reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Po przedzimowym przeglądzie odzieżowym ogłaszam poszukiwania rurek albo pump w rozmiarze 80, bez ozdób albo z niewielkimi, dżinsy, sztruksy, kolorystyka od jasnego błękitu do b. ciemnego granatu, szarości, beże, brązy, jakaś fajna zieleń, czerwone, fiolety.
Aestima
Fanka BB :)
Trasia kupiła u mnie wielką pakę ubranek i - jak twierdzi- jest b. zadowolona, więc może któras z Was też coś wyszpera)) dodałam sporo butów
http://tablica.pl/mojatablica/
http://tablica.pl/mojatablica/
traschka
Mama Marysi
ja tylko nieśmiało potwierdzam, że ubranka od Aestimy są świetne! I jakościowo i wizualnie.
Zresztą kupowałam/pozyczałam ubranka od kilku z was nigdy się nie zawiodłam (kati, asinka, kasiawilde, forever).
Zresztą kupowałam/pozyczałam ubranka od kilku z was nigdy się nie zawiodłam (kati, asinka, kasiawilde, forever).
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Aestima - Twój link nie chodzi - a przynajmniej nie przekierowuje na Twoje aukcje, przynajmniej u mnie
Aestima
Fanka BB :)
wiatraczek
Zaangażowana w BB
Załączniki
-
Afbeelding 036.jpg20,9 KB · Wyświetleń: 60
-
100_3382.jpg33,4 KB · Wyświetleń: 62
-
100_3386.jpg33,9 KB · Wyświetleń: 61
-
104_3046.JPG21,3 KB · Wyświetleń: 79
-
104_3050.JPG32 KB · Wyświetleń: 64
-
Afbeelding 002.jpg23,1 KB · Wyświetleń: 64
-
Afbeelding 004.jpg23,5 KB · Wyświetleń: 63
-
Afbeelding 005.jpg26,4 KB · Wyświetleń: 62
-
Afbeelding 010.jpg33,2 KB · Wyświetleń: 60
-
Afbeelding 018.jpg16,8 KB · Wyświetleń: 63
traschka
Mama Marysi
to teraz i ja zapraszam, choć chyba żadna z nas nie spodziewa się chłopaka? Tak czy owak, zapraszam. Co wieczór uzupełniam
Przedmioty użytkownika traschka - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Przedmioty użytkownika traschka - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
dziewczyny teraz ja. zalezy mi na szybkiej sprzedaży kombinezonu dla dziewczynki,może kogos znacie? cena 69 zl wraz z przesyłką( tyle ile ja zapłaciłam), rozmiar 56
Zobacz załącznik 585375
Zobacz załącznik 585375
reklama
dziewczyny wstawiam link do aukcji mojego M.
Przedmioty użytkownika matjoker - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
mam jeszcze do sprzedania ciepły sweterek na zamek w rozmiarze 2-3 lata 98 cm ale z założonymi rękawkami mozna już teraz nosić koloru zielonego z naszywkami na łokciach niebieskimi firmy MDL made in portugal 80 % wełny i 20 % poliamid - i tu jest pies pogrzebany - Mati mi go nie założy bo go gryzie !!!!! cena ja kupiłam za 39 a sprzedam nawet za 25zł założony 2 razy i to z rykiem!
Zdjecia w sobote jak by kto był zainteresowany
Przedmioty użytkownika matjoker - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
mam jeszcze do sprzedania ciepły sweterek na zamek w rozmiarze 2-3 lata 98 cm ale z założonymi rękawkami mozna już teraz nosić koloru zielonego z naszywkami na łokciach niebieskimi firmy MDL made in portugal 80 % wełny i 20 % poliamid - i tu jest pies pogrzebany - Mati mi go nie założy bo go gryzie !!!!! cena ja kupiłam za 39 a sprzedam nawet za 25zł założony 2 razy i to z rykiem!
Zdjecia w sobote jak by kto był zainteresowany