reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kuchnia

Ja wczoraj wieczorem doprawiłam się lodami no i zgaga na noc murowana :zawstydzona/y:
A dziś zjadłam frytki.Rozpusta, ale to w końcu koniec roku, no i może koniec jedzenia smażonego itd. No i tak się zastanawiam co tu na wieczór wymodzić:tak:

reklama
emiliam82 już nie pamiętam smaku frytek odkąd ... ze szwagierką wtryniłyśmy 4 koszyki z frytkownicy :no:. Gadu gadu, fryteczka za fryteczką i myślałam że sie później przekręcę od tego tłuszczu. Nie pamiętam który to był tydzień ale od tamtego czasu obiecałam nie jeść frytek i jakoś mnie do nich nie ciągnie ;-)

a ja wczorajoszalalam!!!! chesburger fryteczki (duza porcja) i lodzik....a co tam!!!
ostatnio po fryteczkach to mialam taka zgage ,ze obicalam sobie,ze do konca ciazy nie rusze...(moze ze 3 razy zjadlam frytke w czasie ciazy).a tu nic!!!! zgagi zero i nic mi sie nie cofa dziewczyny!!! tak to juz dawno nie mialam:-)

A mnie ostatnio smak się wypaczył, nie cierpię już gotować i nic mi nie smakuje od wszystkiego mnie mdli i podobnie jak ania.falko wydaje mi się że mam na coś ochotę, przygotuję to a za chwilę dochodzę do wniosku, że jednak nie będę tego jadła:baffled:

Dziewczyny wczoraj nie mialam pomyslu na obiadek, za to mialam duzo jablek w domku.Zrobilam sobie ryż z duszonymi jablkami, cynamonem i smietaną. Bylo pyszne- wszystkim polecam :-)

Celinka - ale pyszności wczoraj wcinałaś ;-) tego typu rzeczy będę potem wcinać, jak karmić będę :tak: na razie babcia w kuchni rządzi, a potem ja sama sobie będę coś szykować :-)

Ja wczoraj będąc w kinie caly czas czulam zapach marynowanych grzybkow. Pytalam Pawla i bratowej,czy tez czują ten zapach, ale okazalo sie, ze tylko ja tak mialam. Chyab psychika zaczyna szwankowac ;-) :-D

reklama
Do góry