reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kupię, sprzedam, zamienię

Czyli jednak dobrze mi się wydawało, że zaniżona rozmiarówka??
Ja kupuję wszystkich firm 98 na lato a nawet kilka mam na 104, chociaż Miesio nosi normalnie 86/ 92 ( z naciskiem naa 92) ale te koszulki z krótkim jakieś maławe wszędzie robią, a ja nie znoszę sportowych bluzeczek opiętych na brzuchu
MamoM, a wymienić się nie da????

reklama
Aestima koszulki na krótki rękawek rozmiar 92 nawet ok, ale i tak kupiłam 98 własnie zeby nie były bardzo opiete
ale te na ramiaczka długościowo nawet niezłe, ale straaaaaasznie wąskie

wymienic nie bardzo, tzn. mogę oddac (nawet zwrot za darmo) ale zeby wiekszy rozmiar miec to musze kolejne zamówienie składac :baffled:

to może zwróć? Chyba, ze ktoś się skusi.
No właśnie pisałam, że one wąskie ( dla nas to właśnie zaleta, bo Miesio się zrobił długi i szczuplutki ostatnimi czasy)

Sprzedam kalosze z Tchibo.
Nowe, ani raz nie założone i Maja wyrosła.
Rozmiar 22/23, kolor fioletowy z motywem sówek.
Sprzedam za 29zł.

Kalosze dziecięce, lila 284842 w Tchibo

35765_alt1_cs.jpg

Załączniki

• 35765_alt1_cs.jpg
    35765_alt1_cs.jpg
    3,6 KB · Wyświetleń: 188
Dziewuszki, gdyby któraś z Was (z tych nieplanujących już dzieci) chciała sprzedać gondolę lub zna kogoś kto by chciał:) to ja poszukuję. Szymek jeździł w jakimś starym gracie od którego miałam odciski, bo nie miał kółek zwrotnych i trzeba było wózek podnosić żeby skręcić! Tak więc oczywiście liczy się dla mnie zwrotność, koniecznie pompowane koła (bo dużo wertepów u mnie), duża gondola no i kolor nieróżowy.

No a ja lecę szperać na allegro:)

reklama
popatrze na akl po ile chodza w weekend, ok? Tylko komplet sprzedaje w sensie 2 w 1 , chyba, ze fotelika maxi cosi cabrio fix tez potrzebujesz. Odezwe sie jakos do Ciebie

Do góry