reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwestia podejścia lekarzy

ja sie na takie tematy nie wypowiadam, bo to temat jak rzeka. Kazdy ma wlasne doswiadczenia, jesli chodzi o tutejsza sluzbe zdrowia, jak i na sluzbe zdrowia w Polsce. W Polsce mialam bardzo dobrego lekarza rodzinnego, na pogotowiu bylam tylko raz kiedy zlamalam kosc w stopie, zrobili mi zle przeswietlenie i powiedzieli, ze mam zwichnieta, a nie zlamana. Oczywiscie potem wyszla prawda na jaw jak poszlam na kontrole po sciagnieciu gipsa, ale za to dostalam wtedy ponad 600zl odszkodowania HA :-) Wiec nie narzekam.

Tutaj mojego Gp te moge nazwac ZLOTA, bo babka jest suuuuuuuuuuuuuper, nigdy mi paracetamolu czy nurofenu nie zapisala!Zawsze profesjonalnie podchodzi do sprawy, a przy tym jest taka mila i sympatyczna, ze nie chce mi sie wrecz od niej wychodzic. W dodatku dokladnie tlumaczy, wyjasnia, ze po wizycie czuje sie naprawde "spelniona i uzdrowiona". Nigdy nie mialam problemow w tym, zeby mi czegos odmowila, np badania krwi. Od reki, w gabinecie. Jak Amanda sie urodzila zapomnialam wspomniec, ze ja mialam problem z biodrami jak sie urodzilam(chodzilam w szynach itp) i dopiero po paru miesiacach poszlam do Gp i o tym powiedzialam. Od reki wypisala mi skierowanie do szpitala, gdzie corcia zostala dokladnie zbadana przez lekarza, a potem zrobiono jej przeswietlenie.
Podsumowujac mysle, ze problem tkwi z znalezieniu dobrego GP.

Ostatnia edycja:
reklama
Temat rzeka.
Numer do Doctor on call mam i ostatnio korzystałam.To on nie miał woreczków ;-)

Jeżeli lekarz po drugiej stronie Dublina odpuszcze sobie.:-)

Ostatnio pani Elżbieta z Medicusa ładnie zajeła mi się synkiem i skłaniam się ku niej ;-)

Ja polecam moja gp w roscam za renmore. Jesli ktos jest zainteresowany, to podam namiary na priv. Ona prowadzila moja ciaze od poczatku i od tej pory wrecz sie w niej zakochalam :-)

Ja polecam moja gp w roscam za renmore. Jesli ktos jest zainteresowany, to podam namiary na priv. Ona prowadzila moja ciaze od poczatku i od tej pory wrecz sie w niej zakochalam :-)

Larcia, a co na to mąż???:-):-):-) Swoją drogą to prześlij proszę namiary, z góry dziękuję :-)

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D

Tak h@nah to to samo ;-)

....no coż...już wiem dlaczego nigdy nie wygrałam w euromillions :oo2::oo:

Kurcze...moze glownej nagrody nie trafilam ani razu :-D, ale raz za 1 razem trafilam w obydwu skresleniach 3 i zgarnelam kolo 35 e, innym razem tez 3 i jakies 17 mi wpadlo :-):cool2::cool:. Moze nieduzo...ale ja w Polsce nawet w 1 nie potrafilam trafic...:no::-D

Do góry