witam kochane brzuchatki!!!
ja jak zwykle w tym tygodniu nie śpie od 4.20 bo m do pracy wstaje zawsze sie kreciłam w łóżku do 6.30 a potem zasypiałam, ale że dzisiaj mam misje do spełnienia (jade do babci) to musze pare rzeczy zrobić, praniejuż sie pierze, śniadanko właśnie jem, pies już też nakarmiony
jeszcze tylko głowe umyć (najgorsze) i prysznic zaliczyć i sie moge wybrac na podbój rodzinki
ale ze mnie ciapa
auliya,nesa - wszytskiego najlepszego!!!!!!
malutka - moja córcia chyba też bedzie piłkarzem
już ma taki świetny strój kupiony
, a tatuś już mi zapowiedział że jak córcia bedzie miała z 3 latka to ja sam na mecze bedzie brał i już wie jak on bedzie ubrany a jak ona
noi na nasze mecze w andrychowie to on małego bedą chodzili
no ale cóż mój meżuś taki jest i tyle, naszczeście na czwartek i piątek urlopu nie dostał bo na ten mecz lecha to do włoch miał jechać
udanych wizyt wszystkim życze i głowy do góry bedzie dobrze
ja jak zwykle w tym tygodniu nie śpie od 4.20 bo m do pracy wstaje zawsze sie kreciłam w łóżku do 6.30 a potem zasypiałam, ale że dzisiaj mam misje do spełnienia (jade do babci) to musze pare rzeczy zrobić, praniejuż sie pierze, śniadanko właśnie jem, pies już też nakarmiony

jeszcze tylko głowe umyć (najgorsze) i prysznic zaliczyć i sie moge wybrac na podbój rodzinki

ale ze mnie ciapa

malutka - moja córcia chyba też bedzie piłkarzem

udanych wizyt wszystkim życze i głowy do góry bedzie dobrze