reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kupię, sprzedam, zamienię

hmm, wydają mi się na Miesia dobre, ale jeszcze nie mierzyliśmy. Leggi, to nawet wydają mi się z zapasem ( ale można wyżej na brzusio podciągnąć.

reklama
przymierzyłam do innych spodni ( 92-98 nosimy) i wygląda na to, że na Mieśka akurat a leggi pewnie i z małym zapasem. A zimą i tak wkładamy porcięta do kozaka:) Moim zdaniem te spodnie to 92/ 98 ( dresy bardziej 92, leggi 98) a na metce jest 100 cm

Mam jeszcze fajowe chinosy z lidla granatowe, wypadają na 86/92 , wąskie i szczupłe. NIEOCIEPLANE rzecz jasna tylko z płócienka, ale my śmigamy w zwykłych ( plus rajty lub ocieplacze), założone max 4 razy. Ktoś chętny???

Dziewczyny, lecę do wyra. Sprawa spodni pilna- muszę sprzedać, żeby spodnie od Zezulli nabyć ( lowam je ogromnie!):sorry::-D:rofl2: To już będzie ostatni zakup jesienno- zimowy, seriously!;-):-D Kurtkę mamy, buty mamy, czapa jest, kominy dwa, rękawice może z zeszłego roku pykną. Sweterki są... KONIEC!:-)

reklama
Ja bym bez skrupułów ubierała chłopcu ( do np czarnej koszulki), ale M. że babskie i babskie. No dobra, mamy kilka par spodni, to nie będę się sprzeczała i w zamian nabędę coś w innym kolorku:) Mamy w tym roku czarną kurtkę, czarne buty i szarą czapę- trzeba to jakoś rozświetlić;)

Do góry