reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kulinaria czerwcóweczek :-)

Oj, królika jadłam w dzieciństwie bardzo często, bo dziadkowie mieli hodowlę, ale sama ni cholery nie potrafię go zrobić :/

Dla fanej mojewypieki.pl !! OD wczoraj jestem szczęśliwą posiadaczką kolejnej książki Doroty i powiem Wam, że jest super Kolejna porcja świetnych przepisów, podzielonych na różne okazje. Polecam!
 
reklama
Kulinarnie to u nas coś cichuteńko.

Za mną od wczoraj chodziły naleśniki (chociaż baaardzo rzadko jadam). Myślałam, że mi minie, ale nie - więc sobie dziś sprezentowałam takie z serem - mniam! :)
 

Załączniki

  • IMG_20150102_114246.jpg
    IMG_20150102_114246.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 82
Mnie mąż przygotował cos bardziej sytego :pImageUploadedByForum BabyBoom1420242317.135231.jpg
 

Załączniki

  • ImageUploadedByForum BabyBoom1420242317.135231.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1420242317.135231.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 75
Szparagi <3 W sumie o tej porze roku to ciężko o nie.
Mój mąż rzadko coś gotuje, ale jak już... Robi najlepszy żurek na świecie! ;)
 
Mój mąż często gotuje, jeśli ma czas:) Żurek tez pychota , tak to jest w ciazy ze codziennie ma sie ochotę na cos innego :)
 
Polecam na śniadanko , bardzo szybkie do przygotowania:) smacznego !!!ImageUploadedByForum BabyBoom1420441275.979048.jpg
 

Załączniki

  • ImageUploadedByForum BabyBoom1420441275.979048.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1420441275.979048.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 74
MamaAnia ja robie czesto i mam prosty przepis, z tym ze ja mam gofrownice co robi glowki myszki miki i zeby gofry wyszly ladne i chrupiace musze po wyjeciu jednej porcji poczekac z minutke aby sie znowu rozgrzalo i nalewam nastepna porcje. A rovie tak:
2.5 szkl maki
1 szkl mleka
1 szkl wody mineralnej
1/3 szkl oleju
Cukier waniliowy
2 zoltka
Do tego piana z dwoch bialek z cukrem (ja nie daje za duzo cukru bo moje robaki jedza z czekolada to zeby nie przeslodzic)
Bialko lacze z masa delikatnie lyzka i ciach gotowe :)
 
reklama
Do góry