowana od urodzenia, bo ze wzgledu na dzialki ktore ma i rozne inne rzeczy bylo to dla niej korzystniejsze.. ja chcialam wymeldowac sie dawno juz, ale prosily mnie z mama, zebym narazie tego jeszcze nie robila).. nio a ja sie wkurzylam, bo mielismy juz z mezusiem zaklepany termin slubu itd i jakos nie mialam zamiaru zmieniac dokumentow i wszystkich papierow w usc, wiec powiedzialam, ze teraz to ona troche poczeka i sie sama wymelduje jak mi to bedzie pasowalo.. wiec moja babka zlozyla pismo do sadu o wymeldowanie sadowne i napisala tam takie brednie, ze po paru linijkach jak mi kobieta przeczytala powiedzialam jej, ze ja juz niechce tego sluchac.. stwierdzenie mniej wiecej w stylu "moja wnuczka wcale sie mna nie interesuje, nie odwiedza i nie utrzymuje ze mna zadnych kontaktow, co wiecej ona czyha na moja smierc, zeby przejac moje mieszkanie".. takze od tego czasu ja z nia ani jednego slowa nie zamienilam, a bylo to z z rok temu jak nic.. co wiecej nawet kiedys ja spotkalismy z mezusiem na ulicy i nie mialam ochoty jej nawet dzien dobry powiedziec.. dobra nie zanudzam was juz historia o moich stosunkach z babcia, bo po co wsumie
hi hi a historia jeszcze sie ciagnie dlugo i duzy by mozna opowiadac na ten temat
nio nic ide sobie kawke zrobic i budze mezusia co by wstal i moze jakies ciekawe zajecie sobie razem wymyslimy;-)
milego dnia wszystkim zycze:-)
ja dzisiaj pospalam jak stara

didi ja tez mysle,ze nie ma co panikowac z tym cisnieniem.. tym bardziej, ze lekarz mowi, ze jest ok.. cisnienie moglo ci skoczyc wlasnie od spacerku do lekarza.. mi zawsze przed mierzeniem cisnienia kaza siedziec z 15 min, zeby uspokoic oddech i cisnienie po marszu;-)
szczesliwa ale masz dobra niunie

ewelyn_m oj widze, ze masz nieciekawie z ta rodzinka, ale niedajcie sie;-) napewno wymyslicie jakies sensowne rozwiazanie

jak to sie mowi z rodzina dobrze sie wychodzi tylko na zdjeciu.. i cos w tym musi byc.. widzisz ty masz taki problem z babcia, a u mnie jest odwrotnie

nio nic ide sobie kawke zrobic i budze mezusia co by wstal i moze jakies ciekawe zajecie sobie razem wymyslimy;-)

milego dnia wszystkim zycze:-)