reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwestia podejścia lekarzy

ja sie na takie tematy nie wypowiadam, bo to temat jak rzeka. Kazdy ma wlasne doswiadczenia, jesli chodzi o tutejsza sluzbe zdrowia, jak i na sluzbe zdrowia w Polsce. W Polsce mialam bardzo dobrego lekarza rodzinnego, na pogotowiu bylam tylko raz kiedy zlamalam kosc w stopie, zrobili mi zle przeswietlenie i powiedzieli, ze mam zwichnieta, a nie zlamana. Oczywiscie potem wyszla prawda na jaw jak poszlam na kontrole po sciagnieciu gipsa, ale za to dostalam wtedy ponad 600zl odszkodowania HA :-) Wiec nie narzekam.

Tutaj mojego Gp te moge nazwac ZLOTA, bo babka jest suuuuuuuuuuuuuper, nigdy mi paracetamolu czy nurofenu nie zapisala!Zawsze profesjonalnie podchodzi do sprawy, a przy tym jest taka mila i sympatyczna, ze nie chce mi sie wrecz od niej wychodzic. W dodatku dokladnie tlumaczy, wyjasnia, ze po wizycie czuje sie naprawde "spelniona i uzdrowiona". Nigdy nie mialam problemow w tym, zeby mi czegos odmowila, np badania krwi. Od reki, w gabinecie. Jak Amanda sie urodzila zapomnialam wspomniec, ze ja mialam problem z biodrami jak sie urodzilam(chodzilam w szynach itp) i dopiero po paru miesiacach poszlam do Gp i o tym powiedzialam. Od reki wypisala mi skierowanie do szpitala, gdzie corcia zostala dokladnie zbadana przez lekarza, a potem zrobiono jej przeswietlenie.
Podsumowujac mysle, ze problem tkwi z znalezieniu dobrego GP.

Ostatnia edycja:
reklama
Temat rzeka.
Numer do Doctor on call mam i ostatnio korzystałam.To on nie miał woreczków ;-)

Jeżeli lekarz po drugiej stronie Dublina odpuszcze sobie.:-)

Ostatnio pani Elżbieta z Medicusa ładnie zajeła mi się synkiem i skłaniam się ku niej ;-)

Ja polecam moja gp w roscam za renmore. Jesli ktos jest zainteresowany, to podam namiary na priv. Ona prowadzila moja ciaze od poczatku i od tej pory wrecz sie w niej zakochalam :-)

Ja polecam moja gp w roscam za renmore. Jesli ktos jest zainteresowany, to podam namiary na priv. Ona prowadzila moja ciaze od poczatku i od tej pory wrecz sie w niej zakochalam :-)

Larcia, a co na to mąż???:-):-):-) Swoją drogą to prześlij proszę namiary, z góry dziękuję :-)

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D

Tak h@nah to to samo ;-)

....no coż...już wiem dlaczego nigdy nie wygrałam w euromillions :oo2::oo:

Kurcze...moze glownej nagrody nie trafilam ani razu :-D, ale raz za 1 razem trafilam w obydwu skresleniach 3 i zgarnelam kolo 35 e, innym razem tez 3 i jakies 17 mi wpadlo :-):cool2::cool:. Moze nieduzo...ale ja w Polsce nawet w 1 nie potrafilam trafic...:no::-D

Do góry