reklama
Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
my też nieraz nawet rzadziej..Blanka ostatnio mało je..a my co 4 h na butelce
mikimauro
Fanka BB :)
wiecie co , jestem w szoku, mój Maxiol je tak jak Wam napisałam, może troszke większy jest ten odstęp czasowy, ale maxymalnie o 0,5 h , tak wcina mój maluch, nawet jak próbuje go przeciągnąć, to sie nie da bo on odrazu się upomina może on ma taką przemiane materi jak mój Robaczek, zresztą odkąd daje małemu posiłki stałe to kupska wali w każdą pieluche, dosłownie, może tylko jedna na dobe jest tylko po siuśkach, Wiem ze nie ma problemu z trawieniem bo kupska są normalne, hmmm..co ja mam zrobić, nie chce go przekarmiać, ani tym bardziej utuczyć, ale skoro nie jest jakimś antałkiem, wage ma duzą, ale startował tez z wyższej[ 4kg], kupca prawie tyle samo co je- hihi.. hyba juz poprostu taki jestpozatym jak jest juz najedzony to nigdy z łakomstwa nie chce wiecej, poprostu nie dojada, czy to zupka czy mleko. hyba nie będę sie martwić...
Zuzia24
miki no pewnie ze nie ma co sie martwic. powinnas sie cieszyc ze taki ladny ma apetycic. a moja Maja dzisiaj jak zjadla po 10 godz rano 150ml kaszki tak do tej pory nic nie chciala az sie zaczynam martwic. ale mam nadzieje ze to przez zabki bo juz widac jednego-lada dzien powinien sie wyrznac juz.
zmówiły się te nasze dziewczynki,czy jak?a moja Maja dzisiaj jak zjadla po 10 godz rano 150ml kaszki tak do tej pory nic nie chciala az sie zaczynam martwic. ale mam nadzieje ze to przez zabki bo juz widac jednego-lada dzien powinien sie wyrznac juz.
U mnie od dwóch dni to samo...
Kaszka z rana jako tako wepchnięta a potem całodzienny strajk. Ni zupki, ni deserku, ni pićku, ni cycku, ni mleka proszkowego... nosz....
Ale za to ślina jak stąd do Warszawy i NOWOŚĆ!!! gryzienie mnie w brodę , policzka i ramię - z całej siły.
Też myślę , że lada dzień ząbale wyjdą. Oby...
mikimauro
J- chyba ewidentnie to podgryzanie Ciebie na zągki, oby szybko i bezboleśnie powychodziły.Ale za to ślina jak stąd do Warszawy i NOWOŚĆ!!! gryzienie mnie w brodę , policzka i ramię - z całej siły.
Też myślę , że lada dzień ząbale wyjdą. Oby...
mary105
U Zosi jeszcze ząbków nie widac
w tamtym tygodniu Zosia dostała 3 dni marchewke potem dzien przerwy i dałam jej 3 dni jabłuszko (po 3-4 łyżeczki)w niedziele ostatni raz poza tym tylko cycus i woda i własnie od niedzieli Zosia nie zrobiła kupki.Jeszcze nigdy mi tak nie robiła to już 3 dzien.a zawsze jedna na dzien jest
No ale po jabłku to po.winna byc kupka chyba??DUzó pierdzi ale nie marudzi więc nie wiem czy czekac czy dac jej czopka? Nawet nie mam w domu teraz czopka
w tamtym tygodniu Zosia dostała 3 dni marchewke potem dzien przerwy i dałam jej 3 dni jabłuszko (po 3-4 łyżeczki)w niedziele ostatni raz poza tym tylko cycus i woda i własnie od niedzieli Zosia nie zrobiła kupki.Jeszcze nigdy mi tak nie robiła to już 3 dzien.a zawsze jedna na dzien jest
No ale po jabłku to po.winna byc kupka chyba??DUzó pierdzi ale nie marudzi więc nie wiem czy czekac czy dac jej czopka? Nawet nie mam w domu teraz czopka
reklama
Podziel się: