martussa mozesz tez sprobowac rece wysmarowac sobie olejem wtedy latwiej sie formuje takie kulki bo ciasto nie powinno sie lepic do rak. Ja tak zawsze robie jak mam klejace sie ciasto
mary ja zawsze pieke w zwyklych foremkach i najczesciej wykladam je papierem do pieczenia bo mi sie nie chce smarowac foremek ;-) do tego papieru nigdy mi sie nic nie przylepilo
drozdzowki wygladaja przepysznie
Jak juz jestesmy przy temacie ciast to ja poprosze o jakis przepis na ciasto ananasowe

Z anansow w puszczce albo takich suszonych. Mam w domu takie i takie ic che je jakos wykorzystac
Jak do tej pory ciasa ananswoe mi sie rozplywaly poniewaz ananas ma jakies wlasciwosci rozpuszczajace
Ale moze ktos z Was ma sprawdzony przepis?

mary ja zawsze pieke w zwyklych foremkach i najczesciej wykladam je papierem do pieczenia bo mi sie nie chce smarowac foremek ;-) do tego papieru nigdy mi sie nic nie przylepilo

drozdzowki wygladaja przepysznie

Jak juz jestesmy przy temacie ciast to ja poprosze o jakis przepis na ciasto ananasowe

Z anansow w puszczce albo takich suszonych. Mam w domu takie i takie ic che je jakos wykorzystac

Ostatnia edycja: