reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Ja ponownie - wyprzedaż Majkowej szafy
Przedmioty użytkownika magdag2006 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Przedmioty użytkownika magdag2006 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Aestima
Fanka BB :)
Sprzedam 2 pary NOWYCH spodni ( Michał mówi, że babskie), z metki rozmiar 100( obie pary). Muszę ubrać w nie raz Miesia, bo dostaliśmy do spodni gratisy, ale w zamianobiecałam Pani, że pokażę je na blogu Więc będą raz ubrane przez Miśka ( wpis o zabawie w różne zwierzątka). Sprzedam za 60pln plus wysyłka ( 5 zł). Te drugie, legginsy ocieplone futerkiem. Jak żadna się nie zgłosi- wystawiam na allegro Spodnie dresowe kieszonka kotek 92-98 szare (3628319238) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.Ocieplane legginsy getry kotek grafit r. 122-128 (3643138526) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Aestima - czy dobrze zrozumiała - dwie pary ocieplanych legginsów, szare i jasno szare ? Jeśli są szczupłe i nie będzie chętnych które szybciej je założą to czemu nie, z jedną parę bym wzięła może - te z łatkami na kolanach.
traschka
Mama Marysi
Aestima ja bym wzięła dwupak jesli forever nie będzie walczyć Ale ma pierwszeństwo oczywiście.
traschka
Mama Marysi
Aestima a jeszcze pytanie - czy one nie są krótkie jak na ten rozmiar? Bo w opisie na all jest dł. od kroku 30cm a to niedużo.
reklama