reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kupię, sprzedam, zamienię

reklama
Wozeczek na sprzedaz mojej znajoomej zapraszam oczywiscie do negocjacji
IMPLAST BOLDER SD ECOLINE JEDYNY 3W1 LIMITOWANY (2631179755) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. SAM_1103.jpg

Dziewczyny, mam do sprzedania ciepłą i przecudną kurtkę- płaszczyk. wczoraj dosłownie oderwałam metkę, ubrałam Miesi na spacer, dzisiaj też i stwierdzam , że jest ciasnawa. 12-18 mcy, moim zdaniem 80/86, granatowa na kołeczki, podszewka, to milusieńkie futerko jakby w kol ecri a wierzchnia warstwa taka pluszowa plus kołeczki na skórzanych pętelkach, ma kapturek.Świetna dla chłopca, świetna dla dziewczynki. W nd u nas jest szafing i kurtka na bank pójdzie, więc pytam, bo może któras z Was potrzebuje a jest okazja - sprzedam za 35 zł plus 5-6 zł pewnie za przesyłkę. jak ktos zainteresowany to obfocę:) cena na metce to 89 zł, ja kupiłam za coś ok 50 na wyprzedaży w zeszłym roku

Pytanko o szerokość, długość i długość rękawów no i jakiej firmy bo nie dowidzę na metce :-( Bo jeśli nie będzie megagigantyczna to biorę - jak się przekonałam rozmiar rozmiarowi nie równy. :no:

musiałabym się wziąć za pomiary- poszukam miarki,. ona jest dość szczupła, bo na MIesku trzeszczy a na dł praktycznie dobra, to jest firma baby, kupiona w sklepie w focusie bydgoskim ale nie wiem jak on się nazywa, w każdym bądź razie gatunkowo coś jak h&m czy f&f

reklama
Do góry