reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kuchnia

No nie zrobiłam, bo zjadłam obiad i mi przeszło, ale coś czuję, że w piątek będę mieć je na obiad:-D:-D:-Dbo już teraz Mężowi odpuszczę, ale w piątek i tak nie ma pomysłu, więc się uroczę:tak::tak:

reklama
A mi się marzą frytki:szok: wiem, że niezdrowe, kaloryczne itd. ale co tam ostatni dzień roku.... a jak urodzę to napewno długo ich nie będę jadła:no:

Ja mam dzisiaj prosty i pyszny obiadek- rosół i na drugie ziemniaczki, pomidory z cebulką i do wyboru- gotowany kurczak albo gotowana wolówka. Wlasnie jem rosolek :-D
Zastanawiam sie,czy na wieczor czegos nie zrobic, ale chyba mi sie nie chce ;-)

reklama
ja otowałam barszxczyk na wedzonce po szyneczce, uszy zamrozone z wigili , sałatka z ananasem, serem i kukurydza czeka a mama bigos dała.. ale ja to pewnie spac pojde bo juz mam dosyc...

Do góry