maltanka
Fanka BB :)
ardzesh a jak robisz ten szpinak z białym serem? po prostu dodajesz i podsmażasz na patelni, czy do podsmażonego szpinaku dodać ser i tylko wymieszać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nimfii takiego naleśnika z mleka zwykłego to chyba troszkę możesz spróbować
maran-atha ja jeszcze nie dawałam szpinaku, ale to dlatego, że M nie lubi i raczej nie kupowałam, muszę spróbować, może Hubertowi też posmakuje, ja osobiście lubię.
Nalesnik dla Macka masz na mysli?
Gdy zacznie sie wiosna na dobre i u mnie na bazarze pojawia sie nowe warzywa to bede Mackowi wiecej urozmaicen podawac Jak na razie jest ograniczenie bo jak kupuje w sklepie warzywa to czesto patrzec na nie nie moge bo wygladaja jakby byly po przejsciach
szpinak szpinak to ja daję już dawno ,bo nam lekarka kazała jak miał słabe wyniki .Tam jest dużo żelaza .Ja smażę na masełku dodaję jajo lub ziemniaczka i mam obiadek
Ja szpinaku nie jadłam od przedszkola, bo mnie tam zmuszali a był paskudny! A teraz płaczę, że 20 lat straciłam - bo dobrze przyrządzony szpinak - to niebo w gębie!
Niestety przezwyczajenie z przedszkola zostaje na cale zycie. Jatam zrazilam sie do cebuli i papryki i do tej porytego nie jem.
Tak samo nie chcialam zjesc platkow z mlekiem i dlatego sniadania zawsze zjadalam w domu. A teraz sie zajadam mleczkiem i czesto z platkami sniadaniowymi i je bardzo lubie
U mnie na bazarze cos sie pojawilo ;-) Troszke cieplejsza pogoda to przychodza z warzywami. Kupilam natke pietruszki i szczypiorek i planuje dawac Mackowi na buleczke :-)
nom ja chyba też się skuszę.ardzesh narobiłaś smaka;-);-)