reklama
aga221122
mama Jurandzika :))
pisałyście już dawno, że szpinak nie jest taki zły jakby się wydawało, tylko trzeba go odpowiedni zrobić. Możecie mi napisać jak zrobić dobry szpinak?
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Oj, Jolek - nie do mnie te pytania Awokado kupiłam raz i to by było na tyle... nie smakowało mi wcale samo, nie wiedziałam z czym je podać... ble... papaya i mango jeszcze u mnie nie gościły moze jakaś salatka owocowa??...
a co Ci tak naszło na egzotykę??
a co Ci tak naszło na egzotykę??
aga221122
Ciekawa jestem Jolek czy egzotyczne owoce czekały na odpowiedź od którejś z nas a przede wszystkim od martusiu DDD
Martussa82
ojjjj, masz rację, Aga... nie spojrzałam, kiedy Jolka pytała a mnie tu dawno nie byłooooo... Jolka - co zrobiłaś w końcu z owocami?:-)
aga221122
myślę, że zjadła DDD
Martussa82
a idzze, idzze, Dziolszka.... prychnęłam Małżowi w monitor
nooo pewnie, żem zjadła ,a coooo
A tak mnie naszło ,bo były przecenione za 1zł i pomyślałam ,że coś wymyślę i wymyśliłam. Z awokado zrobiłam pastę do krakersów, a reszta zniknęła w brzuchach starszaków .Oni wszystko wciągną .
A tak mnie naszło ,bo były przecenione za 1zł i pomyślałam ,że coś wymyślę i wymyśliłam. Z awokado zrobiłam pastę do krakersów, a reszta zniknęła w brzuchach starszaków .Oni wszystko wciągną .
reklama
Martussa82
Jolek - a zjadliwa była ta pasta z awokado? smaczna?
Podziel się: