reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kuchnia malucha & Przepisy kulinarne mam

reklama
Wczoraj chcialam mu podac ten pasztecik wlasnorecznie przygotowany i oczywiscie nie chcial go zjesc z buleczka za to sama bulke wsowal :dry:

i u nas ostatnio problem z jedzeniem... tylko spróbuje, ugryzie dwa może trzy razy i koniec...:baffled:

Maciek zasmakowal w buleczce z szyneczka ;-) wiec miesko mamy "zalatwione" ;-) Pasztetu jesc nie chcial no i obiadkow nadal nie chce jesc, chyba ze daje mu z mojego talerza to kilka kęsów weźmie.

Dziewczyny piekłyście keks? Chcialam to zrobic na przyjecie urodzinowe w sobote, bo te ciasta ktore zrobilam ostatnio musialam trzymac w lodowce i juz nic nie dalo sie tam wstawic :crazy: Teraz chce upiec keks, "zebre" biszkoptowa i toffie (tylko to bedzie w lodowce). Szwagierka i moja mama zrobia torty :-)

Ale wracajac do pytania....
Znalazlam przepis na keks gdzie do zwyklego ciasta biszkoptowego wrzucano bakalie. Ale mnie sie wydaje ze takie ciasto powinno byc z margaryna aby bylo bardziej zbite i te bakalie nie opadaly na sam spod. Podpowiedzcie mi jesli sie myle, ale wydaje mi sie ze w zwyklym biszkopcie bakalie siądą na dole ciasta :confused:

ooo Dzieki jolek :tak:
Przejrzalam juz kilka przepisow ale w zadnym nie bylo napisane o tym obtaczaniu w mace ;-)

Keks
tu znalazłam jakiś keks

a nimfi jak ty robiłaś ciasteczka biszkoptowe daj przepis ,bo mnie wzięło ,żeby małemu zrobić

reklama
Do góry